Jump to content

zaxarias_ikaria

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zaxarias_ikaria

  • Ημ. Γέννησης 05/02/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

zaxarias_ikaria's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημερα. εχω ενα bluetooth handsfree (nokia bh-106) και θελω να παρω ενα usb bluetooth για να το συνδεσω στο pc. ξερει κανεις αν θα ειναι συμβατο με msn skype κτλ?
  2. εχω το Κ310i και θελω πριν το δωσω να αντιγραψω τα μηνυματα μου στο pc μου. πως μπορω να το κανω αυτο? \ευχαριστω
  3. δεν βγαζω ακρη θελω απλα να μην φορτιζει οταν το συνδεω στο pc
  4. Ενας λογος παραπανω να λειτουργει το οτι προοριζεται για το service. Δεν ανησυχω θελω να την στρωσω σωστα. οποια αλλη πληροφορια εκτος απο το πως θα το κανω να μην φορτιζει η αν οντος φορτιζει θα θεωρηθει αχρηστη. ευχαριστω παντος για την βοηθεια.
  5. 1. Aφου υπαρχει η επιλογη θελω να μπορω να επιλεγω 2. Ειμαι στις πρωτες φορτισεις και θελω να ειναι πληρεις
  6. το ιδιο προβμημα ανεφερα πιο πανω. δειχνει λαθος η οντος φορτιζει και πρεπει να πας να παρω card reader?
  7. ευχαριστω. εχω ενα προβλημα: μπηκα στο κρυφο μενου και απενεργοποιησα την φορτιση μεσω usb αλλα αυτο εξακολουθει να δειχνει πως φορτιζει οταν το συνδεω στο pc.
  8. Μολις το πηρα. λιγο δισκολα ανοιγει το πισω καπακι αλλα δεν βαριεσαι θα στρωσει. εκανα το κολπο με τα βελακια και μπηκα στο κρυφο μενου απο οπου και επελεξα να μην φορτιζει οταν το συνδεω στην usb, οταν μετα ομως το συνδεσα και παλι στο pc παλι εδειχνε οτι φορτιζει. εχω νευριασει γιατι δεν θελω να κακο στρωσω την μπαταρια. οποιος ξερει κατι ας μιλισει. ευχαριστω.
  9. τελος κουβεντας πηρα το W580. ευχαριστω για την βοηθεια.
  10. ευχαριστω για την ενημερωση. εγω ισως παρω το w580 γιατι βαριεμαι να ψαχνω αλλο. θα αναλυσω σε λιγες μερες τι εγινε οταν προσπαθησα να αλλαξω απο vodafon σε wind.
  11. γεια σας και απο εμενα. εγω μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα να παρω το 810. ομως δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο. μου λενε οτι εχει σταματισει η παραγωγη του. ισχυει κατι τετοιο? δεν το θελω απο οπου να ναι γιατι θα το παρω με επιδοτηση. αρα ψαχνω μονο απο πλαισιο και απο vodafon. οποιοσ ξερει κατι ας βοηθησει. ευχαριστω
  12. σε ποιο site θα βρω ολα κινητα για να συγκρινω τιμες?
  13. το 305 δεν εχει τα "καλα" ακουστικα. τωρα ειμα αναμεσα στα 580i και 610
  14. το 305 τι ακουστικα εχει? ακομα και ετσι οπως τα λες να ειναι πρωτιμο ενα walkman για τα ακουστικα του και μονο
  15. γεια σας αφου ειδα σε τι τιμες εχουν πεσει η φωτογραφικες μηχανες αποφασισα να αφισω σε δευτερη μοιρα αυτον τον ρολο του κινητου και να επικεντρωθω στην walkman πλευρα τους. εχω επιδοτηση 190Ε και θα δωσω πολυ λιγα παραπανω μονο αν ειναι αναγκη. ειδα το F305 στο site της ΣΕ αν και δεν εχει το προθεμα W εχει χαρακτηριστικα Walkman. το ξεχωριστο που εχει συγκεκριμενα ειναι τα στερεοφωνικα ηχεια. ομως δεν το βρισκω σε κανενα μαγαζι αλλα ουτε και στο myphone. τι παιζει ειναι κινητο φαντασμα? ο βασικος λογος που ψαχνω για walkman ειναι οτι δινουν μαζι τα καλα ακουστικα (in ear) χωρις να χρειαστει να δωσω αλλα 30Ε. δεν ειδα βεβαια αν το 305 εχει τετοια ακουστικα αλλα φανταζομαι πως εχει. ποση διαφορα εχουν τα walkman στην ποιοτητα ηχου απο τα αλλα κινητα?
×
×
  • Create New...