Jump to content

finalizator

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

finalizator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα από τα παραπάνω κινητά, αφού η τιμή τους τώρα πια είναι πάνω κάτω ίδια. Γνωρίζω ότι το G5 είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς, εκτός ίσως της μπαταρίας του, σε σχέση με το Xperia X. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το gaming στο κινητό. Θέλω να είναι γρήγορο, αξιόπιστο και να μου βγάλει περίπου 3 χρόνια. Στο G5 με προβληματίζει το modular κομμάτι του, όχι ότι θα το χρησιμοποιήσω, αλλά φοβάμαι μήπως η συσκευή είναι ευαίσθητη σε σκόνες κ.λπ. Κάθε άποψη ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ.
  2. Παιδιά μια τελευταία ερώτηση για κάτι που παρατήρησα σήμερα και απευθύνομαι περισσότερο στους κατόχους του sedan. Παρατήρησα ότι το πίσω παρμπρίζ δεν ξεθολώνει τελείως στο επάνω μέρος του (όταν ενεργοποιήσω το σύστημα ξεθαμπώματος) . Αυτό συμβαίνει λόγω της κεραίας του ραδιοφώνου?
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ το 4θυρο έχω. Και είχα ανησυχήσει λίγο για να πω την αλήθεια :)
  4. Παιδιά μου ήρθε το αυτοκίνητο και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Μια ερώτηση μόνο: Όποτε πατάω στο συμπλέκτη, ακόμα και με σταματημένο το αυτοκίνητο, ακούγεται περίπου στα μισά τις διαδρομής ένας μικρός στιγμιαίος θόρυβος (ένα "τσικ") χωρίς όμως να υπάρχει κάποια δυσλειτουργία. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον από εσάς αυτό? Γνωρίζετε αν είναι φυσιολογικό?
  5. Ίσως να είμαι χειρότερος από τις πέτρες αφού τουλάχιστον εγώ δεν το γνώριζα.:lol: Αν ισχύει όμως αυτό γιατί να μου είπε ο αντιπρόσωπος για την Τουρκία(και μάλιστα το είπε και λίγο διστακτικά). Το θεωρώ αδιανόητο να είναι τόσο άσχετος και πολύ περισσότερο δεν βρίσκω κάποιο λόγο για να πει ψέματα.
  6. Δεν ήταν αυτοκίνητο που είχανε αποκλειστικά για test drive, ένα κοινό ΙΧ ήτανε και λογικά ανήκε σε αυτόν. Για χρόνο παράδοσης μου είπε περίπου 2 εβδομάδες.
  7. Τι να πω, σας μετέφερα ακριβώς τα λόγια του αντιπροσώπου ο οποίος μάλιστα είπε ότι μόνο εκεί παράγονται τώρα πια για την Ευρώπη. Και εγώ δεν είχα ακούσει μέχρι τότε τίποτα περί Τουρκίας.
  8. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και ζητώ συγγνώμη αν έχει απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες. Παρήγγειλα το Civic Sedan 1.8 ES και θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει ή όχι VSA. Σε ένα ES που έκανα test drive είδα ότι υπήρχε το κουμπί για την απενεργοποίηση του VSA και επίσης διάβασα στο internet ότι στα αρχικά μοντέλα πράγματι δεν υπήρχε και ότι προστέθηκε μετά. Το μοντέλο που παρήγγειλα είναι από τα ελάχιστα made in Japan που απέμειναν στην Ελλάδα (σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο τα civic τώρα πια για την Ευρώπη κατασκευάζονται στην Τουρκία και υπάρχουν μόνο ελάχιστα γιαπωνέζικα διαθέσιμα). Υπάρχει περίπτωση το γιαπωνέζικο μοντέλο να είναι από τα πρώτα civic και να μην διαθέτει VSA? Εάν γνωρίζει κάποιος κάτι ας το αναφέρει. Ευχαριστώ πολύ.
  9. Kalispera se olous.Prosfata egina katoxos enos 8910i, To kinito einai pragmati panemorfo kai as stereite kapiwn (gia mena) mi vasikwn leitourgiwn. Exw omos ena provlima:Epidi anikw se etairiko programma tis TIM kai prepei gia etarikes kliseis na kalw me prothema to asteraki(*) mou vgazei to eksis minima"MI EGKIROS ARITHMOS TILEFWNOU". Mipws gnwrizei kapios an iparxei tropos na to diorthwsw auto giati exw megalo provlima. Euxaristw...
×
×
  • Create New...