Jump to content

kakavia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

kakavia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. http://www.airmodelling.gr/smf/ Καλή πώληση
  2. Ξέρεις θερμοκρασία κινητήρα?
  3. Μόνο για το 3 ξέρω, πρέπει να βάζεις λαδάκι, καλό κάνει. Μετά την βόλτα δεν "στεγνώνει" ο κινητήρας και αποβάλεται η υγρασία που έχει από το καύσιμο.
  4. Δεν ξέρω αν αυτό το λέτε drift, εγώ το λέω "γλυστράει στον πάγο" :blink:
  5. Για το αν driftάρουν τα 4WD δες εδώ και εδώ http://www.youtube.com/watch?v=ZpSEifCWMTQ. Τα δανείστικα από το http://www.airmodelling.gr/smf/index.php?topic=916.0
  6. Γιώργο το μόνο που πρέπει να πάρεις είναι μπαταρία για την μίζα. Υπάρχει ένα πακέτο με τα απαραίτητα (μπουζόπιπα-δοχειο καυσίμου- μπουζόκλειδο - μπαταρία για την μίζα), θα σου έλεγα να το πάρεις αν δεν τα έχεις. Σου στέλνω email.
  7. Γιώργο το glow start είναι η Ελληνική μπουζόπιπα. Το rotostart είναι μίζα (χειρός) που μπαίνει στο πίσω μέρος του μοτέρ, γυρνάει το μοτέρ μέχρι να πάρει μπροστά και μετά το βγάζεις. Μπες στο site της HPI και δες video με το πως δουλεύει. Εμένα ήρθε με rotostart και είναι απίστευτα βολικό, δεν παιδεύομαι να τραβάω σκοινάκι, ειδικά στην αρχή που θέλει στρώσιμο-ρυθμίσεις κτλ και σβήνει συνέχεια.
  8. Ευχαριστώ παιδιά.
  9. Και μια ερώτηση που πάντα ήθελα να κάνω. Αυτά με την βενζίνη είναι πιο γρήγορα από τα Nitro? Σε τι στροφές δουλεύουν? Η συντήρηση της μηχανής είναι πιο δύσκολη?
  10. Το ξαναλέω, μην αγχώνεσαι με την αυτονομία, δεν θα πας ταξίδι με το αμάξι, βόλτες θα κάνεις γύρο-γύρο και θα ξαναγεμίζεις. Μπορείς να πας μια βόλτα από καμιά πίστα (ή σημείο συνάντησης) να δεις πως γίνεται ο ανεφοδιασμός και πως παίζεις. Είναι το μόνο πρόβλημα που δεν σε ενδιαφέρει, πίστεψέ με. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η υποστήριξη στην Ελλάδα, το κόστος αγοράς - συντήρησης και η επεκτασιμότητα. Το 1/6 είναι θηριάκι και μάλλον ακριβό στην συντήρηση. Το καύσιμο 16% (Tornado) το πήρα 15 ευρώ το λίτρο από το Περιστέρι. Αν έχετε κανένα άλλο πιο φθηνό μου το λέτε να ξέρω.
  11. Μην αγχώνεσαι, μπορείς πολύ εύκολα να το ανεφοδιάζεις χωρίς να σβήνει το μοτέρ. Έτσι θεωρητικά τρέχεις όσο αντέχεις. Το μόνο πρόβλημα είναι η τιμή του καυσίμου :wacko: .
  12. Καλύτερα να μην μιλήσουμε για την αισχροκέρδεια κτλ κτλ. Το θέμα είναι ότι ακόμα και από Αγγλία που η λίρα είναι ακριβή + μεταφορικά, πάλι πιο φθηνα μας έρχεται. Μην μου πείτε ότι ο εδώ μαγαζάτορας αγοράζει πιο ακριβά από εμάς χονδρική και δεν βγάζει "μεγάλο" κέρδος. Εγώ θα συνεχίζω να κάνω έρευνα αγοράς σε όλο τον κόσμο και δεν με νοιαζει που δεν σκέφτομαι τους Έλληνες μαγαζάτορες, αυτοί με σκέφτονται??? Συγνώμη για το ήφος μου αλλά τα έχω πάρει γενικά σε όλους τους τομείς του εμπορίου και όχι μόνο στα RC. Αν το θεωρήσουν προσβλητικό οι mods ας το σβήσουν. Αποστόλης.
  13. Συνεχίζω να ψάχνω και βρήκα και άλλα. Από Αγγλία πάλι, βρήκα το Hot Bodies Lightning 1/10 Buggy RTR στις 169 λίρες σε προσφορά. Μαζί με τα μεταφορικά μου έρχεται περίπου 310 ευρώ (αναλογα με τον τρόπο αποστολής). Ελλάδα το βρήκα 400. (Για να μην θεωρηθεί διαφήμιση ας μου πουν οι Mods αν μπορώ να γράψω το link) Εσείς από την εμπειρία σας, ποιο μου προτείνετε, το ΜΤ2 ή το Lighting 1/10? Σαν κατασκευή, αξιοπιστία και διάθεση ανταλλακτικών εννοώ ;) . @ georgep800: Αν και έχω δουλέψει σαν το πρώτο μόνο, να σου πω ότι τα τύπου πιστόλι είναι πιο εύχρηστα και έχουν κατακλήση την αγορά. Εγώ όταν σταμάτησα να ασχολιέμαι μόλις είχαν βγει, τώρα είναι η πλειοψηφία. Μην σε παραξενεύει η "ρόδα", είναι πολύ ευχρηστα. Ψηφίζω το πρώτο :) .
×
×
  • Create New...