Jump to content

hercules772002

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hercules772002

  • Ημ. Γέννησης 25/07/1985

hercules772002's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. δηλαδη μου λετε πως δεν υπαρχει καποια ρυθμιση να απενεργοποιειται η αυτοματη επανάκληση? Απιστευτο μου φαινεται!
  2. Καληπερα παιδιά, έχω το HANSFREE SAMSUNG HM1500 και προσπαθω να βρω ενα manual στο internet αλλα τιποτα.Ειναι απιστευτο. Ξερει κανεις να μου πει αν μπορω να απενεργοποιησω την λειτουργια αυτόματης επανάκλησης? Και αν ναι, πως γινεται?Ευχαριστώ πολυ!
  3. Τι μου θυμησες τωρα. Τοτε κινητο με καρτα μνημης και mp3 ηταν απιστευτο..Δυστυχώς το εχασα..:( Το επόμενο μου κινητο ηταν το siemens sx1.
  4. ουτε εμενα μπορει να βρει στιγμα gps.το εχω κανει και αυτο αλλα οταν μπαινω στο ndrive μου λεει wait for invalid signal.Το εχω αφησει μεχρι μιση ωρα..Τι αλλο να κανω ρε παιδια?Ξερει κανεις?
  5. Αν πατήσεις τα βελάκια που σου βγαίνουν δίπλα από αυτό που λες θα σου εμφανίσει κ τις άλλες επιλογές που λένε τα παιδια..;)
  6. Αν ακομα δεν βρηκες το AOE το εχω και εγω..
  7. Εγω το ιδιο.Μονο στο πλαισιο βρηκα αυτα που ειναι για το s100 τα οποια κανουν και στο s200 απο οτι εμαθα.
  8. Ηθελα να ρωτησω για handsfree καλυτερα απο αυτα που εχει το κουτι γιατι αυτα μου κοπηκαν.Οποιος εχει κατι υποψιν του ας μου πει..Ευχαριστω...
  9. Ρε παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση.Οταν τραβαω video την ωρα που η εικονα κινητε δεν εχει καθολου καλη εικονα.Δηλαδη δεν εχει εικονα γιατι αφηνει πολυ ''ιχνος" γενικα οτι κινητε.Τοσο χαλια βιντεο εχει το κινητο η υπαρχει καποια ρυθμιση που να διορθωνεται?
  10. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Τωρα βεβαια έχω και ένα προβλημα.Δεν μπορώ να στείλω μηνυμα πανω απο 70 γράμματα εκτος αν ενεργοποιήσω την επιλογη "χρηση unicode οταν απαιτείται".Αν δεν την ενεργοποιησω είναι αδυνατη και η αποστολη sms.Ενω χθες εστελνε μια χαρα.Αν τωρα την ενεργοποιησω την επιλογη,οταν στελνω μηνυμα ο παραληπτης βλεπει ερωτηματικα και τελειες.Κατι θα πειραξα το οποιο δεν μπορω να το βρω.Αν μπορει κανεις ας με βοηθήσει.Ευχαριστώ..
  11. Γεια σας παιδιά.Πήρα κ εγώ τελικά το s200 χθες.Μου φαίνεται αρκετά ικανοποιητικό ως τώρα.Απλά ήθελα να ρωτήσω από που θα βρω να αγοράσω προστατευτικό οθόνης.Υπάρχει κατι που θα έπρεπε να προσέξω?
  12. Γεια σας παιδιά.Θέλω να αγοράσω κινητο και εχω πάει προ το παρόν στο s200.Κάπου διάβασα οτι δεν μπορεί να συνδεθεί με handsfree bluetooth.Είναι αλήθεια?
  13. Στην κεφαλλονια στο αργοστόλι μεσα σε σπίτια δεν έχει ή έχει μια γραμμή σήμα.Στα περισσότερα σπίτια.Αντίθετα στα χανιά πιάνει μια χαρά με ικανοποιητικό σήμα...
×
×
  • Create New...