Jump to content

theo16

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About theo16

  • Ημ. Γέννησης 04/07/1988

theo16's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. κοιτα... το οτι την πηρα αυτη την προσφορα την πηρα. δε με ενδιαφερει να πεισω κανενα γι'αυτο. το αν ισχυει δεν το ξερω και γι'αυτο προς το παρον ειμαι επιφυλακτικος. προτιθεμαι στο μελλον να το εξακριβωσω ομως. αν μαθω θα επανελθω σ'αυτο...
  2. παιδες η τιμη ειναι απαιχτη... πιο λιγο απο τα μισα αποσα δωσανε αυτοι που το πηραν... με εξοδα αποστολ.+12μηνη εγγυηση και σε μαυρο!!! αυτα διατεινεται τουλαχιστον ο τυπος... θα δειξει... χαιρετω, μιας και κωλυομαι να πω περισσοτερα...:lol:
  3. κοιτα... τα ελληνικα στα πληκτρα δε με νοιαζουν καθολου και το Κ800 που εχω τωρα δεν εχει και ειναι ελληνικοτατο... η 12μηνη εγγυηση νομιζω οτι ειναι οκ. αν δεν παθει κατι μες το χρονο... τι θα παθει μετα? (γενικα τα προσεχω πολυ δεν εχω χασει/χαλασει ποτε κινητο) το φανταστικο ειναι η τιμη που το δινει............ :X
  4. δεν το εχω παρει ακομη το κινητο. αλλα απο οτι μου λες δεν ειναι παραεισαγωγη μιας και θα ερθει κατευθειαν απεξω. ειναι αναβαθμισμενο οπως βλεπεις ... αρα θα πρεπει να του βαλω ελληνικο μενου, αλλα πως μορω να αλλαξω το product code και γιατι να το κανω αυτο??? :confused:
  5. βρηκα αυτο εδω: Nokia N82 V11.0.117, 10-12-2007, RM-313 Product Code:0558752 Made In Finland. και το δινει με 12μηνη διεθνη εγγυηση και 4μηνη δυνατοτητα επιστροφης αν μη τι αλλο δελεαστικο... Τι λετε? το product code vgike UK CV apoti vrika... ti paei na pei ayto? otan leme paraeisagwgi ti ennooume akrivws? elliniko menou tha mporw na tou valw nomizw apoti diavasa pio prin etsi?
  6. γεια παιδες... μπορει καποιος να μου πει αν ξερω το product code που βλεπω τι και πως παιζει? λεει πως ειναι made in finland... τι μαθαινουμε για την ποιοτητα κατασκευης γνωριζοντας το product code??? :confused:
  7. η καμερα του τα Ψιλοσπαει... αυτονομια το παιδι που το πηρε ειπε οτι επισης εχει πολυ καλη... τεσπα για περισσοτερα στο forum του G800...
  8. Παιδια θα μας τρελανουν...!!! Το μισο internet λεει οτι το G800 εχει 262Κ χρωματα και το αλλο μισο λεει οτι εχει 16Μ!!!! Σε επισημο site της Samsung δεν εχω βρει τιποτε... Μόνο αυτο:http://http://uk.samsungmobile.com/promotion/g800/ Και σαυτο στο video γραφει οτι εχει 16Μ και μετα στα specifications οτι εχει 262Κ!!! Πραγματικα ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υπαρχει καποιος τροπος να μαθουμε σταληθεια τι παιζει? Τηλεφωνο η mail της Samsung δε βρηκα πουθενα ουτε για δειγμα και μαυτο στεναχωρηθηκα....:mad:
  9. Πεισε μας λιγο οτι εχει 16 Μ χρωματα.... γιατι σε πολλα site αλλα βλεπω... και στης Samsung ακομα λεει QVGA 256K... βαλε καμια φωτο..
  10. Guys simantiko!!! to kinito me psinei... alla telika i othoni tou posa xrwmata exei? 16 ekatommyria i 262K?????? allou eida to ena kai allou to allo... Aytoi pou to piran as poun... Pantws an exei 262k tha arkestw akoma sto K800 mou... Xronia polla!
  11. Αυτο που λες με την εγγυηση ειναι καλο. Με το μενου τι γινεται; Μηπως με μια αναβαθμιση θα μπορεσω να βαλω ελληνικο, οταν βγει; Τις διαστασεις του G800 τις προσεξα. Δεν το βρίσκω και τοσο μεγαλυτερο. Οσο για τα θεματα λογισμικου, αν γνωριζεις κατι συγκεκριμενο που δε μπορει να κανει το G800 ενω το κανει το G600, θα βοηθουσες. Αυτο το λεω γιατι προσωπικα οταν μου δινει τόσα ενα κινητο (G800) εγω "κλεινω τα ματια" αν δε μπορω να βαλω ηχο σε μηνυματα η να αλλαξω θεματα... Αν ειναι κατι σοβαροτερο που ξερεις θα ηθελα να το ξερω και γω... :) Τελος για την ισσοροπια μεταξυ κινητου και φωτογραφικης μηχανης, η τελευταια ευρεως χρησιμοποιουμενη καινοτομια που θυμαμαι εγω και αφορουσε τα κινητα καθαρα ως τηλεφωνα, ηταν η αναγνωριση κλησεων... αντε και τα δικτυα 3G πριν 4 χρονια... Λιγο πολυ ολοι τελευταιως αγοραζουμε μεσω κινητων camera η/και mp3...
  12. Παιδια καλησπερα. Τις τελευταιες δυο μερες διαβασα ολη τη συζητηση για το G600, μιας και στο πνευμα των χριστουγεννων σκεφτομαι για αλλαγη συσκευης. Δεν ειχα ποτε μου Samsung. Ωστοσο το συγκεκριμενο μοντελο εχει αρκετα ελκυστικα στοιχεια που με εκαναν να το προσεξω. Περα απο τα αδιαμφισβητητα προσοντα του, την καμερα των 5MP, την οθονη των 16Μ χρωματων και το design του, εγω προσεξα και κατι αλλο. Κατι που δε θιχτηκε καθολου εδω. Δεν ξερω αν εχει προστεθει και σε αλλα μοντελα, αλλα αυτη η νεα αντικλεπτικη τεχνολογια ονοματι U-track με αφησε τουλαχιστον εκπληκτο, οχι γιατι εχω χασει ποτε μου κινητο, αλλα γιατι ειμαι κι εγω ενας hi-tech fan. Παρολη την εκπληξη που μου διαφυλασε η Samsung χριστουγεννιατικα με το G600, προσωπικα σκεφτομαι σοβαρα να περιμενω για το G800. Το xenon flash και το οπτικο zoom (x3) ειναι δυο στοιχεια σημαντικα για μενα. Βέβαια θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες που υπενθιμιζουν τη χρησιμοτητα των ψηφιακων μηχανων. Αλλα ειμαι κι εγω της αποψης που ανεφερε ενα παιδι πιο πανω, οτι δηλαδη ειμαστε καποιοι που θελουμε το καλυτερο δυνατο στην καλυτερη δυνατη τιμη, τιποτε λιγοτερο... Ετσι θελω να ρωτησω αυτους που γνωριζουν και εχουν κανει παραγγελιες απεξω, τι προβληματα μπορει να εχω με μια συσκευη απο e-bay η από expansys (διαθετουν ηδη το G800!)??? Υποπτευομαι προβληματα με ελληνικο μενου και προβληματα με εγγυηση. Πως αυτα μπορουν να ξεπεραστουν; Παρακαλω οσους γνωριζουν εκ πειρας να με βοηθησουν. :rolleyes:
×
×
  • Create New...