Jump to content

FRITZ

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About FRITZ

  • Ημ. Γέννησης 28/06/1965

FRITZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ok ibaxeban . Eχω την εκδοση 0.84 για το diskcleaner και ενω φαίνεται οτι δουλευει κανονικά οταν κανω diskscan δεν βγαζει τιποτα εκτος απο το μηνυμα < Δεν βρέθηκε ο φακελος>
  2. Ok σε ευχαριστώ για όλα . Κατι αλλο τωρα . εχω βαλει το ultra mp3 στο κινητο .ειχε και ****** αλλα μουβγαζει invalid code . που θα βρω κωδικο σωστό ? Μάλλον ειναι λάθος που το ζητάω απο εδω . πειτε το μου εαν ειναι ετσι . Δευτερον θελω να ρωτησω για το diskcleaner . το εχω στο κινητο και φαινεται να δουλευει αλλα οταν κανω scan στο c η στο d μου λεει οτι δεν βρεθηκε ο φακελος . ΤΙ δεν κανω σωστα ?
  3. ibaxevan σε ευχαριστω για την άμεση απάντησή σου αλλα οπως ειπα είμαι ολιγον τι άσχετος και δεν ξερω ποιό προγραμμα να κατεβάσω . Εχω στο pc μου το pc suite tου κινητου αλλα δεν βλεπω τα αρχεια απο το κινητό. Στο κινητό εχω το fileman ,το sman αλλα δεν καταλαβαίνω που θα πρέπει να το κατεβάσω αρχικά το app.file ?Μπορώ να το κατεβάσω στο d και μετά να το κανω copy στον φακελο που μου λες ?
  4. Γειά σας παιδιά , Ειμαι κάτοχος εδω και 10 μέρες του p 910 και εχω κάποιες απορίες . Εχω βάλει 6 -7 προγράμματα στο c τα οποία ήταν απλά στην εγκατάσταση. Αλλα δεν ξέρω πως θα χειριστώ τα application που για να δουλέψουν πρεπει να εγκαταστήσω σε δευτερο χρόνο και ενα app.file . Που τα εγκαθιστώ ? Στο c η στο d ( memory stick ) ? Πως και που θα βαλω το δευτερο ( app.file ) ? Μπορεί καποιος να μου δωσει οδηγίες σχετικά με την διαδικασια εγκατάστασης αυτων των προγραμμάτων ? Μεχρι τώρα τα μονα προγράμματα που έχω βάλει ειναι αυτα που έχουν μονο ενα sis file και τα κανω απ'ευθειας εγκατάσταση στο κινητό . Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρον για ολα .
×
×
  • Create New...