Jump to content

penlix

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About penlix

  • Ημ. Γέννησης 01/10/1978

penlix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μεγάλο λειτουργικό λάθος, το callendar είναι η σημαντικότερη λειτουργία σε ένα pda μετά το τηλέφωνο.. @athanaso77 @WebViRuS το PimBackup δούλεψε πάρα πολύ σωστά, μου έφερε τα μηνύματα, τα ραντεβού και τις επαφές μου όπως ήταν πριν. Παρόλαυτά, οι επαφές μου δεν εμφανίζονται στο Touch Flow. Όταν πάω δηλαδή στο Touch Flow μου βγάζει το μεγάλο [+] κουμπί, και καμία επαφή. Αν πατήσω το "Περισσότερα" από κάτω, τότε μου δείχνει όλη τη λίστα των επαφών μου, μέσα από το interface των Windows Mobile φυσικά.. Τι να φταίει;
  2. Όπως και να χει η διαδικασία, πέρασα από το κατάστημα στο οποίο είχε σταλεί η παραγγελία και αφενός δεν είχαν ιδέα για την παραγγελία μου, αφετέρου δεν είχαν ιδέα πότε θα έρθει η συσκευή. Κράτησαν το τηλέφωνό μου (είπαμε, η φόρμα παραγγελίας που συμπλήρωσα στο e-germanos.gr δεν υπάρχει πουθενά) για να επικοινωνήσουν μαζί μου αν μάθουν κάτι για τη συσκευή. Επίσης, η εξυπηρέτηση του e-germanos.gr δεν έχει απαντήσει στα μηνύματά μου ακόμη... Απαράδεκτος τρόπος λειτουργίας. Ευτυχώς, το κατάστημα της Comoste 500 μέτρα πιο κάτω είχε διαθέσιμη τη συσκευή και η όποια αναμονή μου τελείωσε..
  3. @WebViRuS thanks, δεν ήξερα οτι βγάζει update, δεν δουλεύει σωστά το υπάρχον; το είχα εγκαταστήσει αυτό στο 6915 αλλά είναι .exe και δεν μπορώ να το βάλω τώρα στο Mac που είμαι. Θα περιμένω για το topic σου πάντως!
  4. Καλημέρα, σήμερα αγόρασα από την Cosmote το touch pro μου. Ποιός πιστεύετε οτι είναι ο καλύτερος τρόπος να συγχρνίσω τις επαφές μου και τα μηνύματα από το iPaq 6915 που έχω στο Touch Pro; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  5. Μακάρι να είναι έτσι, και να τηλεφωνήσω αύριο στο κατάστημα και αν το έχουν να πάω να το πάρω. Το οτι δεν απαντάν σε κανένα μήνυμα είναι το πρόβλημα που βρίσκω...
  6. Κανένα πρόβλημα τώρα που ξαναδιαβάζω το κείμενό μου, κακώς παραπονιέμαι. User experience..; Είχα και στο χωριό μου...; *πάει να αυτομαστιγωθεί 3-4 φορές..*
  7. Με την ευκαιρία της εβδομαδιαίας επετείου μου, από την ημέρα που έστειλα το πρώτο παράπονό μου στο Ε-germanos, σκέφτηκα να ποστάρω και εδώ. Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου μπήκα στο website του Γερμανού και κοίταξα το HTC Touch pro. Η τιμή του και η διαθεσιμότητά του, όλα εντάξει. Σελίδα προϊόντος: http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=46853&category=93 Πατάω λοιπόν το μαγικό κουμπί ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ και μου βγάζει μια φόρμα παραγγελίας, χωρίς τη δυνατότητα να αγοράσω online. Συμπληρώνω λοιπόν όλο χαρά και παίρνω μέσα στη μέρα το εξής conformation: Tην προηγούμενη Δευτέρα όμως που δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου το ανέφερα στη φόρμα επικοινωνίας του E-germanos εδώ: http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?action=prepareInsertContact Σήμερα το πρωί, έκανα πάλι το ίδιο. Επικοινώνησα μαζί τους. Τελικά τι E-Germanos είναι αυτό και αγνοεί έτσι τους πελάτες του; Πόσο απαράδεκτο client service είναι αυτό; Πόσο τριτοκοσμική πρέπει να είναι η εμπειρία σε κάθε Ελληνικό website αγορών; Κρίμα, και ντροπή τους που γράφουν στη σελίδα επικοινωνίας.. Αχά.. μάλιστα.. :rolleyes: Ευχαριστώ για το χώρο :) Ξεθύμανα λίγο..
  8. Ενδιιαφέρομαι να χρησιμοποιήσω την επιδότησή μου για το touch pro στην Cosmote.. Έχετε υπόψιν σας πότε θα έρθει αυτό; Να ρωτήσω κάτι και κάποιους κατόχους.. τελικά πόσο τέλειο είναι το Touch Pro μετά από καιρό χρήσης; :) Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  9. athanaso77 το καταλαβαίνω. Το δυστυχές ήταν να σπάσει δεύτερη φορά αυτό το κομμάτι..
  10. Επίσης, είχα κάποιο άλλο ζήτημα με το 6915 μου και ρώτησα σε άλλο topic: και ο athanaso77 μου έδωσε αυτό το link: http://www.mobilespot.com/forums/showthread.php?t=13 Έχει κάποιος ίσως περισσότερες πληροφορίες, μια και το συγκεκριμένο link είναι ένα post σε ένα forum, αλλά με ελάχιστες λεπτομέρειες. Ευχαριστώ.
  11. Σίγουρα έχω πετύχει πολύ ωραίο service στην HP για άλλα προιόντα, αλλα μου αφήσαν τις χειρότερες εντυπώσεις όταν έσπασε το προστατευτικό τζαμάκι του 6915 μου. Για ένα απλό πλαστικό όπως αυτό ζητάν 55 ευρώ. Θεωρώ απαράδεκτα υψηλή τιμή σε σχέση με την αξια του ανταλλακτικού. Κατάφερα να το βρω online και να το αγοράσω για τα μισά χρήματα, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών. Και πάιλ ακριβά, αλλά όχι όσο εδώ. :/
  12. Έχει τελικά τόσες ελείψεις ε; Δεν είχε τύχει να κοιτάξω συγκεκριμένα specs πάντως, αλλά φαίνεται να έχεις δίκιο. Απόψε, ακριβώς μετά από τη στιγμή που έγραψα εδώ, κατάφερα να πιάσω σήμα και να συνδεθεί κανονικά, άρα όντως είναι θέμα σύνδεσης με τους δορυφόρους. Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια!
  13. Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους! Georgino, όπως λέει και ο intelx, την επόμενη μέραπου δοκίμασα να το ανοίξω το gps μου βρήκε την κεραια με τις ρυθμίσεις ακριβώς αυτές (com7 στα 115 και NMEA) αλλά ενώ έδιχνει μέχρι και 9 δορυφόρους συνδεδεμένους και με πολύ καλό ..σήμα (όλα ήτα καταπράσινα), οι ενδείξεις ύψους/τοποθεσίας/ταχύτητας από επάνω ήταν 0 σε όλα, και σε map mode μου έλεγε οτι το σήμα gps ήταν πολύ χαμηλό... Τι να είναι; Ευχαριστώ για τη διάθεσή σας! Κ.
  14. Δυστυχώς όμως, μου δείχνει οτι δεν βρίσκει την κεραία. Δοκίμασα και όλα τα com ports, με πρώτο το com7 στα 57600, και στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα, αλλά τίποτα. Καμία ιδέα?
  15. Θυμίστε μου να στείλω σε αυτό το παιδί 1 κουτί κουραμπιέδες τη Τετάρτη και ένα στο myphone! :) 1000 ευχαριστώ!!!
×
×
  • Create New...