Jump to content

tesa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tesa

  1. Βασικά η Κροατία ειναι all about energy management. Ενεργοποιησε 6 apo ta 12 defend turrets και εσυ υπεράσπισε την ανατολική μεριά κάποια στιγμη οταν μαζέψεις λαό αρχισε να κάνεις ντου στις κοντινές βάσεις μια μια και να τις καταστρέφεις.
  2. Παιζει ο Jacob, να ειναι αυτος εδω: http://www.imdb.com/name/nm0001434/
  3. Κανε boot απο dos / command prompt και δοκιμασε να το σβησεις.
  4. Να σου κάνω ενα fast forward to the future. Μετα απο λίγο καιρό θα χρειαζεσαι 4-5 εκφορτίσεις για να πάρει μπρος το pc και υπαρχει κινδυνος να κάψεις το mother η την μνήμη. Τι λες? Το ρισκαρεις? Τού αδερφου σου πιθανον σφύριζει επειδη το cpu fan δεν παιρνει αμεσως μπροστα για το οποιο υπάρχει καποιο setting του στυλ "alarm when cpu fail" enable/disable.
  5. To πρωτο που θα κοιταζα ηταν το τροφοδοτικο. Προσωπικά μου μοιαζει μισοπεθαμένο (και μην απορεις επειδη ειναι σχετικα καλο... shit happens). Αλλαξε το με καποιο απο ενα φίλο σου και δοκίμασε. Αν εξακολουθεί το προβλημα ενημερωσε μας.
  6. Λυπαμαι πολυ για τους ανθρωπους που έχασαν την ζωή τους αλλα να ξέρετε οι μεγαλοεργολάβοι τύπου Βωβού δεν πάνε στην φυλακή για 2 ανθρώπινες ζωές. Λυπάμαι επίσης που δεν έγιναν καρβουνο ολα τα κτιρια του Village εκει περα γιατί αυτό που προκειται να γίνει εκει πέρα αποτελεί το μεγαλυτερο ξεπούλημα της παραλιας που έχει γίνει τα τελευτάια χρονια. Ειμαι κατοικος των προαστείων αυτων και κάθε χρόνο βλέπω με θλιψη η ποιότητα ζωής μου, η περιοχή που μεγάλωσα να γίνεται το φιλετακι στα δόντια του κάθε μεγαλοκαρχαρία για να φουσκώνει η τσέπη του και η κοιλιά του. Για αυτο αντριδρώ με αυτό το τρόπο όπως θα αγανακτούσατε και εσείς αν βλέπατε αυτά τα εκτρώματα να ξεφυτρώνουν στα ξαφνικα διπλα στο σπιτι σας. Αν θυμάστε και απο πιο παλια, πολλοι έιχαν βαλει στο μάτι το συγκεκριμένο κομμάτι. Η Βασούλα Παπανδρέου πήγε να το κάνει Casino (ε ρε μυαλά θεε μου) και από την γενικη κατακραυγη σταματησε. Μετα πηγε να γίνει Carrefour αλλα και πάλι τους χαλασαν τα σχέδια. Στο τέλος ο Μπαμπης τα κατάφερε περιέφραξε ενα ακόμη κομμάτι της παραλίας απο έμας τους κατοικους της περιοχής και από όλους εσας που έρχεστε για μια βολτα να μας κανετε παρέα. Από μελέτες και εκτιμήσεις που έχουν γινει και δημοσιεύνται στον τοπικό τύπο των νοτιων προαστείων η παραλία λογω της λειτουργίας του Village θα επιβαρυνθεί στην κυκλοφορία της με επιπλέον 1800 αυτοκίνητα. Αρα στο χαμό της παραλίας παρασκευη σαββατο και κυριακη προσθέστε ενα χαμό ακομα. Για την ιστοριά ...ο δήμαρχος Π.Φαλήρου τσίμπησε 500.000 Ευρω ως ανταποδοτικό τίμημα για το δήμο (ε και τη μιζουλα του προφανώς) πολύ λίγα εκτιμώ μπροστά στα εκατομμυρια που θα εισπραξει ο Μπάμπης, για να επιτρέψει το χτίσιμο του Village. Συγνώμη αν σας κουρασα αλλα ειλικρινα θα ήθελα τη γνωμη σας για το ολο θεμα εκτος και αν εγω ειμαι ο μονος περίεργος της υποθεσης που προβληματιζομαι τοσο.
  7. Διαβασα οτι αυτο με τις ζωνες ισχυει και για τα αστικα λεωφορεια. Ισχυει?
  8. " If assholes could fly this place would be an airport "
  9. 13 Ραμματα χωρις καμια αναισθησία. Ξυπνιος. Αουτς!
  10. Το κακό ειναι το κάπως αφύσικο χρώμα που δίνει το σολαριουμ. Έιναι ψιλοκόκκινο και φαίνεται λίγο χάλια. Εμένα μου έχουν προτείνει και μου ακούγεται λογικό κατά το μαιο να κάνω κανά σολαριουμ έτσι ώστε να πάρει μπρος η μελανίνη έτσι ώστε όταν βγεις στην παραλία η επιδερμίδα να μην φάει απότομα τον ήλιο. Γεια όσους φωνάζουν-φοβούνται για καρκινο κλπ υπάρχει και το spray-tan που από περσι το έιδα να εμφανίζεται και στην Ελλάδα. οφφ τοπικ - Εκάνα μαμακια που πήγα και είδα το final destination 3 με τις ξανθιές που πήγαν για σολαριουμ.... μπλιαχ .....
  11. Ρώτησε μήπως κανας υποψήφιος αγοραστής τι service και κοστος ανα ετος προβλέπεται από την επίσημη αντιπροσωπεια για το συγκεκριμένο μοντελο? Η VW είναι σχετικά πιασοκ..δες από ότι γνωρίζουμε...
  12. Εγω συμφωνω με καποιον που είχε πει οτι: " Η μόνη απόδειξη ότι υπάρχουν εξωγήινοι, είναι πως δεν έχουν μπει καν στο κόπο να έρθουν σε επικοινωνία μαζι μας"...
  13. Σε ραντεβου που είχα με φίλη λίγο πιο πέρα από το σπίτι της την περίμενα στο αυτοκίνητο και της κάνω αναπαντ. να κατέβει. Πράγματι ύστερα απο λίγο την βλέπω απο τον καθρέφτη του οδηγού να έρχεται και με χαρακτηριστική άνεση και να μπαινει μέσα σε ένα ξένο αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο λίγο πιο πριν από έμενα!!! και φυσικά να πετάγεται κατευθείαν εξω!!! Οταν έφτασε μας έπιασαν τα γέλια άρχισα να της φωνάζω ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ IBIZA!!!
  14. Αντε να βγει και κανα Skype για symbian και με το Wi-Fi το Ν91 ........ αχ εκεί να δείτε γλέντια!!!
  15. Η πλάκα ειναι να καλέσει την αστυνομία ο δαρμένος/χτυπημένος και να φάει και ξύλο και απο τον αστυνομικο. Θυμάστε την γυναίκα που της έριχνε σφαλιάρες ο αστυνομικός επειδή είχε μπει αντίθετα σ ενα μονόδρομο και ένας γείτονας τον είχε τραβήξει σε video? Αυτο θα ήταν αποθέωση και κερατάς και δαρμένος..... Για να μην ξεχάσω και το video που τράβαγε ένας περαστικός κάπου Θεσσαλονικη με έναν τύπο που έριχνε σφαλιάρες σ εναν αλλο για μια θέση παρκαρίσματος.... Αλήθεια γνωρίζετε ποια είναι η αντίδραση της αστυνομίας σε τέτοια περιστατικα?
  16. Είναι ιδέα μου ή κάνω λάθος? αλλά γιατί ότι σκηνικά έχω δει να γίνονται με παρεξηγήσεις - τσαμπουκάδες και ξύλο στην Αθήνα είναι επι το πλείστον σε περιοχές Δ. Προαστείων και προαστείων του Πειραιά (εκει που η μαγκιά μετριέται με τα πόσα watt neon λάμπακια και ηχεία εχει το swift-rallye-saxo του κάθε 18χρονου).... Το ποιο βίαιο που έχω δει είναι με με ενα τύπο στη Νικαια όπου σταματαει σε κάθετο στη Λαμπράκη με το αυτοκίνητο, πίσω του σταματάει ενας άλλος με ένα παπι - delivery pizza - , αφήνει κάτω το παπί, ανοιγει τη πορτα του αυτοκινήτου και κάνει τον οδηγό τόπι στο ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές του σπάει τη μυτη (ο άλλος δεν έιχε την ευκαιρεία όύτε καν να βγει έξω απο το κάρο για να μπορέσει να αμυνθεί) και αμέσως μετά σηκωθηκε και έφυγε. Ολα αυτά έγιναν μπροστα σε τουλάχιστον 15 άτομα και όλοι έκαναν πως δεν έβλεπαν........
  17. Γνωρίζω το νόμο και όντως αυτά λέει για τις μεμβράνες. Ρωτάω από καθαρά πρακτική εμπειρία.... Εσείς τι τύπο μεμβράνης έχετε βάλει? Titanium? Alu Light? (αν είναι άλλος τύπος πείτε % διαπερατότητα φωτός) Αν είναι ο αρκετά σκούρος (Alu Light)Το βράδυ σας δυσκολεύει στην οδηγηση? Σας σταματάνε για κλήσεις? Έιχατε πρόβλημα με ΚΤΕΟ?
  18. Mythozz ... Ο τύπος Titanium εχει διαπερατοτητα φωτός 37% και ο τύπος Alu Light 21% (στοιχεια απο http://www.kin.gr). Αρα πιο σκούρος ο Alu Light. Έχει βαλει κανείς σας Alu Light στο στο αυτοκινητο του? Το βράδυ δυσκολεύει στην οδηγηση? Σας σταματάνε για κλήσεις?
  19. Μάλλον είναι για develοpment ή κάτι τέτοιο. Όταν λέει windows embedded τι εννοεί?
  20. Το πρόβλημα είναι ότι εχω ενα νέο μηχανάκι που κάθεται γιατί δεν έχω win XP Gr αυτή τη στιγμή. Αν περάσω τα XP Engl. προς το παρόν για να δουλέψω και μετά από λίγο καιρό τα Greek από πάνω θα γυρίσουν τα xp στα ελληνικά ή θα θέλει φτου και από την αρχή ξανά full εγκατάσταση (drivers, soft ktl); Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...