Jump to content

Guerriero4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Guerriero4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λίγο λάθος είναι η υπόθεσή σου και τσάμπα ο νευρικός κλονισμός LOL ( ηρέμησε, είχα διαβάσει το manual :p ) Το είχα ρυθμίσει το ασύρματο δίκτυο, να συνδέεται με το δικό μου, είχα περάσει τον κωδικό δικτύου και όλα τα σχετικά. Αυτό που έγινε είναι όταν πήγαινα στο δίπλα δωμάτιο, δεν είχε καλό σήμα και συνδεόταν στο internet μέσω Wind. Αλλά δεν μου έδειχνε κάποιο status ότι άλλαξε δίκτυο. Αυτό είναι το εικονίδιο που νόμιζα ότι είναι του ασύρματου και τελικά ήταν HSDPA. http://i35.tinypic.com/2wd12jq.png
  2. customer care -> το 1260 δεν είναι? btw Ποια είναι η γνώμη σου στο θέμα?
  3. ΟΧΙ!!! Θα το σκανάρω και το στελνω σε λιγακι να το δειτε.. http://i37.tinypic.com/3088fbc.png cc? (client center? 1260?) Άδικο έχω νομικά επειδή υπάρχει στο συμβόλαιο η υπηρεσία και ας μην ενημερώθηκα. Αφού το έχω υπογράψει πρέπει να πληρώσω. Τουλάχιστον τώρα έχω απενεργοποιήσει το ίντερνετ οπότε δεν θα έχω άλλες ιστορίες.
  4. Στο συμβόλαιο λέει, ( με τα σπαστικά μικρούλια γράμματα, επιπλέον υπηρεσίες.. GPRS ) Δυστυχώς μετά έμαθα τι είναι το GPRS, αν έλεγε mobile internet ή κάτι αναγνωρίσιμο στο μη εξειδικευμένο στη κινητή τηλεφωνία μάτι, εννοείτε θα το πρόσεχα. Όταν έμπαινε το μόνο που έδειχνε στην οθόνη μου ήταν τα βελάκια ( πανω-κάτω ) της κίνησης δεδομένων. Αλλα νόμιζα οτι ήταν η ένδειξη για το WiFi. Ούτε ονομασία σύνδεσης ούτε τίποτα. Το λέω ξανά, η συσκευή που πήρα ήταν για ίντερνετ αλλα μέσω WiFi!!!!!!!! Το ότι μου έβαλαν στο πακέτο και το δικό τους και δεν με ενημέρωσαν δεν μπορούσα να το μαντέψω. Στο συμβόλαιο δεν υπήρχε επιλογή για το GPRS, αν θελω να το ενεργοποιησω ή οχι, το είχαν προεπιλεγμενο στις προσθετες υπηρεσιες! Εννοείτε οτι τους ζητάμε να μας ενεργοποιήσουν κατά βούληση την δυνατότητα να κάνουμε κλήσεις & sms μέσω του προγράμματος συνδεσης που διαλέγουμε. Το ιδιο θα επρεπε να γινεται και με το ιντερνετ, ειδικα τωρα που αυξάνονται οι συσκευες που υποστηριζουν ιντερνετ. Τις βασικές λειτουργίες τις ήξερα, τις :X αγνοούσα.
  5. Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζομαι καθόλου αυτή την υπηρεσία και αν το ήξερα θα την είχα απενεργοποιήσει απ΄την αρχή! ( τώρα την απενεργοποίησα στέλνοντας φαξ ) Ενημέρωσα το 1260 και μου είπαν οτι δεν θα διαγράψουν τη χρέωση! Δηλαδή ο πωλητής που σου δίνει σύνδεση με ιντερνετ και συσκευη που ρυθμιζει αυτοματα το ιντερνετ και ΔΕΝ σε ενημερωνει οτι μπορει να χρεωθεις χωρις τη θεληση σου, δεν εχει απολύτος καμια ευθυνη???
  6. To GPRS ενεργοποιήθηκε απο τη Wind χωρις να ενημερωθώ στην έναρξη της συνδεσης και η συσκευή είχε αυτόματη χρήση του. Δεν έκανα καμία ρύθμιση για να εχω ιντερνετ στο κινητο. Μου είπαν οτι το HTC MAGIC έκανε .."MAGIC" και πήρε αυτόματα τις ρυθμίσεις GPRS της Wind ( ισχύει αυτό?). Για να με χρεωσουν τοσα πολλα, μαλλον στην πολυ γενικη χρεωση με εριξαν οχι σε καποιο πακετο ιντερνετ. * Το Wind Plus Non-Stop δεν ξέρω τι πρόγραμμα είναι.
  7. Και εγώ έχω πρόβλημα με τη Wind και το βρωμο-κινητό-ιντερνετ τους. Πήρα το HTC MAGIC με τη συνδεση flexy 40. Στο καταστημα δεν με ενημερωσαν οτι σου βαζουν και ιντερνετ μεσα σαν προσθετη υπηρεσια( με τρελή χρεωση..) και τη συσκευη με αυτοματες ρυθμισεις!!! Με αποτελεσμα αντι να μπαινω στο ιντερνετ μεσω το WiFi του σπιτιού μου οπως νομιζα, έμπαινε μέσω Wind!! Μου ήρθε στο λογαριασμο 220 ευρώ χρέωση gia 34 mb ( gint.bonline.gr)!!! Τους πηρα τηλεφωνο και το παιζουν κινεζοι.. να κοιταζες το manual, ο κατασκευαστης φταει, εσυ που δεν ηξερες οτι ειμαστε απατεωνες (:P) κτλ Αν ήξερα ότι είχα αυτόματη είσοδο στο ίντερνετ μέσω Wind, θα το απενεργοποιουσα απ΄την αρχή, αλλα αφου δεν με ενημέρωσε ο πωλητής και δεν εχω κληρονομικο χαρισμα, δεν μπορουσα να γνωριζω οτι με χρεωνε στα “κρυφά”. Τι μπορω να κανω τωρα? Σκέφτομαι για καταγγελία στο κ.ε.π.κ.α..
×
×
  • Create New...