Jump to content

scully1999

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by scully1999

  1. Itchrist86,τα θεματα τα κατεβασα απο εδω μεσα..επισης ακολουθησα και καποια links που και παλι αναφερονταν εδω..οπως ειπα εχω το n80,αλλα τα θεματα που πηρα ηταν εννοειται για το κινητο μου.. εκτος απο καποια στα οποια μου εγραψε πως τα αρχεια ειναι κατεστραμμενα,πραγμα απο το οποιο εχω συνηθισει(και κατα την εγκατασταση εφαρμογων καποιες φορες,χαχα)οταν κατεβαζω,ολα ειχαν οπως διαπιστωσα καταληξη sis,τα οποια οσο γνωριω δεν γινονται ετσι και αλλιως δεκτα απο το n80..ακολουθησα τη συμβουλη μερικων να συνεχισω και καλα την εγκατασταση παρολο που εγραφε πως δεν ειναι συμβατα με τη συσκευη μου,αλλα ματαια..δεν δεχεται αρχεια sis... τελικα υπαρχει καποιος τροπος να εγκαταστησω θεματα σε μορφη sis η να συνεχισω την αναζητηση μονο για sisx?
  2. τωρα το ξερω πως θα φανει πολυ χαζη η ερωτηση μου,ιδιως αφου εχω το κινητο n80 εδω και 1μιση χρονο....το ζητημα με τα θεματα με τυρανα ομως.. εχω κατεβασει διαφορα θεματα,ολα σε καταληξη sis.. ε,ακομα δεν εχω καταλαβει τι παιζεται και πως να τα εγκαταστησω,αφου δε τα κανει δεκτα... σας παρακαλω,εστω με pm,ας δωσει καποιος τα φωτα του και ας μου εξηγησει 2 πραγματα μηπως και μπω επιτελουσ στο σωστο δρομο... σαε χιλιοευχαριστω προκαταβολικα..
  3. Καλησπερα παιδια...Θελω να ρωτησω κατι...Μπαινω κανονικα στο site της NOKIA κατεβαζω το προγραμμα για το update στον υπολογιστη μου και οταν ξεκιναω την εγκατασταση του μου βγαζει συνεχεια λαθος και οτι για την εγκατασταση στον υπολογιστη εχει αναγκη απο minimum αναγκη απο ελευθερο χωρο 256MB RAM...Προβλημα ο υπολογιστης μου δεν εχει...Και αλλα προγραμματα με παρομοιες απαιτησεις τα κανω εγκατασταση χωρισ προβληματα...Μπορει καποιος να με βοηθησει να καταλαβω τι τρεχει???
  4. καλησπερα και παλι!θα ηθελα να μαθω αν το photoart τρεχει στο 3650,μιας και σε μενα τουλαχιστον κολαει και κλεινει η εφαρμογη. επισης εχω τρελαθει να ψαχνω για το facewave cr*******,αλλα τιποτα.οτι εχω κατεβασει απο διαφορες πηγες,ληγουν σε 24 ωρες!!!ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!
  5. καλησπερα και παλι σε ολους.uelv na rvthsv an telika to photoart παιζει στο 3650 μου..και αν ναι,το εχει κανεις σπ******?
  6. φιλε jojo,δοκιμασα να γραψω επακριβως το ονομα των αρχειων,πχ εγραψα C:\nokia\extras\recorder\dingdong.mid για να προσθεσω ενα χριστουγεννιατικο τραγουδακι στο mms it,αλλα τζιφος!!!Μου εσπασε τα νευρα...΄¨)
  7. το προβλημα μου με το mms it ειναι πως αφου πατησω επιλογες_συννημενα_μου λεει προσθηκη συννημενου με διαδρ.και δεν εχω ιδεα στο 3650 μου,πως να εισαγω διαδρομη και ονομα αρχειων πχ απο τις εφαρμογες μου η τα midi μου που περιλαμβανονται στην κατηγορια της εγγραφης!!!μου εχει και ενα παραδειγμα εκει(C:/imgs/pic.jpg)αλλα δεν καταφερνω τιποτα...
  8. θα με βοηθησει καποιος με το mms it?το εγκαταστησα στο κιν μου αλλα δεν εχω ιδεα πως να προσθεσω στα συννημενα εφαρμογες,παιχνιδια και μελωδιες!pleaeaease!!!
  9. Καλησπερα σε ολους.θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το mms it!το κατεβασα τις προαλλες αλλα δε μπορεσα να καταλαβω πως χρησιμοποιειται!για να προσθεσω συννημενα,πχ μελωδιες η απο τις εφαρμογες παιχνιδια,τι ακριβως πρεπει να γραψω για να τα προσθεσω και μετα να τα στειλω?
  10. Ευχαριστω πολυNOKIA Co-Mod!!ναιενταξει το πηρατο zipman!το ετρεξα και μου λεει πως κρατα 3 μερες!μετα απλα θα πρεπει να το ξαναπερασω μαλλον!αν το διαγραψεις το zipman τα αρχεια που θα κατεβασω,πχ παιχνιδια .zip,θα μπλοκαρουν η κατι τετοιο η θα μπορω να συνεχιζω να παιζω χωρις προβλημα?
  11. Καλησπερα και παλι..μηπως μπορειτε να μου πειτε που μπορω αυτο το ΖΙΡΜΑΝ για να μπορω να δεχομαι στο κινητο μου αρχεια zip?ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια!!
×
×
  • Create New...