Jump to content

koronikos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

koronikos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. το μεγαφωνο δεν δουλευει καθολου. ουτε σε μουσικη ουτε σε ηχους ουτε σε ανοιχτη ακροαση ουτε πουθενα!!!! του εβαλα 4.1 και δεν δουλευει τωρα ουτε και το wifi ενω το σημα δειχνει οκ. μου ηρθε και μεγαφωνο που παρηγγειλα , κομπλε απο αγγλια ΟΕΜ και περιμενω να το βαλω. αυτα προς το παρον. ταλεπόρια!!
  2. εχω iphone 3g me 3.1.2 jailbreak και σταματησε να δουλευει το κατω ηχειο-μεγαφωνο ξαφνικα,χωρις να βραχει. η αυξομειωση της φωνης δουλευει κανονικα οπως και η δονηση, αλλα ηχος δεν βγαινει. καμια ιδεα,γιατι απο service μου ειπαν οτι φταιει η version μαλλον.:O το ερωτημα το εβαλα εδω πιστευοντας οτι ειναι προβλημα hardware.
  3. εγω εκανα quikpwn και μετα μου βγαζει NO SERVICE στο σημα και δεν βλεπει vodafone καθολου. καμια ιδεα ρε παιδια κολλησα!!!!!:!:
  4. αφου διαβασα προσεκτικα τις προηγουμενες σελιδες και δεν ειδα κατι σχετικο, ηθελα να σας ρωτησω, εγω που εχω ενα ipaq 3950 πως μπορω να εχω navigation ελλαδα? :worry: αν προσθεσω destinator π.χ. αγοραζωντας το απο το γνωστο site τι αλλο θελω? τι Gps δηλ μπαινει στο 3950? που μπορει να εχει και εξωτερικη κεραια? η να το πουλησω και να παρω καποιο αλλο pda :( το 3950 δεν εχει bluetooth! :mad:
  5. geovass ευχαριστω πολυ :D αλλα δεν καραλαβα το site στη λυση του bluemedia εχει το ppc + gps + soft destinator me greek maps sto site που μου εδωσες δεν βλεπω κατι αντιστοιχο με 300 :!: θα προσπαθησω να βρω photos apo bluemedia και παλι ομως ευχαριστω :D
  6. ευχαριστω πολυ για το link kostas73 το gps bluetooth ομως? μαλλον ειναι extra sto mitac?
  7. ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ :o PDA από την BlueMedia με ενσωματωμένο GPS!!! Bluemedia PDA Τιμή Χονδρικής 650 ;) € !! +ΦΠΑ Το Pocket PC της BlueMedia έχει ενσωματωμένο GPS, διαθέτει κεραία για GPS και μας προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες στον τομέα της πλοήγησης. Με την χρήση του ψηφιακού χάρτη, ο οποίος περιλαμβάνει αναλυτικά τους δρόμους και πολλά βασικά σημεία (τράπεζες, σταθμούς, στάδια, φαρμακεία κ.α.) της Αθήνας και άλλων μεγάλων ελληνικών πόλεων, μπορούμε να έχουμε λεπτομερέστατες οδηγίες από την συσκευή, για την ακριβή διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσουμε για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Χρησιμοποιώντας το GPS του Pocket PC της BlueMedia μπορούμε να επιλέξουμε σημεία αφετηρίας και προορισμού είτε κάνοντας κλικ πάνω στο χάρτη, είτε επιλέγοντας κατευθείαν τη διεύθυνση από τον αναλυτικό κατάλογο διευθύνσεων που περιλαμβάνει το λογισμικό πλοήγησης που εγκαθίσταται στη συσκευή. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι πιά να θυμόμαστε τους δρόμους της Αθήνας ή μιας μεγάλης πόλης, αφού το Pocket PC της BlueMedia μας καθοδηγεί, με την βοήθεια του GPS (με το οποίο μπορούμε να διακρίνουμε ακόμα και την σήμανση των οδών!!), γρήγορα και εύκολα στον προορισμό μας! · Δωρεάν πλοήγηση µέσω δορυφόρων στο δρόµο ή μέσα στο αυτοκίνητο · Φωνητικές οδηγίες · PocketPC (PocketWord, PocketExcel, Ηµερολόγιο-Αντζέντα) · MediaPlayer - MP3 Player, CPU 300MHz INTEL PXA-255 · 3.5" TFT 65536 χρώµατα - ανάλυση 240x320 · Ενσωµατωµένη κεραία GPS · Software χάρτη DESTINATOR παρέχεται σε κάρτα SD 128MB ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!! ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ??? ΚΑΛΗ Η ΤΙΜΗ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ GPS ΕΧΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ KANEIS?
×
×
  • Create New...