Jump to content

alexandros_b3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by alexandros_b3

  1. Οπότε τώρα παρατηρούμε ότι και οι 3 εταιρίες στην Ελλάδα παρέχουν Edge..

    Σε ποιες περιοχές είστε που παρατηρήσατε το Edge?

     

    Μυτιλήνη και στα περίχωρα σίγουρα έχει

  2. Επίσης για αυτούς που ενδιαφέρονται για σερφάρισμα μέσω gprs ή 3G η "καταλάνωση" των kbs έχει τέραστια διαφορά (από θέμα συμπίεσης). Οπότε αρχικώς, η σύγκριση του opera με τον safari πρέπει να γίνει σε άλλο επίπεδο. Το ένα σίγουρα κερδίζει σε ταχύτητα, φόρτωση σελιδών και ευελιξία (opera) και το άλλο σε χαρακτηριστικά (ενδεχομένως).
  3. οχι απλα τουλαχιστον εμενα η οθονη του 3GS που αγορασα πριν μερες ειναι καλυτερη απο αυτην των 3gs που ειχα το καλοκαιρι...

     

    μπορει να ειναι και το 3.1 ομως δεν το γνωριζω αυτο...

     

    Thanks for the information!

  4. Γιατί, η apple εχει βγάλει 3gs με δυο τύπους οθόνης;

     

    Όντως ρε παιδιά, έβγαλαν iPhone και με άλλον τύπο οθόνης πέραν του κλασικού?Έχασα κάτι?? :worry:

  5. Το ελληνικό πληκτρολόγιο, στο μόνο που με "καίει" είναι στη χρήση του myphone.gr! Κατα τ'άλλα στο εξωτερικό σπουδάζω οπότε .. Τα αγγλικά μου χρειάζονται...!

    Αν κ έχω την εντύπωση, πως δεν χρειάζεται κάποια έξτρα εγκατάσταση για ελληνικό πληκτρολόγιο ..

     

    Συμφωνώ με τις τιμές παραμεθορίου ή την φοιτητική έκπτωση (αν και τη δεύτερη δεν την έχω) ότι σε διευκολύνουν αρκετά οικονομικά.. Άλλωστε για τον μικρό μάκη μου, λόγω ότι μένω σε νησί της παραμεθορίου, γλίτωσα γύρω στα 200 ευρώ

    πριν 1χρόνο+κατι που τον είχα αγοράσει!

     

    Όσον αφορά στα αγγλικά duty free (επειδή το γνωρίζω πολύ καλά το θέμα) να σε ενημερώσω, ότι δεν έχουν διαθέσιμα προς πώληση όλα τα μοντέλα.. αλλά κάποια ενδεικτικά .. οπότε και πάλι .. ένα θέμα το'χεις .. άσε που εγώ πάω στην Αγγλία (σπουδάζω εκεί) κ δεν έχω σκοπό να γυρίσω άμεσα τουλάχιστον φέτος..!

     

    Τέλος, να τονίσω το γεγονός .. ότι το συγκεκριμένο είναι "δώρο" , που σημαίνει ότι δεν θα δώσω δεκάρα τσακιστή - που λένε- μιας και το φέρνει ο θείος από Καναδά..! Απλά αυτές τις τιμές εγώ είδα (2050€ για το 2.53 σε ελληνικό site) και βάσει αυτών συνέκρινα τις τιμές που μου έδωσε ο θείος..

     

    Δεν είναι θέμα εγκατάστασης ή όχι. Είναι θέμα ευελιξίας να έχει και ελληνικά και αγγλικά γραμμένα πάνω το πληκτρολόγιο. Είναι χρηστικό για πολλούς και επίσης δεν χάνεις και τίποτα αν τα έχεις. Το αν είσαι είσαι στην Αγγλία ή όχι (άρα και δεν σου πολυ-χρειάζονται) δεν νομίζω ότι αφορά και πολλούς. Και το λέω με την έννοια ότι το θέτεις σαν επιχείρημα πως δεν χρειάζονται παρά μόνο στη χρήση του myphone.gr. Για άλλους μπορεί να είναι πολύ χρηστικό, αφού κυρίως με ελληνικά θα γράφουν.

     

    Ένα θέμα (για την Αγγλία) αλλά μικρό, τώρα παίζουν όλα τα μοντέλα. Και αν παίζει θέμα διαθεσιμότητας για τα καινούρια, αυτό γίνεται παντού και δεν είναι τόσο θέμα duty free.

  6. Τη στιγμή που ο ίδιος υπολογιστής στην Ελλάδα - διορθώστε με αν κάνω λάθος- έχει πάνω από 2000€...

     

    Σίγουρα δεν κάνει τόσο!

    Στην Ελλάδα έχει έρθει με 1688€ το μοντέλο με επεξεργαστή 2.53Ghz. (χωρίς την ενδεχόμενη φοιτητική έκπτωση 10% που μπορείς να πάρεις ή μείωση τιμής παραμεθορίου 6%)

    Οι διαφορές δεν είναι πια και τεράστιες, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει η βαβούρα να το φέρνεις από το εξωτερικό(Αμερική), εκτός αν είναι από Αγγλία σε κανά duty free shop λόγω της διαφοράς λίρας με ευρώ. Αλλιώς πάνω κάτω ίδια είναι. (+ελληνικό πληκτρολόγιο)

  7. Άντε πάλι από την αρχή.

    Προνοητική μέθοδος εισαγωγής κειμένου, δώσε ένα όνομα, υπάρχει σε qwerty πληκτρολόγιο. Το HD π.χ. έχει.

     

    Αυτό που λες δεν έχει καμία σχέση με το T9. Άλλο προνοητική μέθοδος και άλλο Τ9.

    Το είπες και μόνο σου, το ένα την ώρα που γράφεις προσπαθεί να προνοήσει τι γράφεις και στο προτείνει, ενώ το άλλο σου δίνει επιλογές στις λέξεις που ήδη έχεις γράψει (όχι σε QWERTY πληκτρολόγιο)

  8. Τα 2megapixel κάνουν όμως πολύ κακό στην ήδη κάκιστη αυτονομία της μπαταρίας!

    Είναι ειρωνεία να κάνει η νοκια αναβάθμιση σε αυτό το πανάκριβο κινητό και να μην αλλάζει αυτήν την "τιμημένη" μπαταρία!

    Έλεος!

    Τόση κριτική έφαγε γι αυτό και συνεχίζει τα ίδια. Για μένα αν δε αλλάξει μπαταρία νομίζω πια ότι θα το κάνει επίτηδες.Αποκλείεται μην έχει πάρει το μήνυμα ότι της βγήκε "κάπως" ελλατωματικό το κινητό!

  9. Γεια σας!

    Μια ερωτησούλα θα ήθελα να κάνω και αν μπορείτε να βοηθήσετε θα είναι πολύ καταλυτικό για την συνέχιση της σχέσης με το κινητό μου!

    Από την ημέρα που ενεργοποίησα το internet (εάν αυτό έχει σχέση) το κινητό μου βγάζει συνεχώς το μήνυμα "μνήμη πλήρης, διαγράψτε δεδομένα", όταν πάω να στείλω π.χ. mms,κτλ.

    Το πρόβλημα όμως είναι ότι η μνήμη του κινητού μου είναι εντελώς άδεια, και ο σκληρός και του τηλεφώνου αφού δεν έχω προλάβει να περάσω τίποτα (πρόσφατη αγορά).

    Επίσης, στα μυνήματα τα έχω σβήσει όλα, σταλθέντα, εξερχόμενα, mms, cookies,κτλ..

    Μήπως γνωρίζετε γιατί μου το βγάζει αυτό???Με έχει αναγκάσει να μην μπορώ να στέλνω ξανά mms και τέτοια.Μερικές φορές το βγάζει και στις επαφές, δηλαδή λέει "μνήμη πλήρης, διαγράψτε επαφές" ή ακόμα όταν πάω να αποθηκεύσω αρχεία "μνήμη πλήρης, διαγράψτε αρχεία".

    Η έκδοση του λογισμικού είναι η 1.00.028.07, αν και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να φταίει αυτό...Pleeese help!!!!

  10. Βασικά ξέρουμε ότι το qtek s200 και το σ100 είναι συμβατό με κάρτες μνήμης μέχρι 2γίγα και το πολύ μέχρι x100 ταχύτητα. το θέμα είναι ότι τώρα πια έχουν βγει μέχρι 4γίγα και με ταχύτητα 150. τώρα αυτές είναι συμβατές;;;;;

    όποιος πραγματικά ξέρει θα με βοηθήσει πολύ στο να κάνω μια αγορά μέχρι την άλλη βδομάδα γιατί μπαίνω φαντάρος και μετά δεν θα έχω πολύ επαφή με τα πράγματα.έχω βρει μία στο πλαίσιο με 130 ευρώ στα 4γίγα και χ120.

  11. Φιλε μου δεν ανακοινωθηκε ακομα τιμη απο τη Nokia.Αυτη η τιμη που αναφερεις ειναι απο την expansys η οποια ειναι γνωστο οτι ολα τα pre-order τα χτυπαει αρκετα.

     

    Από την expansys είναι και συμφωνώ με αυτά που λες ...εν μέρει.

    Αν κοιτάξει και λίγο πιο παλιά θα δεις ότι δεν ισχύει πάντα αυτό στα pre-order ή και αν ισχύει πάντα με μικρή απόκλιση τιμής..

    Και εξηγώ:

    π.χ. παλιά λέγανε ότι το nokia 8800 θα κυμαίνεται περίπου 650-750 (βλέπε review στο myphone και όχι μόνο), το expansys έδωσε τιμή προπαραγγελίας 895 ευρώ και τελικά όπως ξέρουμε κατάληξε στα 850! ευρώ αρχικά.

    Πόσο μάλλον τώρα που η nokia έχει ψηλά το αμανέ με τα ακριβά κινητά (βλέπε το 8800 που δεν δίστασε να το πουλά-και πολλοί να το αγοράζουν- σαυτήν την τιμή!) και βλέποντας ακόμα ότι το Νokia Ν91 έχει την μέχρι τώρα μεγαλύτερη ζήτηση που είχε ποτέ κινητό της Νokia!!! Εσύ πιστεύεις ακόμα ότι δεν θα το εκμεταλλευτούν αυτό και θα είναι κανονική η τιμή του;;;....

  12. Μακραν ο καλυτερος, το μονο που του λειπει ειναι ενα πιο fancy gui.

    Βρε παιδιά, το κατέβασα το tcpmp αλλά είναι το ίδιο με το BetaPlayer που έχω.

    Αυτό το προγραμματάκι δεν είναι τόσο για mp3 όσο για βιντεάκια και ταινίες.

    Σαν το MortPlayer κανένα!!!

  13. Δεν προκειτε να το γλυτωσεις το hard reset :grin:

     

    Α! σκεφτηκα κατι, γιατι δεν ανοιγεις τον tcpmp να κανεις file association απο τα options του? Επισεις γιατι δεν δοκιμαζεις καποιον αλλον file explorer?

    Έχω κάνει file associations από πολλά players και το μόνο που γίνεται είναι απλά να τα παίζω μ αυτό.....

    Ναι αλλά δεν θα μπορέσω να ξαναγυρίσω σε WMPlayer πρώτον και έπίσης δεν μπορώ να τα διαχειριστλω ως ήχους κλήσης, μηνύματος, κτλ..

    Στην ουσία μια τρύπα στο νερό.

     

    Εκτός αν ξέρετε πως μπορεί να κάνει και κανένα άλλο πρόγραμμα την επιλογή Set as Ringtone όταν επιλέξω από το πρόγραμμα αυτό να παίζω τα

    mp3,wma,κτλ.

  14. Δηλαδή για όλα φταίει το ****μένο wiamp;;;;

    Που να το ξέρει ο καθένας δηλαδή ότι δεν πρέπει να βάλει στο ppc του το winamp σαν πρόγραμμα player;;;:mad:

    Αν κάνω hard reset θα χάσω πολλά που θέλω..από μηνύματα μέχρι και προγράμματα (δεν τα είχα εγώ, μου τα πέρασε κάποιος κάπου κάποτε..:( )

  15. Επίσης μία παρατήρηση-διευκρίνηση μήπως βοηθήσω περισσότερο.

    Όταν κάνω open with με το Resco μπορεί ναι μεν να το ανοίγει αλλά το αρχείο παραμένει άγνωστο και καλά για το ppc.

    Συν ότι αυτά που σας λέω για τα mp3 ισχύουν και για τα WMA files!

    Οπότε είναι σίγουρο ότι φταίει το winamp γιατί διαχειρίζεται και αυτά τα αρχεία.

    Απλώς όταν έκανα απεγκατάσταση το winamp για να επαναφέρω τον WMPlayer τότε άρχισε να δείχνει τα αρχεία αυτά (mp3,wma) ως άγνωστα!:mad:

    Και από τότε αγνοείται η τύχη τους..:worry: :worry:

  16. Το έκανα και είναι ακριβώς όπως πριν.

    Δηλαδή άγνωστο αρχείο που το ανοίγει μεν ο WMPlayer αλλά μου λέει τα γνωστά "Αδύνατη αναπαραγωγή αρχείου,κτλ,κτλ."

    Σίγουρα κάποια μ***κια έχει κάνει το winam αλλά το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το αλλάξω ούτε από το winamp (γιατί δεν έχει settings για file associations) ούτε από τον WMPlayer γιατί πάλι ως γνωστόν δεν έχει τέτοια settings... :worry:

×
×
  • Create New...