Jump to content

ATITHASOS2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    142
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by ATITHASOS2

  1. εχω παρατηρησει οτι οταν δουλευεις το τηλεφωνο ενω ειναι στον φορτιστη παει πολυ πιο γρηγορα (ανοιγουν τα παντα αστραπιαια) σε ταχυτητα απο οτι οταν ειναι εκτος....

  2. δεν θυμαμαι να το ειχα παρατηρησει με την 12.5 αλλα με την 13 πλεον μου εμφανιζει στα χαρακτηριστικα RAM 8+3 GB,δηλαδη 11...

  3. μετα την αναβαθμιση,οταν κανω επανεκκινηση αργει πολυ να ξεκινησει (εννοω μεχρι να φτασει στο σημειο που ζηταει pin),ειναι και σε εσας ετσι?

    • Thanks 1
  4. την πρωτη φορα που δοκιμασα να κανω την αναβαθμιση κολλησε στο 8% για πανω απο 1 ωρα και του εκανα επαννεκινηση,ξαναδοκιμασα,τωρα εχει κολλησει στο 0%,δεν βλεπω να κατεβαζει.ετσι εκανε και σε εσας?

     

  5. 4 minutes ago, memostrikas said:

    A δεν ξέρω πως λέγεται ο δημιουργός του! Απλά το δοκίμασα και όλα ok.

    Και που το βρίσκουμε το καινούργιο;

    θα πρεπει να κατεβασεις την εφαρμογη telegram,εκει θα γραφτεις στο group poco x3 pro photography.εχει παρα πολλα xmls καθως και gcams και δειγματα φωτο

    • Like 1
  6. 7 minutes ago, memostrikas said:

    NaturalVibesT2Alpha0.3.3.xml

    ναι,αυτο εννοω,christian λεγεται ο δημιουργος του,τωρα ετοιμαζει νεο το οποιο απο δειγματα φωτογραφιων που ειδα φαινεται πολυ δυνατο.

  7. On 30/10/2021 at 2:09 ΜΜ, Antretng said:

    Καλημέρα παιδιά. Όποιος θέλει δοκιμάζει τις gcam που έστησα. 

    Έχω μια για ολες τις συνθήκες και μια για νυχτερινά/indoor. Και οι δύο έχουν λειτουργικό EIS για το βίντεο.

    Θα τις βρείτε εδώ https://t.me/hellasmobiles/541080

    Θα χρειαστείτε την εφαρμογή telegram για να κατεβούν τα αρχεία των xml.

    καλησπερα Ανδρεα.θα βοηθουσε,για οσους δεν εχουν τελεγκραμ,να ανεβαζες τα xml σε ενα google drive.

  8. 1 hour ago, cocous said:
    2 ώρες πριν, anna2 said:
    Κι εμένα το κάνει τακτικά.

    Μήπως φταίει η τελευταία αναβάθμιση που πήρε. Πριν αυτής δεν έκανε τίποτα.

    μαλλον εχετε το γνωστο θεμα,αναζητηστε το στο youtube ως POCO X3 PRO Ghost Touch Issue

  9. 3 minutes ago, fantomas_ktm said:

    Όχι όπως πήρα το apk κ μόνο αυτό. Το τηλέφωνο είναι της γυναίκας οπότε δεν το έψαξα κ πολύ παραπάνω δυστυχώς. 

    καλο ειναι να βαλεις και το αρχειο .xml,παιζει μεγαλο ρολο...

    • Like 1
  10. περασα και εγω gcam...οντως εχει διαφορα στην λεπτομερεια...το κινητο πραγματικα τα σπαει...κοντραρει πολυ ακριβοτερα χωρις να υστερει πουθενα...το θεμα ειναι να μην βγαζει βλαβες διοτι το πρωτο που ειχα παρει απο Bangood ,με ελαφρια χρηση και συντομα,εβγαλε προβλημα στο μικροφωνο(νεκρωσε εντελως).Επειδη ομως θεωρω οτι το κινητο αυτο αξιζει το ξανα αγορασα απο ελλαδα,ειναι πραγματικα καταπληκτικο για αυτα που προσφερει σε συναρτηση με το κοστος αγορας του...

  11. οκ τοτε,καλα σου εκατσε.Βεβαια,και εμενα τελικα δεν με χαλασε,πηρα τα μισα λεφτα πισω και πουλησα το προβληματικο poco x3 pro στην μιση τιμη απο οτι το πηρα,οποτε μου βγηκε μια ή αλλη,και αμεσα το αγορασα παλι στα ιδια λεφτα,και με 2 χρονια εγγυηση αντιπροσωπειας.Οποτε ολα καλα.Να ρωτησω,σε εσας ποια ειναι η τελευταια εκδοση miui που ελαβε OTA?
  12. Μια χαρά τότε. Έχω κάνει 38 αγορές σε 10 μήνες από το banggood και έχω πάρει τουλάχιστον 5 πλήρη και δύο τρία μισά refunds κρατώντας το προϊόν το οποίο είχε απλώς μια μικρή διαφορά στα specs από την περιγραφή η είχε μια μικρή ατέλεια. Δε ζήτησαν τίποτα πίσω, δε μου έβγαλαν καμία πίστη και δε χρειάστηκε ποτέ να καταφύγω στο PayPal. Μιλάμε για μια 250αρα ευρώ συνολικά, ποσό που ξεπερνάει τα λεφτά που έδωσα για το απροβλημάτιστο Χ3 NFC μου. Αν αύριο να ανατιναχτεί που λέει ο λόγος δεν θα αγχωθώ. Απλά πρέπει να ξέρεις να ζητάς το δίκιο σου και να γράφεις κατανοητά αγγλικά.

     

    μαλλον οι αγορες που εκανες αφορουσαν μικρα σχετικα ποσα.Εμενα για 217 ευρω μου κανανε την ζωη δυσκολη,απο την αρχη ειμουνα σαφεστατος σχετικα και με το προβλημα και με το τι απαιτουσα,παντα γραμμενα σε απταιστα Αγγλικα(να και καπου που χρησιμευσε το Proficiency :) )

  13. Εφόσον το πήρα 50 ευρώ λιγότερα και ένα μήνα πριν έρθει Ελλάδα αν μου δώσουν και τα μισά λεφτά πίσω χωρίς καν να θέλουν να το τσεκάρουν δε το βρίσκω πρόβλημα. Εκτός αν θέλουν να το στείλεις για να πάρεις τα μισά λεφτά.

     

    δεν θελουν να το στειλεις,θελουν απλα αποδειξη(βιντεο που φαινεται το προβλημα).θα σου αλλαξουν ομως την πιστη μεχρι να παρεις τα λεφτα πισω,παλι καλα που ειχα κανει την αγορα μεσω πειπολ. και ανοιξα case εκει.

  14. Από την άλλη, λίγο μεταχειρισμένο με εγγύηση Infoquest ίσως είναι προτιμότερο για κάποιους από καινούργιο με εγγύηση Κίνας, λόγω του αυξημένου χρόνου που απαιτείται σε περίπτωση προβλήματος.

     

    παθων...αγορα απο bangood...δεν δεχονται επιστροφη για επισκευη,σε αποζημιωνουν για επισκευη σε τοπικο επισκευαστικο(μεχρι καποιο ποσο) ή μιση επιστροφη χρηματων(αυτο επελεξα).Καλύτερα αγορα απο Ελλαδα και ας εχει εγγυηση σκρουτζομαγαζιου παρα αγορα απ Κινα...

×
×
  • Create New...