Καλησπερα παιδια! Ειμαι κατοχος ενος note n910c απο Ουγγαρια, αγορα απο το skroutz!
Το εχω 5 μηνες κ οσο ετρεχε σε κιτκατ ηταν μια χαρα κ εδω κ 1 μηνα που του εβαλα την lollipop αρχισαν τα προβληματα!
με κιτκατ εβγαζε στο antutu 52000 ( δειτε την φωτο) με τα 3D γραφικα 15000 κ με το λολλιποπ μου βγαζει 43000 με τα 3D γραφικα στο μισο στα 7300.
Η αναβαθμιση εγινε κανονικα απο ΟΤΑ μολις με ειδοποιησε κ δεν εκανα reset !
Μολις το περασα ειδα το χαμηλο σκορ στο antutu κ εκανα εκ των υστερων factory reset αλλα κ παλι δεν αλλαξε κατι!
Επισης σε μετρηση στο antutu με ενεργοποιημενη την εξοικονομηση ενεργειας μου βγαζει το ιδιο σκορ!
Εχω φαει απειρες ωρες διαβαζοντας στο φορουμ κ στους xda αλλα τπτ απο αυτα που προτεινονται δεν με βοηθησε!:wacko:
Επισης σε καποια παιχνιδια νιωθω οτι ψιλολαγκαρει το κινητο κ αναφερω το "kritika" το οποιο δεν εχει κ τρελες απαιτησεις! συγκεκριμενα σημερα ετρεχα ταυτοχρονα το συγκεκριμενο παιχνιδι κ σε multitask το cpu-z κ οι τιμες που επαιρνα στο clock speed της gpu ηταν 266Μhz ενω σπανια το ειδα να φτανει στιγμιαια τα 420Mhz!
Ημουν ετοιμος να κανω downgrade στην kitkat αλλα διαβασα οτι βγηκε η 5.1.1 (poland) κ σκεφτομαι να περιμενω κ αυτην μηπως διορθωθει!
Σκεφτομαι να κατεβασω την rom να την περασω με odin, ομως δεν ξερω αν θα γραψει το knoxx 0x1 κ χασω την εγγυηση μετα?
Να την Βαλω με odin? να περιμενω να ερθει μονη της, η να επικοινωνησω με την samsung?