Jump to content

johnstef

Members
  • Δημοσιεύσεις

    275
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About johnstef

  • Ημ. Γέννησης 03/08/1973

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

johnstef's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. 1)Μπορεί να εγκατασταθεί το kodi σε εξωτερικό σκληρό δίσκο και να τρέχει από εκεί?? 2)πως μπορώ να έχω 5g σύνδεση στο WiFi του box αντί για 2,4??
  2. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα Όπως ήταν, έκανε αναβάθμιση μόνο του και δουλεύει όπως πριν....
  3. Αυτό είναι beta version Android 13 Απο eshop που έχω κι εγώ πάντως τπτ...
  4. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου να απαντήσεις
  5. 1)Ναι φίλε μου ...πάω στις ρυθμίσεις του WiFi ,πατάω το κουμπί να ανοίξει αλλά αυτόμάτος κλείνει μόνο του,ή κάποια στιγμή αργότερα ίσως ανοίξει, θα κάνει πως ψάχνει για δίκτυο, αλλά δεν το βρίσκει . Όταν θα κάνω επανεκκίνηση όλα επανέρχονται ... 2)Έχει δουλέψει κάποιος την aidan rom που είναι Android tv να πει εντυπώσεις??
  6. Εάν δεν αναγκαστώ τελικά να περάσω custom rom με ότι κίνδυνο ενέχει αυτό... Μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει με το που το κλείνω σε sleep mode και το ξανά ανοίξω γιατί χάνει το WiFi?? Αν κάνω επανεκκίνηση το ξανά βρίσκει....
  7. Έχω το Α95x F3 RGB καί θέλω να δοκιμάσω και εγώ την custom rom του slimhouse γιατί τελευταία μου κάνει διάφορα κόλπα Το κλείνω το ξανά ανοίγω και χάνει τη σύνδεση του wifi Για επιβεβαίωση,αυτή είναι η σωστή rom που πρέπει να βάλω?? sbx_a95x_f3_aosp_9_2.7z και ποια η διαφορά εάν βάλω την At v??
  8. Γιατί δε παίρνεις τηλέφωνο τον πάροχο σου μήπως παίζει και τπτ άλλο.. Εγώ πάντως παρόλο που το δουλεύω μόνο με wifi δε βλέπω κάτι παράλογο
  9. Εγώ πάντως που το έβαλε καπάκι πάνω σε build gkobu δεν μου έβγαλε τίποτα . .
  10. Η φάση δλδ είναι, οποίος προλάβει τον κύριο είδε... Μάλιστα
  11. Οκ άλλαξα και βρήκε Κάτι άλλο τώρα Η διαδικασία: Μπαίνω kodi ,περιμένω να κάνει ενημέρώσεις, φορτώνει τα κανάλια πάνω δεξιά ,σε build gkobu όλα αυτά,πάω στο live tv, πατάω να δω ένα κανάλι και μου βγάζει 9 στις δέκα φορές το γνωστό μήνυμα του σφάλματος... Το κλείνω το ξανά ανοίγω μπας και παίξει πάλι τπτ. Κάποια στιγμή αργότερα και όποτε τού έρθει τυχαία ίσως παίξουν Επειδή όμως πιστεύω ότι μόνο τυχαία μια παίζουν και μια δεν παίζουν μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι μπορεί να φταίει σε αυτό και γίνεται λάθος????
  12. Έχει κάποιες μέρες τώρα που μου βγάζει σφάλμα στο stalker client Έλεγχος ταυτότητας απέτυχε.Ξαναδοκιμαστε Και δεν μου φορτώνει τα κανάλια .... Έχει γίνει κάτι με το πρόσθετο??
  13. Έχω το Α95x f3 rgb light Μπορεί κάποιος να μου δείξει πάνω στην πλακέτα του που είναι η κεραία του WiFi ώστε να κολλήσω πάνω του ένα καλώδιο για να ενισχύσω το σήμα του? Δε θέλω ούτε ενισχυτές σήματος ούτε power lines και τέτοια
×
×
  • Create New...