Jump to content

NovaPlay

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NovaPlay

  1. Από ελληνικά: Κοσμοράδιο 95,1 99 FM Ράδιο 1 Τρανζίστορ 100,3 Από ξένα : Velvet 96,8 Plus Radio 102,6 Fly 104
  2. Όλη η Σαντορίνη κουνιέται τις τελευταίες ημέρες. Μήπως υπάρχει ανησυχία για ενεργοποίηση του ηφαιστείου;
  3. Σεισμός 4,5 Ρίχτερ καταγράφτηκε πρίν από λίγα λεπτά με επίκεντρο 11 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ζαχάρω και εστιακό βάθος 5 χλμ.
  4. Εγώ θυμάμαι όταν ήμουνα στη Αθήνα έπαιζε στο 98,0 και έκανε παρεμβολές και ενοχλούσε τον Real FM 97,8.
  5. Ο Ραζβαν Λουτσεσκου είναι ο καλύτερος
  6. Εμένα μου αρέσει το Alpha γιατί έχει για λογότυπο το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου, και του Open γιατί έχει ένα κύκλο στη αρχή του λογότυπου. Παλαιότερα μου άρεσε του Μακεδονία που είχε ένα m και μία τελίτσα, αλλά με το που το άλλαξε δεν μου άρεσε.
  7. Από Έλληνες : 1 ) Φώτης Ιωαννίδης - Παναθηναϊκός 2 ) Λάζαρος Ρότα - ΑΕΚ 3 ) Γιάννης Μιχαηλίδης - ΠΑΟΚ 4 ) Αλέξανδρος Πασχαλάκης - Ολυμπιακός 5 ) Κωνσταντίνος Τσιμίκας - Λίβερπουλ Από ξένους : 1 ) Μπράντον Τομάς - ΠΑΟΚ 2 ) Νεϊμάρ Τζούνιορ - Παρί Σεν Ζερμέν 3 ) Κριστιάνο Ρονάλντο - Σαουδαραβική ομάδα 4 ) Τζιμπρίλ Σισέ - Χωρίς ομάδα για την ώρα 5 ) Σέρχιο Αραούχο - ΑΕΚ
  8. Από παλιές : 1 ) Ματωμένα χώματα - Alpha 2 ) Μην αρχίσεις την μουρμούρα - Alpha 3 ) Το 10 - Alpha 4 ) Γ4 - Alpha 5 ) Το σόϊ σού - Alpha Από καινούργιες : 1 ) Σασμός - Alpha 2 ) Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα - Alpha 3 ) Ο παράδεισος των κύριων - Alpha 4 ) Αστέρια στην άμμο - Alpha 5 ) Σπίτι είναι - Alpha Μιλάμε για πολύ θαυμάστρια του Alpha !!!
  9. Όταν είχα πάει στη Ξάνθη στο 91,5 δεν εκπέμπε σχεδόν τίποτα....πώς τον ακούς δηλαδή;;;; Ο Free FM, 98 δεν παίζει νομίζω;;; Άλλαξε συχνότητα;;
  10. Εάν γουστάρεις μόνο ξένα, δοκίμασε τον RSO 91,7 η τον Velvet FM 96,8, η τον Rainbow 89, η τον Fly FM 104 η ίσως και τον Imagine 89,7
  11. Τον αισθάνθηκε κανείς αυτόν τον σεισμό? Σεισμός 4,7 Ρίχτερ στην Αιτωλοακαρνανία, έγινε αισθητός στο Αγρίνιο και την Πάτρα Ο σεισμός ήταν ισχυρός και έγινε αισθητός σχεδόν σε όλη τη δυτική Ελλάδα λόγω του χαμηλού εστιακού βάθους. Σεισμός μεγέθους 4,7 Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (21/12/2024) στην Αιτωλοακαρνανία στην περιοχή Θέρμος. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός στην Αιτωλοακαρνανία είχε εστιακό βάθος 18,4 χλμ χιλιομέτρων και σημειώθηκε πέντε χιλιόμετρα δυτικά νοτιοδυτικά του Θέρμου. Ο σεισμός ήταν πολύ δυνατός και έγινε αισθητός σε όλο τον νομό, στο Αγρίνιο ακόμη και στην Πάτρα. Στη συνέχεια ακολούθησαν δυο μετασεισμοί στην ίδια περιοχή μεγέθους 1,6 και 2,7 Ρίχτερ. Η σεισμική δόνηση προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση σε όλο το νομό καθώς είχε ένταση και διάρκεια αρκετών δευτερολέπτων. Την ίδια ώρα ο Άκης Τσελέντης εμφανίστηκε καθησυχαστικός για τον δυνατό σεισμός στην Αιτωλοακαρνανία καθώς σε ανάρτησή του στο facebook ανέφερε πως «είναι νωρίς ακόμη για τελικές εκτιμήσεις, αν και δεν με προβληματίζει. Πάντως θέλω να δω την μετασεισμική ακολουθία που πρέπει να είναι αρκετή λόγω του πολύ μικρού εστιακού βάθους». Σύμφωνα με την μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε σε απόσταση 13 χιλιομέτρων ανατολικά από την περιοχή Καινούργιο, του Αγρινίου.
  12. Κι είπα εχθές να σταματήσω να κουνάω αλλά συνεχίζω...
  13. Τελικά έκανα κούνημα εγώ
  14. Το Σάββατο κατά τις 12 το μεσημέρι βγήκαν εκτός σχεδόν όλα τα κανάλια της EON για περίπου δύο λεπτά! Το ίδιο πράγμα έγινε άλλες 2 φορές το απόγευμα και μετα όλα οκ. Πάντως καποιοι που δεν έκλεισαν η έπαιρναν από άλλη ροή σήμα η δούλευαν κανονικά αλλά δεν επηρεάστηκαν !
  15. Γαλαξίας, ΑΒ Βασιλόπουλος και Σκλαβενίτης. Το πρώτο γιατί έχει πολύ καλά προϊόντα με καλές τιμές και τα άλλα δύο γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου. Όταν εγώ είμαι Γκιουμουρτζίνα (Κομοτηνή) ψωνίζω από το Lidl και ένα τοπικό
  16. Παίζει να έγινε σεισμός πρίν ένα λεπτό η εγώ κουνιεμαι??? Θεσσαλονίκη κέντρο
  17. Εγώ ακούω εδώ και χρόνια ραδιόφωνο. Κλασσικά ακούω μέσω διαδικτύου Metropolis 95.5 Θεσσαλονίκη και Corfu Radio Deejay 97.5 (έχει καλύτερα τραγούδια από τον 95.2 της Αθήνας)
×
×
  • Create New...