Jump to content

jonick33

Members
  • Δημοσιεύσεις

    107
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jonick33

  1. Μετά από 2 χρόνια και με αναβάθμιση από Nexus S σε Galaxy S4 mini, η επιφάνεια εργασίας του κινητού παραμένει στην ίδια λογική/αισθητική! click > http://frames.imagedit.net/pictures/s4mini_thumb.jpg < click :cool:
  2. Μετά από αρκετό καιρό με την cna 3.6 χτες φλάσαρα την cm 10.1 nightly η οποία μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις! Είμαι σε αναζήτηση kernel έχοντας δοκιμάσει τον μαμήσιο, σήμερα τον matrix 24 και αύριο θα δοκιμάσω αυτόν που είχα και στον cna, τον marmite. Συνιστώ ανεπιφύλακτα cyanogen!
  3. Εγώ πέρασα την cna 3.6.0 από 3.5.0 χωρίς full wipe, μόνο με dalvik kai παίζει μια χαρά, και δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις όλα τα απλικέησον! Έβαλα και τον marmite 4.7. Πρώτες εντυπώσεις: Ελαφρώς πιο smooth συμπεριφορά συνολικά, και έχω την αίσθηση ότι το wifi δουλεύει ταχύτερα/καλύτερα. Μπαταρία δεν ξέρω ακόμα. Όσο αφορά την camera έχω βάλει την jb+ η οποία είναι πολύ καλή! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moblynx.camerajbplus
  4. Ύστερα από μερικούς μήνες με την Apex 1.1.3 ROM (ICS) με την οποία ήμουν αρκετά ευχαριστημένος, κάνοντας χρήση του Matrix kernel (ICS) και Apex launcher, αποφάσισα να βάλω και εγώ κάτι σε JB. Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες σε αυτό το thread αποφάσισα να βάλω την codename android 3.5.0 καθώς διάβασα πως έχει αρκετά εργαλεία/δυνατότητες ενσωματωμένες. Οι πρώτες εντυπώσεις με τον kernel που έχει η codename δεν ήταν οι καλύτερες μιας και μου φαινόταν πιο βαρύ σαν λειτουργικό και από την (βαριά) ICS. Δοκίμασα επίσης τον airkernel, τον matrix και τον marmite, και κατέληξα στον marmite μιας και είναι ο πιο smooth / γρήγορος από όλους τους άλλους. Οι μόνες παρατηρήσεις που έχω προς το παρόν είναι κάποια κολλήματα που μπορεί να συναντήσω όπως το κινητό κάνει freeze για λίγη ώρα και δεν αποκρίνεται καθόλου όταν ασχοληθώ με το app2sd και μεταφέρω αρκετές εφαρμογές (και αυτό όχι πάντα), καθώς επίσης δεν βρήκα το: * Custom Camera App: (CyanogenMod) - Continuos focus - Iso Support - Support for red eye reduction - Ability to use the power button to take pictures αλλά μόνο την απλή κλασσική camera του JB. Προς το παρόν έχω το apk Camera ICS+. Εδώ να αναφέρω πως έβαλα και τα CNA-GAPPS-JRO03C-CameraFeatures-NoPicasa.zip αμέσως μετά την εγκατάσταση του CNA. Νίκος
  5. Να αναφέρω και εγώ πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον συνδυασμό apex 1.1.2 & matrix 19.5 + apex launcher! Το κινητό απλά πετάει και δεν μου δημιουργεί την ανάγκη για δοκιμές άλλων rom.
  6. Ευχαριστούμε για το feedback, σίγουρα θα την βάλω και εγώ αλλά όταν βγει η τελική έκδοση... Όσο αφορά τον dialer υπάρχει δυνατότητα να γίνει αναζήτηση στις επαφές και στα υπόλοιπα πεδία (σημειώσεις, τίτλος, επάγγελμα κλπ ); Στην 2.3.4 που είχα παλιότερα υπήρχε αυτή η δυνατότητα, αλλά στην 4.0.3 δεν την ενσωμάτωσαν.
  7. jonick33

    Google Nexus S

    Και εγώ την έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Τα μόνα αρνητικά είναι 1) το κινητό χάνει λίγο την αρχική του κομψότητα (αλλά πλέον δεν σου γλιστράει από τα χέρια ) και 2) τα κουμπιά ενεργοποιούνται με ελάχιστη προσπάθεια με αποτέλεσμα να λειτουργούν όταν δεν τα χρειάζεσαι πραγματικά (αυτό διορθώνεται με ένα κοπίδι κόβοντας τα κουμπιά της θήκης και μπορείς να τα ελέγχεις καλύτερα - πιο δύσκολα από ότι χωρίς θήκη αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα για μένα. )
  8. Κάποιος το έχει στο mycolorscreen.com
  9. http://frames.imagedit.net/pictures/Screenshot_2012-02-08-08-21-07.png Advanced Clock Widget Pro ExtDateWidgetXL Go SMS Pro - Battery Widget Pro CalWidget Apex 1.0.2 :up:
  10. Νομίζω πως αν εγκαταστήσεις ξανά τον κερνελ θα μπουν οι default τιμές.
  11. jonick33

    Google Nexus S

    +1 Γνωρίζει κανείς το παραπάνω;
  12. Εξαιρετικό site!! Ευχαριστούμε! Βρήκα και καινούργιο wallpaper από εκεί! http://frames.imagedit.net/pictures/icsApex.jpg ICS | Apex 1.0.2 - MAtrix 16 :cool:
  13. Καλησπέρα, με apex 1.0.2 και matrix 16 σας δουλεύει το rotation τόσο στις αρχικές οθόνες όσο και στα προγράμματα; Εμένα σα να σταμάτησε να λειτουργεί και ας τα έχω ενεργοποιήσει από τα Trebuchet settings, Customisation settings και τις ρυθμίσεις προβολής... εντιτ: άκυρο τελικά, τώρα παίζει και αυτό οφείλεται σε δύο λόγους μάλλον: είτε ήθελε reboot είτε η περιστροφή οθόνης γενικά δεν παίζει όταν η μπαταρία είναι κάτω από το 14% (σήμερα το άφησα να κλείσει μόνο του λόγω πλήρης αποφόρτισης μετά από 2 μέρες με «κανονική» χρήση)
  14. Πολύ καλό! το ημερολόγιο μόνος σου το έφτιαξες συνθέτοντας ένα ένα τα στοιχεία ; μπορείς να κάνεις export το συγκεκριμένο;
  15. προφανώς δεν περιέχονται στις ROM οπότε τα ξαναπερνάς. Τα Google Earth και Goggles που είχα, πρέπει να τα περάσω χειροκίνητα πάλι μιας ούτε στα GAPPS υπάρχουν.
  16. jonick33

    Google Nexus S

    Έχω την εντύπωση πως με wipe data σβήνονται τα πάντα όλα! ακόμα και στην sd κάρτα/μνήμη του Nexus S. Μόνο με wipe cache δεν σβήνονται τα data στην sd. :rolleyes:
  17. Προσπαθώ τελευταία να τρέξω μια εφαρμογή στην ics που σε βοηθάει να κουρδίσεις κιθάρα, χωρίς επιτυχία! Έχει δοκιμάσει κανείς το παρακάτω http://www.appbrain.com/app/tuner-gstrings-free/org.cohortor.gstrings με apex rom και matrix kernel? Έβαλα και άλλα παρόμοια apk αλλά σα να μην λειτουργει το μικρόφωνο... Edit: τελικά έπαιξε κάνοντας wipe cache.+ dalvik
  18. jonick33

    Google Nexus S

    Δε νομίζω να ξανακυκλοφορήσει... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3952582#post3952582
  19. Διάβασε εδώ για να πάρεις μια ιδέα τι σημαίνουν όλες οι ρυθμίσεις και να αποφασίσεις τι σου ταιριάζει. Μετά δοκιμάζεις και βλέπεις τι πραγματικά σου κάνει. (εγώ δεν έχω προλάβει ακόμα να τα διαβάσω όλα...)
  20. jonick33

    Google Nexus S

    Επίσης αναφέρει πως δεν δουλεύει το Flashlight... δηλαδή καθόλου; ούτε όταν είναι να τραβήξεις βίντεο/φωτό; Τέλος ξαναπερνάς τον matrix kernel ή το κρατάει από προηγούμενη φορά; **EDIT** Τελικά ο φακός (flashlight) λειτουργεί με αυτό το apk που είχα ήδη εγκατεστημένο!
×
×
  • Create New...