Jump to content

katerina900

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

katerina900's Achievements

  1. Μπορεις να μπεις στο my cosmote με το cosmote id και να βλεπεις την εξελιξη. Βεβαια, θα πρεπει να σου έρχονται κ emails.
  2. Damiane, στο my cosmote ειναι σε επεξεργασια ο αριθμος παραγγελιας? Θα μας ενημερωσεις οταν εχει εξελιξη? Σε ευχαριστω!
  3. Damiane, Οταν ολοκληρωσες την διαδικασια , σου ηρθε sms η email για επιβεβαιωση? Εμενα ακομα σε επεξεργασια ειναι η αιτηση μου
  4. 3 ευρω πληρωσα κ ηρθε η sim! Στη διαδικασια δεν μου ζητησε χρηματα ανανεωσης
  5. Στο foritotita.gr λεει πως ο παροχος πρεπει δωσει την γραμμη εντος 6 ωρων απο την ληψη του αιτηματος. Μαλλον δεν τα τηρουνε. Αν σου πηρε 4 μερες τοτε κ εγω θα πρεπει να περιμενω..μπορει να ειχε μεσολαβησει ΣΚ για να παρει 4 ημερες γιατι ολα τα μετρανε σε εργασιμες μερες!
  6. Εχει γινει μεσω του app το αιτημα φορητοτητας, το θεμα μου ειναι οτι δεν προχωραει, δηλαδη δευτερη μερα σημερα και ειμαι ακομα στον παλιο παροχο... δεν εχει κανεις παρομοια εμπειρια?
  7. 22 ιουλιου βραδυ, στο foritotita.gr ακομα ειμαι στη nova. Παρολα αυτα θα το δοκιμασω.
  8. Ελαβα την sim και ξεκινησα την διαδικασια μεσω του whats app up. Ταυτότητες, σελφι και τελος κατεβασα την αιτηση φορητοτητας και συμβαση καρτοκινητης ηλεκτρινικα υπογγεγραμενη. Ολα επιτυχως. Απλα δεν εχει κοψει ακομα το σημα η wind. Ποσο διαρκει σε κανονικες συνθηκες?
  9. Εκανα τη διαδιακασια μεσω του whats up app 22/07 βραδυ. Sms δεν πηρα αλλα εβγαλε μήνυμα επιτυχης ολοκληρωσης . Ειναι λογικο το χρονικο διαστημα αυτο για να διακοπει το σημα απο τη wind? Κανονικα την επομενη ημερα επρεπε να το ειχαν κοψει.
  10. Καλησπερα, εκανα δτην διαδιακασια φορητοτητας και σκαναρισματος sim πριν δυο μερες και ακομα δεν εχει σταματησει το σημα απο τη wind για να βαλω τη sim του whats up. Ποσες μερες θελει ξερει κανεις? Στο chat του my cosmote δεν μου λενε
×
×
  • Create New...