Jump to content

Konstandinos1970

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Konstandinos1970

  1. Σε εμένα χθες έκανε update το Xiaomi Cloud και όχι το App Vault, το οποίο εμφανίζεται στις εγκατεστημένες εφαρμογές μου.
  2. Πάνο ευχαριστώ - Τελικά δούλεψε και παρέχω τις ενέργειές μου σχετικά με το θέμα καταγραφής συνομιλίας: 1. Κατέβασα το Cube ACR από το Play Store 2. Εν συνεχεία με το Chrome ( του κινητού) έκανα αναζήτηση για το Cube ACR Helper και κατέβασα το apk από το εν λόγω site. 3. Παρείχα τα ζητούμενα δικαιώματα και τελικά δούλεψε. Η καταγραφή και ένταση του ήχου είναι τέλεια. Πρόβλημα: συχνή διακοπή της εφαρμογής λόγω ακύρωσης δικαιωμάτων, που πρέπει να παρέχω εκ νέου.
  3. Πάνο, δοκίμασα να βάλω την εφαρμογή που αναφέρεις καθώς και την ACR, αλλά δεν μπορώ να δώσω δικαιώματα για το βοηθό καταγραφής κλήσης. Πώς το ξεπέρασες; Ευχαριστώ!
  4. Ευχαριστώ! Αν υπάρχει link για διαθέσιμο ROM κατάλληλο για την εγγενή εφαρμογή call recording, παρακαλώ για ενημέρωση.
  5. Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι ευχαριστημένος κάτοχος του Μι9 για αρκετά χρόνια και σκέφτομαι να αναβαθμίσω. Μείζονος σημασίας για εμένα είναι η εφαρμογή του auto call recording που λειτουργεί απρόσκοπτα στο Mi9. To Xiaomi 14 την υποστηρίζει με την EU ROM που διατίθεται στην αγορά ή θα πρέπει να αλλάξω ROM;
×
×
  • Create New...