Jump to content

hackerx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hackerx

  • Ημ. Γέννησης 18/11/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

hackerx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εχει καταφερει κανεις να κανει overclock την CPU? και αν ναι με ποιο τροπο γιατι προσπα8ισα και με το SetCPU το οποιο δεν την παει περρισοτερο απο 600mhz , ευχαριστω.
  2. Σευχαριστω για το link hellas200 , το φλασαρο αυτη τη στιγμη, λοιπον το barecode scanner δεν υπαρχει καν στο κινητο με το RLS3 για καποιο λογο το απενεργοποιει χορις να κσερω περιτερο λεπτομεριες.
  3. Φιλε hellas200 σευχαριστω 8ερμα για την υποστιρικση σου, το set cpu το βρηκα στο site που εγραψες και το κατεβασα, η αλη8εια ειναι οτι ξαφνιαστικα που εχεις την RSL2 αλλα ειμαι σιγουρος οτι η γνωση σου πανο στο 8εμα ειναι μεγαλη και διαβασα οτι εχεις δοκιμασει ολες τις rom που υπαρχουν γιαυτο 8ελω να σε παρακαλεσω να να βαλεις ενα λινκ οπου μπορω να κατεβασω την RSL2 να flasharo αυτην αντι για την 3, υπο8ετο 8α ειναι ποιο stable version η ποιο compatible για να προτειμας την 2, 8α περασω το set cpu αφτερ το φλασαρισμα της RLS2 αν την ανεβασεις. Σε ευχαριστω 8ερμα και παλι για την γρηγορη υποστιριξη σου. :)
  4. Ναι την RLS3 εγκατεστιμενη, οπως επισης κατεβασα το app OverclockWidget, αλλα μου γραφει κατι οδιγιες κατα την εκκινηση του app και δεν μπορω να προχορισω παρακατω, επισης μου λεει οτι λειτουργει σε rooted ανδροιδσ , οστοσο για να ειμαι ιλικρινεις ακολου8ισα πιστα τις οδιγιες που προανεφερες και κανοντας τα ολα σωστα λεω πος ειναι rooted το 845 χορις να γνοριζω σε βα8ος τι το rooted.
  5. Φιλε hellas200 καταπλικτικες οι οδιγιες ειμαι χαρουμενος οσο δεν μπορεις να καταλαβεις που αλλακσα ρομ ειμαι fun της τεχνολγιας και το κινητο ειναι 8εοσταλτο χορις να υπερβαλο, φιλε hellas200 τροπο για υπεργχρονιση της cpu εχεις η 8α μπορουσες να τις μοιραστεις να το ανεβασω καμια εκατοστη mhz?
  6. Ο ΝΑΙ Ο ΝΑΙ τα καταφερα να περασω το TCT RLS3 τελικα εφταιγε που δεν ειχε εγκαταστισει τα Android 1.0 drivers ειμαι παρα μα παρα πολυ χαρουμενος που κσεφορτο8ικα τα βονταφον εικονιδια και γενικα το κινητο λειτουργει ποιο γριγορα και ειναι αισθιτο, λοιπον αλλακσαμε λογισμικο με επυτιχια και το επομενο μου βημα ειναι το overclock της cpu που αυτη τη στιγμη τρεχει στα 528 , λογικα χρειαζομαι καποιο προγραμμα απο το μαρκετ για να το πετυχω αυτο? δεν 8α υπερβαλο με την ταχητυτα, αποψη μου ειναι οτι στα 652 ειναι υπερ αρκετα για μενα. Ξερει κανεις τροπο για υπεργχρονιση της cpu? ευχαριστω και παλι για τη βοη8εια αναβαθμισης της Rom.
  7. Σευχαριστω φιλε ββββ για την απαντηση σου, το pcsuite το εχω εγκατεστιμενο στο pc μου, ο υπολογιστης μου το προσδιοριζει στα μοναδες CD/DVD rom σαν USB storage device , αυτο μου δειχνει αν μπορει να σε διαφοτισει, προσπα8ισα παλι αλλα κολαει στο waiting for devices.. ιλικρινα δεν κσερω τι αλλο 8α μπορουσα να κανω για να αλλακσω τη ρομ που το 8ελω τοσο πολυ :cry:
  8. Γεια σας παιδια , μολις πειρα το joy 845 της βοντα και εχω μπει στο τριπακι να το flasharo, διαβασα τις οδηγιες του φιλου μας hellas200 με προσοχη αλλα διστυχος δεν τα καταφερα, 8α γραψω τις ενεργειες που κανω να μου πειτε σας παρακαλω τι μου κσεφευγει, εχω κατεβασει το TCT_RLS3 σαν νεα ρομ του κινητου το amonra recovery και το superboot. Και κσεκιναω ετσι, τα 3 αυτα αρχεια τα εχς και στην SD του κινητου και στο PC μου, Το κινιτο κλειστο και το συνδεω με το pc, εχοντας πατιμενα τα end call + vol down και τελος το κουμπι ανοιγματος μπενς στο mode που απετειτε, στην οθονη εμφανιζετε η κλεπσιδρα μονο και μενει ετσι, τοτε ανοιγω τα αρχεια μου και τρεχω το superboot οπου ανοιγει μια κονσολα που μου λεει waiting for devices... οση ωρα τωρα και αν το αφισω δεν κανει την παραμικρη ενεργεια απο κει και επειτα, απλα μενει με την κλεπσιδρα στην ο8ονη και τπτ αλλο, εγω παρολλα αυτα το αφισα 1-2 λεπτα εχοντας το superboot ενεργο και χορις να αλλακσει κατι κανω επανεκκινιση του κινητου παλι στο mode poy απετειτε με end call+vol down και ανοιγμα συσκευης τρεχω απο το pc το αρχειο amonra recovery το οποιο και αυτο τρεχει μια κονσολα περιμενοντας για σθνδεση συσκευης και φυσικα εχοντας το συνδεδεμενο με το pc δεν κανει απολυτος τιποτα, η κλεπσιδρα στα8ερη στην ο8ονη του κινητου και παρολα αυτα το αφεινω λιγη ωρα ετσι με το amonra recovery ενεργο και επανεκινω το κινητο στο boot menu πατοντας call+vol up και ανοιγμα, μου δειχνει 4 επιλογες 1.Reboot now 2.Apply sdcard:update.zip 3.wipe data/factory reset 4.wipe cache partition. Αυτα η δευτερη επιλογη δεν κανει τπτ παταω αλλα καμια ενεργεια wipes εκανα μεχρι και ρεσετ, αλλα μετα απο ολα αυτα δεν καταφερνω για καποιο λογο να περασω την καινουργια rom. 8α σας ειμαι ευγνομων αν μπορεσετε να με κα8οδηγεισετε εμενα και αλους φιλους βημα βημα για το πως αλλαζουμε την πλατφορμα του κινητου, Σας ευχαριστω για τον χρονο σας και 8α περιμενω με αγωνια μια πληροφορια..
×
×
  • Create New...