Jump to content

george143

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

george143's Achievements

  1. Το δοκίμασες και σε άφησε με απλή sim; Στην προσφορά λέει παντού esim🤔
  2. https://myphone.gr/forum/topic/23659/page/861/?tab=comments#comment-7279565 Φρέσκια είναι και λέει στον τίτλο της Ιούνιος
  3. Ευτυχώς. Πάντως θα μπορούσαν να διευκρινίσουν στο κείμενο πότε εφαρμόζεται, κάνοντας λόγο για φυσιολογική χρήση κτλ. και οχι να μας βάζουν να παίρνουμε τηλέφωνα.
  4. Κι εγώ ήθελα να κάνω συμβόλαιο, ευτυχώς με πρόλαβε η ανακοίνωση. Πάντως η cosmote έχει πολύ δυνατές προσφορές. Απ' ότι βλέπω εδώ μέσα, -10% με σταθερό και -10% με απαλλαγή φόρου κινητής για τους νέους, δεν συγκρίνεται με συμβόλαιο vodafone, εκτός κι αν υπάρχει κάποια προσωπική προσφορά.
  5. Εντάξει εννοείται πως αν επιστρέψει ποτέ, πρέπει να είναι πιο ακριβό. Αλλιώς γιατί να ασχοληθεί κανείς με συμβόλαια; Ο μόνος λόγος για συμβόλαιο ως τώρα ήταν ο πραγματικά απεριόριστος όγκος και ταχύτητα(αν αγνοείσουμε κάποιους εύλογους εν μέρει περιορισμούς). Αν και τα απεριόριστα συμβόλαια ίσως μελλοντικά κι αυτά δεν θα είναι το ίδιο απεριόριστα. Ας ρωτήσει κανείς, να δούμε πόσες διαφορετικές απαντήσεις θα μαζέψουμε😂. Αλλά αυτό είναι φρέσκο ακόμα, λίγο δύσκολο να το ξέρουν στην υποστήριξη.
  6. Κάπως έτσι δύσπιστος είμουν τότε που ανακοινώθηκαν τα 300gb της καρτοκινητής και η (μάλλον μόνιμη;) κατάργηση των 200gb του Big Bang και δεν μου βγήκε σε καλό. Σε κάθε περίπτωση, για να είμαστε σίγουροι, απλά περιμένουμε να δούμε...
  7. Κι εγώ δεν πίστευα τα μάτια μου, γι' αυτό το ανέβασα. Θέλω να δω, σε περίπτωση που όντως εφαρμοστεί, τι θα γίνει στα διάφορα awards στο μέλλον.
  8. Αυτά είναι τα Unlimited Surf και Unlimited Play. Στους όρους κάνει λόγο, μεταξύ και άλλων, για το RED Unlimited, δηλαδή το ακριβό. Υ.Γ: Όσο κι αν έψαξα, δεν μπόρεσα να βρώ καμία αναφορά σε υψηλή κίνηση στο δίκτυο ή κάτι τέτοιο σχετικά με το πότε θα εφαρμόζεται ο συγκεκριμένος περιορισμός.
  9. Αυτό το αναφέρει στην πολιτική ορθής χρήσης. Στην ενότητα που αναφέρομαι εγώ γράφει, μεταξύ αυτών που είπα, όρια όπως τα 300gb της καρτοκινητής και του giga wifi home
  10. https://www.vodafone.gr/files/1490812531386-pdf-oroi-an-diad-kinitis-iounios-24-2024.pdf Όπως το καταλαβαίνω εγώ, θα είναι γενικό. Είναι στο ΙΙΙ. Περιορισμός ταχύτητας (throttling)
  11. Νέοι όροι ανοιχτού διαδικτύου <<Στα προγράμματα Vodafone RED Unlimited Play, Vodafone RED Unlimited, Vodafone Giga Business Unlimited max. Η ταχύτητα λήψης (download) και μεταφόρτωσης (upload) της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο δεν υπερβαίνει τα 10Mbps. Η τιμή αυτή αφορά τη μέγιστη τιμή ταχύτητας και ενδέχεται να είναι χαμηλότερη ανάλογα με τις δυνατότητες του δικτύου.>> Δηλαδή και το ακριβότερο, το RED Unlimited, θα έχει περιορισμό στην ταχύτητα ή κάνω λάθος;🤔
×
×
  • Create New...