Jump to content

nikos0

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikos0

  1. nikos0

    NOVA 5G

    Εδώ αρκετό καιρό υπάρχει νέα κεραία στην είσοδο της πόλης της Ναυπάκτου. Δεν την βλέπω στο celmapper, γνωρίζουμε εάν είναι ενεργή; Στη σελίδα της ΕΕΤΤ βλέπω ότι έχει όνομα 1213917 ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ WEST. Πριν ένα χρόνο είχε γίνει και το παρακάτω καθώς έλεγαν ότι δεν υπάρχει άδεια: Σάλος με την εγκατάσταση της κεραίας κινητής στην Ναύπακτο Προς διαχειριστές: Εάν βάλω στο post απ' ευθείας το link του youtube εμφανίζει σφάλμα το wordfence.
  2. Τώρα που το είπες, λες να πάρω sim nova να δω τι παίζει; Αν και είναι κλειστό το κατάστημα στην πόλη εδώ και μήνες, έχει ένα πανί που κρύβει το λογότυπο Nova. Σε ανοιχτό χώρο ναι, μέσα στην πόλη στα στενά συνήθως χαμηλά παίζει όπως και η cosmote.
  3. Νάυπακτος παραλία Γριμπόβου, σε καφέ σε εσωτερικό χώρο: 2-3 χιλιόμετρα ανατολικά από το κέντρο της πόλης σε εξωτερικό χώρο:
  4. Όταν ξαναέρθεις πάμε μαζί να μάθω σε ποιες τοποθεσίες δίνει 100αρια, κερνάω καφέ. Λιμάνι με σχετικά λίγο κόσμο: Σύμφωνα και με το cellmapper ήμουν πολύ κοντά στην 757 αλλά συνδέθηκε στην 1261. Γενικά συνήθως βλέπω 1261 που είναι στο βουνό, υπάρχει λόγος που επιλέγει την συγκεκριμένη;
  5. Έχω τη sim κανά χρόνο, δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ πάνω από 100. Και σε φίλους που βλέπω στα ίδια είναι. Σημερινή μέτρηση σε εσωτερικό χώρο σε καφέ στο λιμάνι: Η cosmote στο ίδιο σημείο έδινε ~40Mbps download αλλά κακό upload.
  6. nikos0

    5G NR

    Την εποχή που έπεσε ούτε γάτα δεν κυκλοφορούσε στην περιοχή. 😂
  7. nikos0

    5G NR

    Πριν κάτι μήνες είχε συμβεί το ίδιο στη Ναύπακτο με cosmote. Σταθερή, κινητή έπεσαν ταυτόχρονα στη 1 το βράδυ και επανήλθαν στις 8:30 το πρωί. Ελπίζω να μην κρατήσει τόσες ώρες.
  8. Έχει περάσει κανείς Ναύπακτο τελευταία να κάνουμε κάποια σύγκριση σε ταχύτητες; Σε huawei nova 5T έχω τα παρακάτω: Το μέγιστο που έχω δει είναι κάπου εκεί: Ενώ κάποιες φορές μέσα στην πόλη παίζει χαμηλά: Μου κάνει εντύπωση που κάποιες ενώ μπορεί να ξεκινήσει με 50 60Mbps πέφτει σταδιακά και μπορεί να κάτσει στα 20-30. Γενικά η απόκριση στην πλοήγηση είναι εντάξει, με εξαίρεση κάποιες φορές μέσα στην πόλη που σέρνεται και έχω ίδια αποτελέσματα με το τελευταίο speedtest. Τα παραπάνω τεστ είναι σε εξωτερικό χώρο.
×
×
  • Create New...