Jump to content

Tarsierkajdh

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Tarsierkajdh's Achievements

  1. Καλημέρα και χρόνια πολλά! Συγνώμη για το offtopic αλλά θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ!! Ήμουν από αυτούς που μου είχε στείλει η αμαζον θήκη αντί για κινητό και χθες κατάφερα να πάρω τα χρήματα μου πίσω! Οπότε θα ήθελα να σας ξαναευχαριστησω για τις συμβουλές σας σχετικά με το τι πρέπει να κάνω! Καλές γιορτές σε όλους σας!!
  2. Sotnem σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!
  3. Καλησπερα. Οπως σας ειχα αναφερει ειχα κανει καταγγελια στην διωξη (μέσω gov.gr). Σημερα λοιπον με πηραν τηλεφωνο(ένας πολύ ευγενικός κύριος) και μου ειπαν τα εξης: 1) Ακομη δεν εχω πεσει θυμα απατης.Τουλαχιστον οχι επισημα.Πιθανον η amazon να μου επιστρεψει τα χρηματα.Αυτο το βασιζουν στην φερεγγυοτητα της amazon .Μου ειπαν οτι αν ηταν ενα αλλο καταστημα που εχει καταγγελθει επανελλειμενα τοτε θα μιλουσαμε σιγουρα για απατη. 2)Να κραταω αρχειο απο τα παντα.Αποδειξεις, email , φωτο κλπ. 3) Σε περιπτωση αρνησης χρηματικης αποζημιωσης ,να παω στο αστυνομικο τμημα και να κανω μηνυση( η μηνυση ειναι δωρεαν για οσους δεν το ξερουν). Δικαίωμα μήνυσης έχεις μέχρι 3 μήνες από την στιγμή που θα γίνει η απάτη. Απο εκει και περα μπαινει εισαγγελεας και εξεταζει την υποθεση και σε συνδυασμό με τις ιταλικές αρχές κινούνται ποινικά εναντίον αυτού που σε εξαπατησε . ΥΓ:Το αν καποιος δεχτει να παρει τα χρηματα του πισω ή προσπαθησει να παρει κινητο στα χερια του ειναι δικο του θεμα.Καπου εδω ισως χρειαζεται η συμβουλη δικηγορου. Αν κάνεις από τώρα μήνυση και στο τέλος πάρεις τα χρήματα σου ίσως δεν μπορεί να ανακληθεί η μήνυση.
  4. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!! Αναλυτικός και πολύ to the point οι συμβουλές σου. Εγώ μόλις παρέλαβα και χωρίς καν να ανοίξω το κουτί κατάλαβα ότι έχει γίνει απατεωνιά( ήταν ελαφρύ και μικρο). Δυστυχώς τράβηξα μόνο φωτογραφίες και όχι βίντεο. Οι πρώτες photo που τους έστειλα μέσω email στο it delivery investigation ήταν από το κλειστό πακέτο! Μου ζήτησαν νέες φωτό γιατί λέει δεν φαίνονται τα προϊόντα! Τους έστειλα νέες φωτογραφίες από την μια θήκη που είχε μέσα και μου ζήτησαν να την στείλω πίσω! Την έστειλα και τώρα περιμένω. Μου κόστισε 13€ να το στείλω με ΕΛΤΑ συστημένο(120γραμμαρια δέμα) και τους έχω στείλει και την απόδειξη. Εσύ μιλάς μαζί τους μέσω τσατ στα ιταλικά με translate ή γράφεις αγγλικά και απαντάνε κλασικά μόνο ιταλικά? Όλα τα email εμένα στα ιταλικά μου τα στέλνουν και τα κάνω translate.
  5. Πωω τι λες τώρα!? Ελπίζω να βγάλεις-βγάλουμε άκρη και να μην χρειαστεί να πάμε δικαστικά. Εγώ πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να τους χαρίσω τόσα χρήματα! Έχω στείλει το δέμα με ΕΛΤΑ συστημένο οπότε λογικά σε καμιά βδομάδα θα ξέρω και θα σου απαντήσω για τις εξελίξεις!
  6. Καλησπέρα! Συγγνώμη για το offtopic. Παρήγγειλα από amazon Ιταλίας ένα κινητό (one plus 11) και μου έστειλαν αντί για το κινητό μια θήκη. Από άλλο φόρουμ με ενημέρωσαν ότι κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε εσάς. Ήθελα να ρωτήσω αν βγάλατε άκρη και αν μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποια ενέργεια ώστε να μην χάσω τα χρήματα μου. Μέχρι στιγμής έχω στείλει email στο αμαζον Ιταλίας όπου μου ζήτησαν φωτογραφίες από το πακέτο και να στείλω την θήκη πίσω. Έχω κάνει καταγγελία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα. Σας έχουν επιστρέψει τα χρήματα σας πίσω και αν ναι μετά από πόσες μέρες αφού παρέλαβαν το δέμα? Καταφέρατε με κάποιο τρόπο να σας στείλουν τα κινητά αντί των χρημάτων? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...