Jump to content

gianniotis.

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gianniotis.

  1. gianniotis.

    NOVA 5G

    Κοιταξε, εγώ όλα τα προηγούμενα χρόνια Vodafone είχα. Cosmote μονο σταθερο εχω, κινητό δεν είχα ποτέ επειδή δεν ήξερα κανέναν που να έχει για να δω αν πιάνει καλά όπου κινούμαι. Σε σύγκριση με την εμπειρία που είχα με την Vodafone θα ελεγα πως η Nova μου φαινεται καλύτερη, και δεν το περίμενα. Όταν μιλούσα στο τηλέφωνο και περπατούσα ή οδηγούσα, η Vodafone συχνά έκανε διακοπές στην κληση και χειροτέρευε η ποιότητα. Επισης πολλές φορές μου τύχαινε να πιάνει «E» σε περιοχές που είχα καλό σημα 5G. Αυτά τα δυο συνέβαιναν σε καθημερινή βάση, ακόμα και εκτός Ιωαννίνων(και στην αρτα ας πούμε είναι συχνο φαινόμενο). Με τη Nova δεν εχω δει τετοια «κουλά» να συμβαίνουν 3 βδομάδες που την εχω τώρα. Επισης η Nova έχει σημα σε περισσότερα σημεία, πχ στην Γαριβάλδη στα μαγαζια είναι η μόνη εταιρια που πιάνει αληθινό σημα και δεν δείχνει «5G» ή «4G» απλά για να το γράφει ενώ στην πραγματικότητα δεν φορτωνει τίποτα. Μενω πολυ κοντά στο θέατρο φροτζου. Η nova πιάνει πολυ καλά, οπως και η Vodafone, εδώ δεν είχα θέμα. Εχω τη σύνδεση με τα 15Gb, όταν βάλω απεριόριστα θα σας ανεβάσω και εγώ μετρησεις.
  2. Το ενεργοποίησα από τη Nova και το απενεργοποίησα από τις ρυθμίσεις του κινητού το WiFi calling Δουλεύουν κανονικα τα δεδομένα εν ώρα κλήσεων δηλαδή και ας εχω απενεργοποιημένη την επιλογή του WiFi calling από τις ρυθμίσεις.
  3. Με αυτό είχα ένα θεματάκι. Αργεί να βγάλει γραμμή. Το απενεργοποίησα όπως μου είπε φιλος σε άλλο θέμα. Ουτως η άλλως εχω καλο σημα όπου συχνάζω, και στο σπίτι. Δεν θα μου χρειαζοταν.
  4. gianniotis.

    NOVA 5G

    Ευχαριστω!
  5. Ευχαριστω! Μολις πήρα τηλέφωνο και είπαν μου το ενεργοποίησαν. Έκανα μια επανεκκίνηση όπως και τώρα δουλεύουν όλα κανονικά.
  6. gianniotis.

    NOVA 5G

    Ευχαριστω! Θα καλέσω στο 13700 να μου πουν τι να κάνω. Μετά από την επανεκκίνηση που έκανα, αφού ενεργοποιήθηκαν οι υπηρεσίες από τη Nova, εμφανίζεται αυτό στο control center. Πηγα να πάρω μια κληση και αργεί πολυ να βγάλει γραμμή. Πρωτη φορά το βλέπω. Συσκευη το iPhone 14+ Απενεργοποιείται;
  7. gianniotis.

    NOVA 5G

    Καλησπέρα στην παρέα. Έκανα την ίδια ερώτηση και στο θέμα για τα iPhone. Ρωτάω και εδώ μήπως γνωρίζετε καλύτερα. Το 5G της Nova υποστηρίζεται από iPhone; Γενικά τον τελευταίο καιρό που άλλαξα σε Nova βλέπω ότι λείπουν πολλές λειτουργίες. Τα δεδομένα κλείνουν όταν με παίρνουν τηλέφωνο και δεν πιάνω 5G ενώ οι περιοχές που κινούμαι έχουν. Τις ίδιες λειτουργίες τις χρησιμοποιούσα κανονικά με τη Vodafone. Από τις ρυθμίσεις εχω «5G ενεργό»
  8. Volte, vowifi, 5G τα έχεις ενεργοποιήσει στην Nova ; Τηλέφωνο δεν εχω πάρει για να ενεργοποιήσω κάτι. Απ όταν έβαλα την κάρτα δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Να πάρω τηλέφωνο για να τα ενεργοποιήσουν;
  9. Καλησπέρα στην παρέα. Για ποιο λόγο κλείνουν τα δεδομένα όταν κάνω κληση; Το παθαίνω εδώ και ένα μήνα που χρησιμοποιώ κάρτα της Nova. Όταν είχα Vodafone δεν αντιμετώπιζα τέτοια προβληματα. Επισης δεν εχω 5G στο κινητο μου ενώ η περιοχή μου και γενικά η πόλη μου έχουν κανονικά σημα 5G από τη Nova σχεδόν παντου. Φταίει το iPhone ή να πάρω τηλέφωνο στη Nova;
×
×
  • Create New...