Jump to content

Sakis29

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Sakis29's Achievements

  1. Δεν την ξερω αυτη την εταιρια. Καινουρια ειναι; Η cosmote δινει 50αρι VDSL με 29€. H Inalan θελει 33 για fiber συν το κοστος εξοπλισμου.
  2. Τι γνωμη εχετε για κοσμοτε adsl στο κεντρο της Αθηνας; Θα μου αρκουσε να εχω ταχυτητες 12/1
  3. Θελω να κοψω τη Nova ADSL και να παω σε αλλη εταιρια παλι με ADSL για να κρατησω το κοστος χαμηλα, αλλα να συγχρονιζω σε 12/1 (download/upload) τουλαχιστον. Ειμαι στο κεντρο της Αθηνας. Ποια μου προτεινετε;
  4. Σε 24αρα γραμμη, speedtest απο pc δινει 8 Mbps download, 0.49 Mbps upload. Με αλλη εταιρια συγχρονιζα στα 16Mbps και ειχα ξεκλειδωτο upload. Στο τηλεφωνο ηθελαν απλα να μου πουλησουν Fiber.
  5. Δυστυχως μετα απο συνομιλιες με το τεχνικο τμημα πληροφορηθηκα οτι δεν προκειται να αλλαξει τιποτα στο κεντρο της Αθηνας στο προσεχες μελλον. Φαινεται να εχουν εγκαταλειψει το 4G, αναγκαζοντας μας σε αγορα νεας συσκευης ή μεταφορας του αριθμου σε αλλο παροχο.
  6. Τι ταχυτητες εχει το 4g στο κεντρο της Αθηνας; Θελω να κανω φορητοτητα απο vodaphone
  7. Ποια ειναι τα ελαχιστα χαρακτηριστικα για να κανω video editing σε λαπτοπ; Ενας i3 με 8 γιγα μνηνη αρκει; Επισης τι γνωμη εχετε για λαπτοπ με 16" οθονη; Μου αρεσει που εχουν λιγο υψος παραπανω, αλλα ειναι ακριβα.
  8. Ολες οι εταιριες εχουν αυτο το προβλημα;
  9. Ημουν διψηφιο enb με -18 rsrq. Τωρα με αλλαξε σε πενταψηφιο. Που βλεπω τις μπαντες στο netmonster;
  10. Δε μπορω να βγαλω τη διευθυνση μου στο ιντερνετ. Αν θες πες μου τι να ελεγξω στο cellmapper. Εδω και καιρο ειχα παρατηρησει χαμηλες ταχυτητες αλλα μονο αυτη την εβδομαδα που εκανα κληση ζουμ καταλαβα οτι υπαρχει μεγαλο προβλημα και εκανα σπιντ τεστ. Οι μπαρες ειναι φουλ παντως.
  11. Σρο cellmalper δειχνει να εχω τρεις κεραιες γυρω μου σε αποσταση τετραγωνου
  12. Δεν ξερω γιατι γραφει νοβα. Εχω βoνταφον cu.
  13. Ρε παιδια τι γινεται; Ειμαι κεντρο Αθηνας και μονιμα σερνεται. Δε μπορω να κανω βιντεοκληση ζουμ. Μεχρι 1.5 Mbps εχει πιασει. Τι φταιει;
×
×
  • Create New...