Jump to content

lalaounis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lalaounis

  1. έτσι όπως λες μπορώ να απενεργοποιώ /ενεργοποιώ οποτε θέλω την AOD από τον διακόπτη στην κουρτίνα; και να δουλεύει η εφαρμογή η άλλη κανονικά; Ναι, με αυτά που έγραψα, πλέον δουλεύει συνέχεια το AOD και λειτουργεί και η εφαρμογή.
  2. Αρχικά πήγα στο General Εκεί στο "Always on Display Operation Mode" επέλεξα το Show Always' και ακριβώς από κάτω στο "Always on Display" απενεργοποίησα το AOD manager (allow the app to change the AOD mode and completely disable the AOD when it's not needed).
  3. Αυτό ήταν τελικά 😄 Τσέκαρα τις ρυθμίσεις μέσα και όλα οκ. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις :)
  4. Γνωρίζει κανείς γιατί ενώ ενεργοποιώ κάθε φορά το Always on Display, αυτό απενεργοποιείται; Η πλάκα είναι πως άλλες φορές το κρατάει κανονικά και άλλες όχι, με αποτέλεσμα άλλες φορές να βλέπω τις ειδοποιήσεις στην σβηστή οθόνη και άλλες (όπως τώρα) να παραμένει σβηστή! 😛 Δεν το έχω στο DND, ενώ όταν ενεργοποιώ το AOD το έχω στο "εμφάνιση πάντα".
  5. Φίλε μου πήρα τα ακουστικά που έγραψα παραπάνω και δουλεύουν κανονικά.
  6. Σας ευχαριστώ φίλοι μου. Τελικά πράγματι παρήγγειλα τα ακουστικά μαζί με αυτή τη θήκη (https://www.skroutz.gr/s/33338948/Spigen-Rugged-Armor-Back-Cover-Silikonis-Anthektiki-Matte-Black-Galaxy-S21-FE-5G.html) και πιστεύω πως είμαι οκ 🙂
  7. Καλησπέρα στην παρέα Κάνω την μετάβαση από Samsung S8 σε Samsung F21 FE, μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάνα ανταπτοράκι για ακουστικά που αποδεδειγμένα δουλεύει; Επειδή δεν έχω bluetooth ακουστικά, θα ήθελα να βάλω αυτά που είχα στο S8 και είναι με "καρφί". Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...