Jump to content

kinigosthanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kinigosthanos

  1. Εννοείς να το ενεργοποιήσω σε άλλη συσκευή, σωστά; Θα το δοκιμάσω... Πως βγαίνει ο φόρος κινητής; Με έναν πρόχειρο υπολογισμό αφαιρούν το 8.8% του πληρωτέου ποσού.
  2. Μόλις ολοκληρώθηκε και η δική μου φορητότητα. Διήρκησε ≈1 εβδομάδα (από την ιστοσελίδα στον κούριερ και από την αίτηση φορητότητας μέχρι την ενεργοποίηση της καινούργιας SIM). Αντιμετωπίζω βέβαια πρόβλημα με το Vowifi, διότι λέει ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζετε (Poco f3!!!) ενώ με την Vodafone υποστηριζόταν εδώ και 3 χρόνια... Τεσπά. Παρεμπιπτόντως όταν κάνεις ανανέωση 8€ πόσα σου μπαίνουν στο υπόλοιπο; (Εμένα πρέπει να μου μπήκαν 7.29€)
  3. Καλημέρα στο φόρουμ. Έκανα αίτηση για φορητότητα στο νέο F2G από αυτό το site: Link. Με πήραν τηλέφωνο, επιβεβαίωσαν τα στοιχεία μου και μου εξήγησαν την διαδικασία που θα ακολουθήσει (κούριερ κλπ). Το θέμα είναι ότι σήμερα τρίτη ημέρα δεν έχει έρθει ούτε email (ενημερωτικό) ούτε ο κούριερ να μου παραδώσει την SIM. Γι'αυτό ήθελα να ρωτήσω κάποιον που έχει κάνει την διαδικασία αν μπορεί να μου πει πόσες μέρες έκανε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και αν άργησε σχετικά ο κούριερ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...