Jump to content

jimjimanta

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

jimjimanta's Achievements

  1. Αυτό που φοβάμαι είναι ότι ακόμα και να σβήσω τα πάντα, μπορεί να κάνει κάποιος ανάκτηση δεδομένων , από ότι ακούω δηλαδή. Οπότε είναι μονόδρομος η αλλαγή όλων των κωδικών?
  2. εχω ενα xiaomi redmi 12 pro . εχω καποιο προβλημα με το σημα και θελω να το παω στο σερβις . μεσα εχω ομως κωδικους , διαφορα αρχεια κλπ κλπ και δεν νοιωθω ασφαλης να το παω και να το αφησω ετσι . σκεφτομαι οτι θα πρεπει να αλλαξω κωδικους στα παντα και ειναι μεγαλη διαδικασια αυτο . υπαρχει τροπος να μην μπω σε ολη αυτηην την διαδικασια ?
  3. λοιπον , τελικα ειναι μια χαρα το σημα και ολα καλα με την νοβα (Q) . μαλιστα η εξυπηρετηση πελατων ηταν αψογη , παρολο που τους τρελανα , αφου ειχα τρελαθει κι εγω !! το προβλημα ειναι στην συσκευη . ειχα αλλαξει την σιμ και την ειχα βαλει σε παλαιοτερη συσκευη , αλλα επειδη η σιμ ηταν παλια και αργουσε , δεν μπορεσα να το καταλαβω . η σιμ που ειχα ηταν απο το 2017 και ηταν πολυ παλια , απο οτι μου ειπαν και πραγματι αργουσε πολυ . επαιρνα τηλεφωνο και περιμενα δεν ξερω κι εγω ποσο για να πιασει γραμμη . εκανε και το κουλο η συσκευη , να δουλευει εδω , και δεν δουλευει λιγο παρακατω και αυτο με μπερδευε πολυ . τωρα τι γινεται ομως ... η συσκευη ειναι xiaomi 12 pro 5g και ειναι εντος εγγυησης , καθοτι ειναι 3 μηνων περιπου . που την παω ομως για σερβις τωρα και τι παιζεται με τα σερβις της xiaomi ?
  4. πηγα σημερα σε ενα καταστημα νοβα και μου αλλαξανε την σιμ . πηγα στο μαγαζι και οταν εβαλα την καινουρια σιμ πηγαινε σφαιρα . και στα τηλεφωνηματα επιανε αμεσως η γραμμη , που αργουσε , και το ιντερνετ γρηγορο . γυριζω σπιτι και η απογοητευση στο ζενιθ . χειροτερα απο πριν . δεν ειχε καθολου σημα . τιποτα . ειχα ραντεβου με εναν πελατη και δεν μπορουσε ουτε να με καλεσει , ουτε κι εγω . τι κανω τωρα ? απλα αλλαζω εταιρεια ? πιο πολυ μιλαω με την εξυπηρετηση πελατων , παρα με τους οικειους μου πλεον ...
  5. εδω σκεφτομαι να παρω δρομο απο την νοβα , να τους δωσω και λεφτα για επιπλεον καρτα ?? υπαρχει περιπτωση να εχει κανει καμια αναβαθμιση το κινητο και να αλλαξε καποια ρυθμιση ? βεβαια θα επρεπε να δουλευει στην αλλη συσκευη ...
  6. ειχα παει σκ στα νεα στυρα στην ευβοια και γελαγε ολη η παρεα . μιλαμε για πανω στην θαλασσα που το σημα περισευει . σημα τηλεφωνου ασθενες και δεν ειχα δεδομενα πουθενα . εψαχνα wifi στις ταβερνες και το ξενοδοχειο . για να ανοιξει μια αναζητηση στο google , μπορει να επαιρνε και 3-4 λεπτα , αν ανοιγε κιολας !!! τωρα εβαλα την σιμ σε μια προηγουμενη συσκευη και ειναι ακριβως το ιδιο προβλημα . επικοινωνησα με την Q μεσω της εφαρμογης που εχει ζωντανη συνομιλια . με παρεπεμψε να καλεσω στο 13700 για να ελεγξει την γραμμη εξειδικευμενος τεχνικος ... το 13700 με παρεπεμψε να καλεσω το 13800 , το οποιο ειναι με χρεωση ... και καπου εδω αρχιζω να λεω οτι εκει στην νοβα γμνται ασυστολα .... η πλακα η μεγαλη ειναι οτι ειναι τοσο χαλια το σημα , που δεν μπορω ουτε το 13700 να καλεσω εκ νεου ...
  7. εχω κινητο στην Q η οποια ως γνωστον ειναι nova . εδω και περιπου 10 μερες εχει γινει τραγικο το σημα της !!! δεν πιανει πουθενα !!!! τα δεδομενα ανυπαρκτα η σερνονται . βρισκομουν εκτος αθηνων , οταν πρωτοξεκινησε και θεωρησα οτι κατι τρεχει τοπικα ... ομως και στην αθηνα το ιδιο . το αποκορυφωμα ειναι οτι βρισκομουν στα λιπασματα στην δραπετσωνα . σε εναν χωρο ανοιχτο διπλα στην θαλασσα , που εκει θα επρεπε να πιανει φουλ και δεν ειχα ουτε τηλεφωνο , ουτε και δεδομενα !!!! τιποτα απολυτως !!!! ειναι ανυποφορη η κατασταση πλεον . μεχρι πριν δεκα μερες περιπου , δεν ειχα κανενα θεμα . το κινητο επιανε παντου !!!! επικοινωνησα με την εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν να ενεργοποιησω την λειτουργια πτησης για 20 δευτερολεπτα και επειτα να την απενεργοποιησω και να κανω επανεκινηση . μου ειπαν οτι καποια αλλαγη εκαναν στην σιμ και γι αυτο . το εκανα και νομιζω οτι βελτιωθηκε προσωρινα . αλλα παλι ειναι τραγικα τα πραγματα . ακουσα οτι κατι εχουν κανει με τις μπαντες των συχνοτητων και οτι καταργησαν το 3g . λετε να εχει δημιουργηθει προβλημα με αυτο ? η σιμ μου ειναι λιγο παλια και δεν ειναι 5g . παιζει κανα ρολο ? στην οθονη του κινητου , διπλα στο σημα εχει ενα R μεσα σε κυκλο . τι σημαινει αυτο ? το κινητο ειναι xiaomi redmi note 12 pro 5g.
  8. τελικα τα καταφερα . ομως δεν εχουν μεταφερθει οι κωδικοι . μικρο το κακο . αυτα που λενε οτι βαραινει το τηλεφωνο λογω miui και κατι τετοια ... πρεπει να κανω κατι ? δεν ειχα ποτε xiaomi και απο αυτα που ακουω τα εχω παρει με φοβο ...
  9. το παρελλαβα . ειναι το γαλαζιο , Frosted Blue το λεει .το βρισκω ομορφο το χρωμα του και δειχνει ποιοτικο . στον χειρισμο δεν βρισκω κατι περιεργο . βεβαια οσο να ναι καινουριο τηλεφωνο ειναι , δεν ειναι το ιδιο με το προηγουμενο . παντα ειναι αυτο . αυτο που δεν θυμαμαι ειναι πως κανω το καινουριο να ειναι ιδιο με το παλιο . εννοω να κατεβασει ολες τις εφαρμογες και τους κωδικους . τον τηλεφωνικο καταλογο το εκανα . με τις εφαρμογες και τους κωδικους εχω μπλεξει . κατεβαζω καποοιο προγραμμα ή το κανει το google ??
  10. σε ευχαριστω . η τιμη ειναι τοσο που λες , κανα 250αρι , ομως σε αγορα με τιμολογιο ειναι 188 . τοσο το πηρα δλδ . το x5 που βλεπεις 315 , ειναι παλι με τιμολογιο , ομως καποια πατεντα κανουν και το δινουν τοσο και σε ιδιωτες . κανονικα το x5 εχει καπου στα 420 .
  11. δεν ειναι ακριβως ετσι . το x5 υπαρχει τιμη 315 ευρω οπως ειπες , ομως το 12 με αντιστοιχη διαδικασια , το αγοραζω 188 . κανονικα εχει το ενα 420 και το αλλο 240. παιζει μεγαλο ρολο και απο που θα το παρεις και η διαθεσιμοτητα . επειδη εχει σπασει το κινητο μου τωρα και ειμαι με ενα παλιο , δεν με παιρνει για πειραματα στο ποτε θα ερθει το καινουριο . στο μαγαζι που το εχει 315 , απογοητευτηκα οταν διαβασα τις κριτικες . το x5 θα το επαιρνα 338 ευρω . ειναι περιπου 150 επιπλεον , σχεδον τα διπλα . εαν η διαφορα ηταν 60 ευρω , δεν θα το συζητουσα . το 12 το παραγγειλα πριν μιση ωρα και θα ερθει αυριο .
  12. κοιταξα κι εκει και το εχει ακριβοτερα .
  13. ναι , για το 5g μιλαω κι εγω . https://www.skroutz.gr/s/40868911/Xiaomi-Redmi-Note-12-Pro-NFC-5G-Dual-SIM-6GB-128GB-Frosted-Blue.html δεν παιζω παιχνιδια στο κινητο . σερφαρισμα μονο , αλλα θελω καλη καμερα . το oppo find x5 που ψηνομουνα εχει τον ιδιο αισθητηρα , αλλα κανει τα διπλα λεφτα . βεβαια υπερτερει στις δευτερες καμερες ... απο επεξεργαστη εχουν μικρη διαφορα βαση antutu ... νομιζω οτι στην περιπτωση μου ειναι περιττο να δωσω τα διπλα λεφτα . καλα το σκεφτομαι για το xiaomi ?
  14. σκεφτομαι να αγορασω κι εγω αυτο το κινητο . βασικα ειμαι σε διλλημα αναμεσα σε αυτο και στο oppo find x5 . το oppo εχει σχεδον τα διπλασια χρηματα , και ειχα καταληξει σε αυτο , αλλα δεν βλεπω να δικαιολογειτε αυτη η διαφορα . απο καμερα ειναι καλο το 12 pro ? ακουω διαφορους που λενε μακρια απο xiaomi , γιατι κολλαει , εχει διαφημισεις κλπ κλπ . ειναι οκ το συγκεκριμενο ??
  15. ψαχνω για κινητο και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 3 . τωρα εχω ενα bison . με ενδιαφερει πολυ οι φωτογραφιες της καμερας και η μπαταρια . σε ολα τα αλλα , νομιζω καλα ειναι ολα ... ποιο απο τα 3 προτεινετε ? ή αν υπαρχει καποια αλλη προταση . κλινω προς το find x5 , μετα απο ψαξιμο στο ebay , επειδη εχει την πιο φθηνη οθονη . στο nothing η τιμη της ειναι εξωφρενικη .
×
×
  • Create New...