Jump to content

Giannos1981

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Giannos1981's Achievements

  1. Τα tmax δεν επιχείρησα να τα βάλω μονος μου μιας και με 17 ευρώ μου τα έβαζαν,απλα το ενα ανασηκωθηκε από δικιά μου βλακειών και το 2ο έμεινε μέχρι που έδωσα το κινητό.Εχω βάλει με την σειρά σε s9,p30 pro oneplus 9 pro και s23ultra τζαμακια με υγρή κόλλα και δεν τα αλλάζω με κανένα,και από θέμα ποιοτητας αλλά και από θέμα μη αλλοίωσης των χρωμάτων της οθόνης.
  2. Εγω παιδια θα σας μιλήσω από πείρα και μόνο,φοραω σε όλα μου τα κινητά με curved οθόνες μόνο dome και στο 1+9pro που είχα μόνο είχα βάλει tmax το οποίο είναι ίδιο σε ποιότητα και διαδικασία με το dome σπλα στην μισή τιμή,αν λοιπόν βγει της tmax για το s23ultra προτιμήστε το λόγω τιμής και μόνο γιατί σαν ποιότητα είναι ίδιο με το dome.Αυτα τα λίγα από εμένα και τέλος μην παίζεται ούτε να πειραματιζεστε με κινητό των 1500 ευρώ,δηλαδή πηρες κινητό με αυτά τα λεφτά και δεν διαθέτεις 40 ευρώ για 2 τζαμακια οχι ένα,τότε καλύτερα ρίσκαρε και μην βάλεις καθόλου.
  3. Και εγω πηρα eu συσκευή με απαλλαγή ΦΠΑ τον Μάιο στα 723 ευρώ όταν τα γνωστά πουλαγανε 1500 και στο σκρουτζ 1150.Το πηρα μέσω bestprice από μαγαζί που έχει και φυσικο κατάστημα,το μόνο μείον ότι με ταλαιπωρήσει καπου 15 μέρες για να παραλάβω αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και απολαμβάνω την κινητήρα μας.
  4. Κοίτα να δεις στην κάμερα σε φώτο ημέρας σχεδόν τα ίδια, τεράστια διαφορά σε νυχτερινές και σε βίντεο.Βεβαια σαν κάμερες υπερέχει το s23. Τώρα το 1+ είχε πολύ καλύτερο σήμα παντού και με διαφορά.
  5. Σίγουρα ναι,εγώ έκανα μετάβαση από 1+ 9pro 12/256 και η διαφορά είναι χαώδης,ειδικά σε μπαταρία.
  6. Το πλαϊνό ψιλο καφετιζει και οι κάμερες πίσω είναι μαύρα νίκελ τα δαχτυλίδια.Πριν το πάρεις βλέπεις το ιμει και παίρνεις τηλ. Στην samsung για να σου δώσει το οκ.
  7. Μια ερώτηση ρε παιδιά αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.Παραγγελνουμε κάτι πχ από ικεα και έρχεται sms για την παραγγελία ανοίγουμε το sms και κάτω κάτω σου πετάει ένα συννεφάκι που γράφει (Δεν είναι δυνατή η απάντηση σε αυτόν τον βραχύ κωδικό Μάθετε περισσότερα) και αν δεν πατήσουμε στο.μαθε.περισσσοτερα δεν μπορείς να διαβάσεις το sms,ξέρει κανείς πως απενεργοποιειταια αυτή η κοτσάνα το μήνυμα κάθε φορά γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα;Όλα αυτά στην εφαρμογή του Google messeges, το ίδιο βέβαια έκανε και 1+ που είχα πριν και δεν έχω βρει γιατρειά.
  8. Δεν είχα παράπονο με το ξεκλείδωμα προσώπου,όσες φορές το πήραν τα πιτσιρίκια μου στα χέρια τους δεν ξεκλείδωσε ούτε μια φορα και γενικά είχε άμεση απόκριση ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό,από την εμπειρία με oneplus 2 χρόνων θεωρώ ότι σε αυτούς τους τομείς που προείπα υπερέχει του samsung ,βέβαια σε κόντρα ήλιο δεν έβλεπα όπως με αυτό στην οθόνη,και από θέμα μπαταρίας καμία σχέση με 1+ δεν έβγαζα 8ωρο στην δουλειά ενώ με το s23 βγάζω την μέρα άνετα.
  9. Το σήμα όντως ήταν καλύτερο σε oneplus 9 pro που είχα μια με δύο γραμμές διαφορά.Τωρα για το δαχτυλικο αποτυπωμα,αν δεν ξαναέβαλες το αποτυπωμα μετά την εγκατάσταση του τζαμιού καλό θα ήταν να το πράξεις.δηλ.σβησε όλα τα αποτυπώματα και ξαναπέρασε τα,αν πάλι δεν στρώσει πρέπει να βγάλεις το τζαμακι και να βάλεις το δεύτερο που έχει μέσα στην συσκευασία χρησιμοποιώντας το λευκό βαράκι που έχει μέσα στο σημείο που είναι το αποτυπωμα και να ξαναπεράσεις τα αποτυπώματα εκ νέου.Και το δαχτυλικο στο oneolus ήταν επίσης πιο γρήγορο και καλό καθώς και η αναγνώριση προσώπου,είναι κάποια πράγματα που θέλουν ακόμα δουλειά από την samsung.
  10. Εγώ έβαλα τζαμακι Whitestone dome,πάει πακέτο με 2 τζαμακια και όλα τα υλικά φως υπερύθρων κόλλες αυτοκόλλητα προστασίας και γενικά ίσως είναι ότι κακάο ολοκληρωμένο εδώ και χρόνια για κινητά με κυρτή οθόνη.Κοστος αγοράς 40ευρω.
  11. Ναι κανονικά,αλλά ευτυχώς έχω βάλει και ξεκλείδωμα με πρόσωπο και το σώζων καπως
  12. Καλησπέρα στην παρέα,κάτοχος εδώ και 4 μέρες, το κινητό τα σπάει.Μια ερώτηση,έχει βάλει άλλος dome glass και έχει ψιλοθεμα με το δαχτυλίδι αποτυπωμα ή μόνο εγώ?Κατά την τοποθέτηση ξέχασα να βάλω το λαστιχενιο βαράκι πάνω από το αποτυπωμα και θέλει λίγο πίεση για να πιάσει καλά.
×
×
  • Create New...