Jump to content

Konsta_ntina

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Konsta_ntina's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Very Popular Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

34

Φήμη

  1. Ακριβώς. Τα έδωσε κανονικά. Αυτό συνέβη σε 2 διαφορετικά νούμερα. Και μάλιστα το άλλο ήταν παλιό και δεν είχε μπόνους. Θεωρώ ότι πάει για παγίωση. Θα το ξαναδώ σε ένα μήνα που θα αγοράσω πακέτο.
  2. Πάντως στην δουλειά όλοι όσοι έχουν κοσμοτέ είναι χαρούμενοι που ανήκουν σε μία μεγάλη εταιρεία και ευρωπαϊκή. Έχουν κάνει την έρευνα αγοράς στην κοσμοτέ και έχουν δει ότι θα δουλέψει προς όφελος της.
  3. Όχι. Είναι κανονικά ανά δευτερόλεπτο όπως τα 120 του διπλασιασμού. Τα 60λεπτα των δώρων είναι ανά 3λεπτο.
  4. Ενημέρωση. Παρόλο που δεν είναι εβδομάδα διπλασιασμού, αγοράζοντας το 3ευρο πακέτο μου έδωσε 60' επιπλέον με το ίδιο ΣΜΣ του διπλασιασμού. 2η φορά. Μάλλον πάει για μονιμότητα στα κρυφά.
  5. Ήμουν αναγνώστρια πολύ καιρό και έχω γραφτεί αρκετό καιρό. Ήταν γυναίκα και έτρωγε μπουλινγκ από πολλούς. Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ ούτε εγώ. Διαβάζοντας μαθαίνω περισσότερα από το να μπλέκομαι σε κουτσομπολιά με ανεγκεφαλους.
  6. Τελικά λύθηκε το πρόβλημα με reset στο router. Βέβαια αναγκαστικά ξαναπέρασα όλες τις ρυθμίσεις. Το κακό είχε ξεκινήσει από μία σιμ που είχε μέσα ληγμένη και είχα αλλάξει ρυθμίσεις νομίζοντας ότι έχω άλλη σιμ. Και όταν έβαλα την φρόγκ το είχα ξεχάσει. Όσο για τους εξυπνάκηδες θυμίζω ότι εκτός από την Δημητρούλα έχουν φύγει και άλλα μέλη που είχαν γνώσεις. Το φόρουμ είναι πάτος στην διαχείριση γνώσης.
  7. Πήρα στο καινούργιο φρογκ τα 3 γβ το δώρο από την έρευνα. Στο τηλέφωνο έκανε hotspot. Στο ρουτερ δεν έδινε ίντερνετ ενώ συνδεόταν κανονικά. Άνθρακες ο θησαυρός. Πάνε τα 3€.
  8. Στον ΑΒ το φτηνότερο χαρτί υγείας 5€ τα 10. Στα χαρτικά στην γειτονιά μου 2,4€ σε καλύτερη ποιότητα. Το ίδιο για χαρτοπετσέτες, απορρυπαντικά, μωρομάντηλα κλπ. Ακόμα και στο διαδίκτυο είναι φτηνότερα. Όποτε χαμένος είναι όποιος πάει ΑΒ από χέρι. Αλλά είπαμε. Στην προσπάθεια να γλυτώσουμε λεφτά, πληρώνουμε πιο ακριβά το χόμπι της οικονομίας.
  9. Συμφωνώ γιατί μόνο οι συσκευές με volte θα μπορούν να κάνουν κλήσεις, εκτός αν δώσουν δωρεάν συσκευές σε όσους δεν έχουν. Γιατί το 112 πρέπει να δουλεύει σε όλες τις συσκευές βάσει νόμου.
  10. Βασικά το έχω πάντα 2g για οικονομία στην μπαταρία και ταξιδεύω σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Πάντα τα μηνύματα μου έρχονται κανονικά και μάλιστα και φωνητικά μυνήματα. Προφανώς δεν μπορεί κάποιος να σερφαρει ή να δει ταινίες, όμως σε κάποιο υπόγειο που δεν πιάνει τίποτα , κλήσεις και μηνύματα περνάνε κανονικά. Επομένως το δίκτυο δουλεύει όπως θα πρέπει να δουλεύει και ο χρήστης πρέπει να ξέρει τι θέλει. Μια δοκιμή θα σε πείσει.
  11. Μόλις το δοκίμασα και αμέσως έστειλε μύνημα στο WhatsApp. 2g κλειδωμένο. Μία χαρά δουλεύει σε όλες το 2g. Και αφού βγάζει κλήσεις "άνετα" δουλεύει και ομιλία σε WhatsApp.
  12. Σε μένα μία χαρά δουλεύει το 2g και φουλ σήμα και σε υπόγεια.
  13. Επίσης να ξέρεις ότι στα μαγαζιά γενικά οι τιμές για τους τουρίστες είναι αρκετά πιο ακριβές από τους ντόπιους. Αν έχεις κάποιον ντόπιο γνωστό να σου πάρει μία σιμ, θα σου έλθει πολύ πιο φτηνά.
  14. Ούτε εμένα μου έδειχνε αλλά μου έδωσε. Θα δούμε αύριο μεσημέρι. Αν το κάνει μόνιμο παίρνει την κορυφή.
  15. Δεν έχω κλείσει χρόνο αλλά δεν είναι το welcome bonus αυτό μπήκε αργότερα, την Κυριακή. Σίγουρα δεν ήταν εβδομάδα διπλασιασμού.
×
×
  • Create New...