Jump to content

Quwieso1243

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Quwieso1243's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Μπορώ να αγοράσω ήδη δίσκους με ΝΕΑ παιχνίδια και να τους βάλω στο παλιό μου xbox; Όπως το fifa 2023 ή κάτι τέτοιο
  2. Όλα εξαρτώνται από το πού θα πάτε στο εξωτερικό, αν πρόκειται απλώς να πάτε από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο (ή κάτι παρόμοιο), τότε φυσικά και συμφέρει να χρησιμοποιήσετε μεταφορά ή ταξί, το κάνω κι εγώ, κάνω κράτηση εδώ https://atobtransfer.com/. Και αν πρόκειται για κάποιο είδος τοπικού ταξιδιού, τότε καταρχήν, αν υπάρχουν δημόσιες συγκοινωνίες - γιατί να μην τις χρησιμοποιήσετε; Είναι πολύ πιο οικονομικό. Εξαρτάται λοιπόν από την κατάσταση. Πώς ακριβώς χρησιμοποιείτε τα ταξί, τι εννοείτε; Αν πρόκειται για κάποια μακρινά ταξίδια, θα μπορούσατε απλώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα...
  3. Η όπερα είναι υπέροχη! Λίγοι άνθρωποι την εκτιμούν τώρα, δεν είναι καν δεύτερης κατηγορίας πια... αλλά ένα κλασικό έργο δεν πεθαίνει ποτέ.
  4. Quwieso1243

    OnePlus 11

    Η καθαρή μου γνώμη - καλύτερα για αυτό το ποσό των χρημάτων για να πάρετε ένα τηλέφωνο που αντιγράφει αυτή η μάρκα) επειδή υπάρχουν μειονεκτήματα, υπάρχει ένας προβληματικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, δεν υπάρχει φόρτιση χωρίς καλώδιο, αρκετά βαρύ και παχύ, πολύ ισχυρή συμπίεση της ποιότητας των φωτογραφιών κατά την αποστολή (τόσο ισχυρή συμπίεση δεν παρατηρήθηκε με την ίδια samsung). Αλλά υπάρχουν και συν, όλα είναι υποκειμενικά εδώ. Προσωπικά δεν θα το έπαιρνα, νομίζω ότι είναι μεγάλο το τίμημα.
  5. Πώς σας φαίνεται το huawei mate 50 pro; Θα μου συνιστούσατε να το αγοράσω;
×
×
  • Create New...