Jump to content

Alexandra_Deaf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Alexandra_Deaf's Achievements

  1. Άργησα να στείλω ακύρωση της σύνδεσης επειδή πέρασαν 14 μέρες. Θα γίνει αντιστροφή στο πάροχο που επιθυμώ. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι ποιο το κόστος που θέλω να φύγω; Εκτός από το τέλος διακοπής του μήνα (125€) που αναφέρει το συμβόλαιο, έχει και κάποιο άλλο κόστος; Αν π.χ. η αντιστροφή γίνει σε 7 μέρες εγώ θα πληρώσω μόνο για όσες μέρες ενεργοποιηθεί η σύνδεση ή για όλο το μήνα;
  2. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Με κεντράρισε το ενδιαφέρον για NOVA ΕΟΝ Fiber 100 στα 33€ μιας και το κινητό θα το αλλάξω σε καρτοκινητό από συμβόλαιο.
  3. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Με κεντράρισε το ενδιαφέρον για NOVA ΕΟΝ Fiber 100 στα 33€ μιας και το κινητό θα το αλλάξω σε καρτοκινητό από συμβόλαιο.
  4. Ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο σταθερής με το πρόγραμμα Vdsl50 + TV με χρέωση 37,21. Για ανανέωση μου πρότειναν τη τιμή στα 36,04 και μετά από πίεση το κατέβασαν στα 32,95€. Στην ιστοσελίδα τους βλέπω χαμηλότερες τιμές αλλά μόνο για νέους πελάτες. Σκέφτομαι φορητότητα σε άλλο πάροχο που έχει χαμηλότερες τιμές στα 100fiber κιόλας. Γίνεται όμως σωστά; Να φύγω; Εσείς πως αντιμετωπίσατε με έκπτωση για ανανέωση; Τι θα μου προτείνατε;
  5. Ευχαριστώ για την λεπτομερή εξήγηση, με κάλυψες!
  6. Γιατί να μη μπλέξω με καρτοκινητο; Για αυτό ρώτησα παραπάνω αν είναι να το αλλάξω που θα το κάνω κατά 90% αφού έτσι κι αλλιώς δεν χρησιμοποιώ τα λεπτά ομιλίας και sms. Περισσότερο χρησιμοποιώ το WiFi και λιγότερο τα data. (Ζήτημα είναι να χρησιμοποιήσω τουλάχιστον 2GB όταν είμαι έξω) Όσο για τη τηλεόραση, έχω διαβάσει μεν κακές κριτικές αλλά έχω συνηθίσει να βλέπω τα ντοκιμαντέρ που μ' αέεσουν.
  7. Καλησπέρα σας! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα να μου προτείνετε τι με συμφέρει να αλλάξω στο κινητό και σταθερή/internet που έχω. Τα προγράμματα που έχω είναι τα εξής: Κινητή: Vodafone University (φοιτητικό) με 4GB, 300' + 300 SMS, κόστος 23,58 μηνιαίως. Σταθερή: Vodafone Home 50Mbps & Vodafone TV +Sports, Kids κόστος 37,21 μηνιαίως. Συνολικά 60,79€ μηνιαίως. Είμαι πελάτισσα στο Vodafone από το 2005 με συμβόλαιο αλλά χρόνο με το χρόνο στη κινητή, αυξάνονται συνεχώς το κόστος που το πρόγραμμα αυτό όταν το έβαλα το 2017 με συνολική τιμή στα 17€ (!). Να σημειώσω πως λόγω κώφωσης που έχω, το χρόνο ομιλίας δε το χρησιμοποιώ ποτέ (πολύ σπάνια να το δώσω σε συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο για λίγα λεπτά κι αυτό για 2-3 φορές το χρόνο έτσι;). Τα sms και πάλι είναι υπεραρκετά, στα 50 μου φτάνουν. Τα data και πάλι για μένα τα 4GB υπεραρκετά αλλά οκ τα χρησιμοποιώ και συνήθως δεν τα εξαντλώ ποτέ. Και σκέφτομαι να αλλάξω σε καρτοκινητό; Καρτοπρόγραμμα; Ή να αλλάξω εταιρία; Πάμε στη σταθερή τώρα. Μου λήγει το συμβόλαιο σε λίγες μέρες. Στην ιστοσελίδα που βλέπω από δω κι εκεί κι έπεσα πάνω στο Giga Red Plus, Vdsl 50+TV στη τιμή του 60,64€ αλλά δεν έχω καταλάβει αν συμπεριλαμβάνεται και το κινητό με συμβόλαιο ή απλά χρόνο ομιλίας σε κινητή. Και κάποιες άλλες προσφορές όπως το Triple play Vdsl 50+tv= 31,50 και FIBER100+TV=34,90. Γιατί βλέπω διπλάσιες ταχύτητες και μειωμένη τιμή απ αυτό το πρόγραμμα που έχω; Έχω καταμπερδευτεί! Και για να σας προλάβω όπως ανέφερα παραπάνω λόγω κώφωσης, προσπάθησα να επικοινωνήσω με Live chat με τον ToBi (καλό παιδί αλλά μονόχνωτο) και με παραπέμπουν σε διάφορους υπάλληλους μόνο σε κινητή, άλλον μόνο σε σταθερή και άλλον μόνο σε TV και άκρη δεν έβγαλα ποτέ! Μόνο σε κινητό συμβόλαιο μου πρότειναν να πάω στο Red Star με διπλάσια data στα 28€ και το απόρριψα. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε τι μπορώ να κάνω/αλλάξω; Κάθε βοήθεια/προσφορά ευπρόσδεκτη!
×
×
  • Create New...