Jump to content

bpat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

bpat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Collaborator Rare
  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Δυστυχώς έχω ακόμα πρόβλημα αλλά όχι πάντα.. κάποιες φορές δεν ανοίγει η εφαρμογή και πρέπει να περιμένω να την κλείσω και μετά να ξαναπροσπαθήσω.. γενικά υπάρχει πρόβλημα με το e-banking της Εθνικής. Σε ευχαριστώ πολύ.. σε εμένα το accubattery δείχνει 3.622 χωρητικότητα και γενικά θα έλεγα ότι αντέχει ακόμα.. Φυσικά δεν είναι όπως στην αρχή και γενικά προσπαθώ να την κρατώ από 30% έως 80% - 85%... Αυτό που παρατηρώ είναι αν κάποια φορά το φορτίσω μέχρι το 100%, πέφτει πιο γρήγορα στο 99% σε σχέση με παλαιότερα που αργούσε πολύ.. Δεν ξέρω μήπως είναι καλό να περιμένω λίγο ακόμα πριν κάνω την αλλαγή, δηλαδή να μειωθεί κι άλλο η χωρητικότητα... Φαντάζομαι, δεν έκαναν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για μια απλή αλλαγή μπαταρίας, σωστά;; Επίσης, όπως βλέπω από το screenshot, το έχει φορτίσει μια φορά και δείχνει 104%, νομίζω θέλει κάποιους κύκλους φόρτισης για να είναι πιο ακριβές το ποσοστό..
  2. Σκέφτομαι κι εγώ να αλλάξω μπαταρία γιατί υπάρχει προσφορά κάθε τέλος του μήνα.. πως είναι η εμπειρία με την καινούργια μπαταρία;; υπάρχει όντως διαφορά;; δηλαδή κρατάει περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας;; Έχω γνωστούς που έχουν αλλάξει μπαταρία σε κινητά άλλης μάρκας (όχι Huawei) και δεν είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι μετά την αλλαγή, δεν παρατηρούν δηλαδή ιδιαίτερες διαφορές στη διάρκεια, γι' αυτό ρωτάω τι γίνεται με mate 10 pro.. Ευχαριστώ!
  3. Θα δοκιμάσω να το ξαναβάλω στη μη αυτόματη διαχείριση, θυμάμαι ότι είχε κολλήσει αλλά θα κάνω μια προσπάθεια πάλι.. Όντως όταν βγάζει το μενού αναμονή ή κλείσιμο, πατάω κλείσιμο και μετά ανοίγει κανονικά..έχεις δίκιο! Θα δω πως θα πάει και τις επόμενες ημέρες, μήπως βγει κάποια ενημέρωση της εφαρμογής.. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
  4. Το είχα κάνει από την αρχή όταν προσπαθούσα να βρω λύση, δεν είχε αλλάξει όμως κάτι καθώς συνέχιζε να κολλάει και το έβαλα ξανά στην αυτόματη διαχείριση.. Μετά την απεγκατάσταση και εγκατάσταση εκ νέου της εφαρμογής έχει βελτιωθεί η κατάσταση, κάποιες φορές όμως εξακολουθεί να κολλάει.. Αυτό που δείχνει να δουλεύει είναι όταν κάνω clear όλες τις εφαρμογές που 'τρέχουν' στο background και στη συνέχεια μπαίνω στην εφαρμογή του e-banking.. Γενικά δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι τραγικό αλλά κάποιες φορές είναι αρκετά εκνευριστικό και σίγουρα προέκυψε μετά την εγκατάσταση του emui 12. Αν κάποιος άλλος έχει ανάλογη εμπειρία ας το αναφέρει.. Στα υπόλοιπα όλα καλά, το κινητό πιο smooth με ωραία animations, σίγουρα μια ανανέωση για μια συσκευή 5 ετών πλέον.. Μια χρήσιμη λειτουργία είναι ότι μπορείς να κάνεις pin εφαρμογές δεξιά ή αριστερά στο κινητό ώστε να μπορείς να δουλέψεις ταυτόχρονα σε πολλές εφαρμογές.
  5. Ήρθε και σε εμένα η ενημέρωση.. όλα πολύ ωραία από αισθητικής πλευράς (είναι σίγουρα μια ανανέωση για το κινητό) αλλά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την εφαρμογή e-banking της Εθνικής Τράπεζας (NBG mobile banking).. Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος έχει το ίδιο θέμα, η εφαρμογή κολλάει στο login page και δεν μπορείς να βάλεις ούτε τα credentials ούτε το δακτυλικό.. Προπαθώ συνεχώς να κλείσω και να ανοίξω ξανά την εφαρμογή και με την πέμπτη - έκτη προσπάθεια μπαίνει τελικά.. Με το emui 10 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη εφαρμογή e-banking αλλά με το emui 12 υπάρχει σοβαρό bug.. Να σημειώσω ότι απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά την εφαρμογή και το πρόβλημα συνεχίζει και υπάρχει..
  6. Εγώ ακόμα όχι αλλά φαντάζομαι θα έρθει εντός των επόμενων ημερών.
  7. Ok σε ευχαριστώ πολύ... με τα google services όλα καλά να υποθέσω.. δεν έχει αλλάξει κάτι..εξάλλου το mate 10 pro είχε κυκλοφορήσει πριν το ban της Αμερικής, επομένως υποθέτω δεν θα έχει αλλάξει κάτι με το EMUI12.. Διάρκεια μπαταρίας φαντάζομαι θα θέλει κάποιο χρόνο για να δείξει.. Συνολικά, θα πρότεινες την αναβάθμιση σε EMUI12?
  8. Έχεις εγκαταστήσει το EMUI12? Όντως, είχαν πει ότι θα έβγαινε μέσα στο καλοκαίρι.. κάποιες εντυπώσεις;; (αν φυσικά έκανες την εγκατάσταση..)
  9. Όντως το διάβασα σε αξιολόγηση του skroutz (για τη συγκακριμένη μπαταρία του mate 10 pro) και έχει βάλει βαθμολογία 1/5.. δεν ξέρω όμως αν αγόρασε ο ίδιος τη μπαταρία και έκανε μόνος του την αντικατάσταση.. Υποθέτω κι εγώ ότι αν γίνει η αλλαγή στο εξουσιοδοτημένο service, η μπαταρία θα είναι αυθεντική και σφραγισμένη. Νομίζω ότι αξίζει η αλλαγή από τη στιγμή που τις τελευταίες ημέρες κάθε μήνα είναι στα 22€. Το κινητό λειτουργεί άριστα ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι θα πάρει και emui 12.
  10. ok Ευχαριστώ πολύ. πργματικά μου φάνηκε περίεργο η καινούργια μπαταρία να έχει χειρότερη απόδοση από την εργοστασιακή η οποία έχει χρησιμοποιηθεί 4 χρόνια.. οπότε θα προχωρήσω στην αλλαγή. Ευχαριστώ!
  11. Καλησπέρα, σκέφτομαι να αλλάξω μπαταρία στο Huawei mate 10 pro (τελευταίες ημέρες του μήνα είναι μόνο 22€) αλλά είχα διαβάσει στο skroutz ότι κάποιος άλλαξε μπαταρία και παρά το ότι ήταν καινούργια, η απόδοση ήταν χειρότερη από την εργοστασιακή μπαταρία του κινητού και παρά το ότι το κινητό ήταν ήδη 4 ετών. Ισχύει κάτι τέτοιο;; να έχει η καινούργια μπαταρία χειρότερη απόδοση από αυτή που είχε το κινητό όπου έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για 4 χρόνια;; Παρατήρησες κάτι τέτοιο στην αλλαγή που έκανες;; Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...