Jump to content

dread05

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dread05

  1. Δεν επιασα αυτο που λες οτι ηταν θεμα δικτυου να το ανοιξει μονο του αλλα γενικα θελει χειροκινητη. Τελικα τι απο τα δυο θελει?
  2. Αυτο δε το έπιασα 🙂
  3. Απλα προσπαθω να καταλαβω πως σε 2 redmi note 9 με γραμμες cosmote το ενα εγινε αυτόματα και το αλλο ηθελε manual
  4. Δοκιμασα να κανω ακριβώς αυτο που λες και μας εδωσε μνμ οτι η υπηρεσία ειναι ηδη ενεργοποιημένη. Εχω καταμπερδευτει
  5. Αυτό μου ακούγεται σωστο. Η συζυγος ειπε οτι το volte ενεργοποιήθηκε μετα απο καποια ενημερωση. Απλα να υποθεσω οτι η cosmote το εκανε τυχαια και απλα δεν ειχε ερθει ακομα η σειρα της δικης μου γραμμης?
  6. Οι συσκευές είναι όλες συμβατες αλλα δεν καναμε κάτι απο τα παραπάνω. Στης συζύγου αλλαξαμε την sim απλα αλλα η ενεργοποίηση δεν εγινε τον ιδιο καιρο. Απλα μια μερα μου εφερε το κινητο της και με ρωτησε τι ειναι αυτο το volte που γραφει επανω. Σιγουρα δεν εστειλε απο μονη της το σμσ στο 13330,
  7. Τι εννοείς? Εμενα με παραξενεψε αρκετα οτι απο τις 4 γραμμες cosmote που εχουμε οι 2 ενεργοποιήθηκαν αυτοματα σε άσχετο χρονο ενω οι αλλες 2 ήθελαν manual. Ολα τους συχρονα κινητα
  8. Μια απορία, στο κινητό της γυναίκας μου και του πατερα μου το wificall και το volte ενεργοποιήθηκαν αυτοματα πριν κανενα 2μηνο χωρις να στείλουμε sms. Στο δικο μου κινητο χρειάστηκε χτες να το ενεργοποιησω με sms τελικα. Γνωριζει κανεις αν η cosmote αρχισε να ενεργοποιει αυτοματα την υπηρεσία? Γνωριζω οτι το κανει σιγουρα η Vodafone.
×
×
  • Create New...