Jump to content

kostasg33

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostasg33

  1. Το ίδιο συμβαίνει και στο δικό μου. Έχω κάνει και επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα. Έχω παλιά sim βέβαια του 2017 αν θυμάμαι καλά. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και αυτό. Θα πάω σε Cosmote λόγω μιας προσφοράς και αν αντιμετωπίζω πάλι το ίδιο θα ενημερώσω εδώ. Διαφορετικά μόνη λύση το Service. Εσύ μην το αργήσεις για αντικατάσταση γιατί έχεις περιθώριο 14 ημέρες νομίζω. Πάντως σε κάθε περίπτωση είναι τραγικό ένα τέτοιο τηλέφωνο να χάνει κλήσεις.
  2. Κάποιο tip για την τοποθέτηση;
  3. Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ, ενδεικτικά η δική μου σημερινή κατανάλωση είναι λίγα ποστ πιο πάνω χωρίς πολύ απαιτητική χρήση και είναι από τους καλύτερους χρόνους που έχω δει με δεδομένα περιορισμένα στο 4G, χωρίς AOD ενεργοποιημένο και με dark mode μόνιμα ενεργοποιημένο.
  4. Τι ρυθμίσεις έχετε κάνει και βλέπετε τέτοια κατανάλωση;
  5. Καλησπέρα παιδιά, είναι φυσιολογική αυτή η αυτονομία; WiFi 80 / 4G 20 και φόρτιση μέχρι 85%
  6. Αν δεν σας κάνει κόπο στείλτε μου ένα μήνυμα όταν το τοποθετήσετε.
  7. Είναι και κατόπιν παραγγελίας δυστυχώς μήπως έχετε το δεύτερο να σας δώσω τα μισά και παραπάνω; Αν είστε κάπου κοντά βέβαια
  8. Μήπως έχετε το δεύτερο; 16 του μηνός η πιο γρήγορη παράδοση
  9. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, ελπίζω να το δει και να εμφανιστεί.
  10. Καλημέρα παιδιά, υπάρχει κάποιος που να έχει το Whitestone και να μην το θέλει; Είναι εξαντλημένο παντού στην Αθήνα και φοβάμαι μην δεν προλάβω να το βρω πριν τύχει κάποια πτώση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...