Jump to content

Plakost

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Plakost

  1. Δεν έχει γράψει κάποιος, απ'όσο ξέρω, ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στις ενημερώσεις. Ίσως να παίζει κάποιο ρόλο ότι έχει αγοραστεί από Γερμανία και οι ενημερώσεις να έρχονται σύμφωνα με την χώρα που προορίζονταν το ρολόι. (Θεωρητική σκέψη, χωρίς να ξέρω αν έχει κάποια βάση). Μια επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης ίσως βοηθούσε.
  2. Καλησπέρα vag1989, Όταν πηγαίνεις μέσω των ρυθμίσεων του ρολογιού στις ενημερώσεις λογισμικού και κάνει έλεγχο δεν σου αναφέρει ότι υπάρχει νεώτερη έκδοση; Δοκίμασες να κάνεις ενημέρωση μέσω της εφαρμογής στην ενότητα Ενημέρωση υλικολογισμικού;
  3. Καλησπέρα Hd1980, Το nfc απενεργοποιείται μέσω των ρυθμίσεων του ρολογιού και την επιλογή περισσότερες ρυθμίσεις. Σε περίπτωση όμως που ανοίξεις το "πορτοφόλι" του ρολογιού τότε το nfc ενεργοποιείται αυτόματα και παραμένει ενεργοποιημένο έως ότου το απενεργοποιήσεις ξανά. Οπότε μήπως ενεργοποιείται εξαιτίας του προαναφερόμενου γεγονότος; Επίσης η ενεργοποίηση του nfc γίνεται και όταν ανοίξεις το "πορτοφόλι" μέσω της εφαρμογής.
  4. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Το Huawei watch 3 pro: 1) έχει αυτονομία 5 μέρες 2) έχει nfc αλλά ακόμα η Huawei δεν έχει έρθει σε συμφωνία με τις ελληνικές τράπεζες όπως πχ η Samsung και apple, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί με τραπεζικές κάρτες αλλά μόνο με κάρτες επιβράβευσης πχ σούπερ μάρκετ. 3) Έχει esim δηλαδή ψηφιακή sim, όχι φυσική, και αυτή τη στιγμή λειτουργεί, απ'ότι ξέρω, μόνο με cosmote μέσω του προγράμματος multi sim.
  5. Παρακαλώ, και όπως έγραψα και πριν μακάρι να υπάρχουν κάποια παιδιά που να μπορούν να σε βοηθήσουν. Καλό απόγευμα.
  6. Καλησπέρα lesa19822, Δεν γνωρίζω αν κάποια από τα παιδιά μπορούν να σε βοηθήσουν στα ερωτήματά σου, εύχομαι να υπάρχουν. Οι περισσότεροι έχουμε το Huawei watch 3 pro μιάς και το τόπικ αφορά το συγκεκριμένο ρολόι και όχι το Gt3 pro.
  7. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει ενημερωθεί στο HarmonyOS 3. Η συγκεκριμένη ενημέρωση δεν είναι διαθέσιμη ούτε μέσω εφαρμογής ούτε στο μέσω του ρολογιού;
  8. Το ότι δεν είχε θέμα με τα άλλα τηλέφωνα είναι θετικό γιατί σημαίνει ότι το ρολόι είναι εντάξει. Πιθανόν υπάρχει θέμα συνδεσιμότητας με το 11 ή της συγκεκριμένης συσκευής τηλεφώνου. Αυτό θα μπορούσες να το δεις εάν έχεις την δυνατότητα να το συνδέσεις με μια άλλη αντίστοιχη συσκευή.
  9. Τότε ίσως έχει θέμα το ρολόι, μιάς και ούτε με την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων επανήλθε. Ίσως πρέπει να το δουν στο service της Huawei, ειδικά αν είσαι ακόμα εντός εγγύησης.
  10. Μήπως έχεις κατεβάσει την εφαρμογή της Huawei από το play store και δεν συγχρονίζει καλά;
  11. Σημασία έχει ότι έφτιαξε.😉
  12. Την ίδια ενημέρωση έχω δίχως να υπάρχει κάποιο θέμα με τις προσόψεις. Όταν πηγαίνεις στις συσκευές (κάτω δεξιά) δεν σου εμφανίζει καθόλου το εικονίδιο με τις προσόψεις;
  13. Και εγώ με Xiaomi T9 5g και Huawei watch 3 pro δεν έχω κανένα θέμα.
  14. Μέχρι στιγμής μόνο με Cosmote λειτουργεί η esim μέσω της υπηρεσίας multisim. Για να την χρησιμοποιήσεις όμως χρειάζεται συμβόλαιο και έχει 5€ επιπλέον κόστος κάθε μήνα.
  15. Υπάρχει περίπτωση να δούμε κάποιες από αυτές τις αναβαθμίσεις και στα δικά μας;
  16. Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα διαπίστωσα ότι το πορτοφόλι έχει ξανά δυνατότητα προσθήκης καρτών ανταμοιβής.
  17. Σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση. Οπότε, η cosmote αποτελεί μονόδρομο αυτή την στιγμή.
  18. Γνωρίζω ότι έχει αυτή την υπηρεσία η cosmote. Αυτό που ρωτούσα ήταν αν η εφαρμογή σου έβγαζε κάποιο παρόμοιο μύνημα σαν αυτό που βγάζει σε εμένα και αν ναι πως έκανες την ενεργοποίηση. Αν κατάλαβα σωστά, εσένα δεν σου βγάζει κάποιο μύνημα και σε αφήνει να προχωρήσεις ώστε να κάνεις την ενεργοποίηση, έστω και αν δεν έχει γίνει ακόμα πιστοποίηση.
  19. Καλησπέρα mkirmizis. Όταν πηγαίνω στην esim μέσω της εφαρμογής, μου βγάζει το παρακάτω μύνημα που επισυνάπτω, με συνέπεια να μην με αφήνει να προχωρήσω στην ενεργοποίηση. Σε εσένα η Cosmote δεν σου βγάζει κάποιο μύνημα και σε αφήνει να προχωρήσεις κανονικά;
  20. Καλημέρα και καλό μήνα. Ως κάτοχος και εγώ του watch 3 pro θα ήθελα να σας ενημερώσω, κατόπιν επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης της Huawei, ότι: 1) Μέχρι τώρα, το ρολόι (ως συσκευή), δεν έχει πάρει πιστοποίηση απο καμία εταιρεία κινητής τηλεφωνίας (στην Ελλάδα), οπότε δεν λειτουργεί η esim. Άλλωστε μέσω της εφαρμογής της Huawei, μου αναφέρει ότι ο πάροχος (Vodafone), δεν παρέχει αυτή την υπηρεσία και δεν με αφήνει να προχωρήσω στην ενεργοποίηση. 2) Το "πορτοφόλι" δεν παρέχεται ως υπηρεσία αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Ούτε για πληρωμές αλλά ούτε για κάρτες πόντων π.χ σούπερ μάρκετ. Συγκεκριμένα όπως διαπίστωσα, στην εφαρμογή πατώντας στο "πορτοφόλι" βγαίνει μύνημα ότι : η συγκεκριμένη χώρα/τοποθεσία δεν υποστηρίζει αυτή την υπηρεσία. Επιπλέον, αυτό που παρατήρησα στο ρολόι και δεν μου αρέσει, είναι ότι δεν έχει ημερολόγιο. Ενώ στις ρυθμίσεις υπάρχει ως αναφορά εκεί που επιλέγουμε την ώρα αν θα είναι 12ωρη ή 24ωρη. Το "κακό" είναι ότι δεν υπάρχει εφαρμογή ημερολόγιο ούτε στις εφαρμογές που μπορούμε να κατεβάσουμε στο ρολόι. ΥΓ 1. Όσοι γράφουν ότι έχουν ενεργοποιήσει την esim ας γράψουν αναλυτικά πως το έκαναν, εφόσον το επιθυμούν. ΥΓ 2. Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο.
×
×
  • Create New...