Jump to content

m0nomaxos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About m0nomaxos

  • Ημ. Γέννησης 11/08/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

m0nomaxos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρε παιδιά εμένα μετα την εγκατάσταση του messenger σε Ν97 μου βγάζει μερικά πεδία στα κινέζικα... κάνω κάτι λάθος? Δεν μπορώ να βρω κάπου κωδικοποίηση!
  2. Καλημέρα παίδες! Εχτές είχα αναφέρει για τα reboot που κάνει το Ν97 μου... Τελικά η πρόταση για αλλαγή sim φαίνεται να πετυχαίνει! Απο εχτές παίζει τέλεια... Άντε να δούμε τι άλλο θα δούμε! Για να αλλάξω sim είναι μονόδρομος τα 17ευρώ ? Μήπως ξέρει κανένας τρόπο να μου αντικαταστήσουν το sim?
  3. Όπα!! λες?? και απο πού και εως που να φταίει η sim για το reeboot? Έχω την εντύπωση οτι κάπου το ξανακουσα αλλα δεν έδωσα σημασία...
  4. Καλησπέρα παιδιά , πρόσφατα έγινα και εγώ κάτοχος ενός Ν97 και μπορώ να πώ οτι μου αρέσει πολύ! έχω όμως ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και θα ήθελα να μάθω αν το έχει και άλλος ή απλα είναι ελαττωματικό το δικό μου... Κάνει συνέχεια reboot άλλοτε όταν απλά παίζω μαζί του άλλοτε στα καλά καθούμενα.. το έχω αναβαθμίσει με την V11 αλλά τίποτα... Το πήγα σε Nokia club και το αναβαθμίσανε και εκείνοι και πάλι τίποτα... έχει κανένας καμία ιδέα?? Το έχετε ξανακούσει απο κανέναν άλλο?? :(:(:(
  5. Καλησπέρα παίδες, θέλω να προσθέσω κάτι για το οποίο έφαγα τα μούτρα μου !! προσπάθησα να μπώ στο google maps και στο messenger απο το omnia μεσω wind Internet αλλά έφαγα πόρτα! επίσης όταν έμπαινα απο τον browser σε οποιαδήποτε σελίδα αργούσε παρόλο που είχα 3G !! πήρα λοιπόν και εγώ τηλέφωνο τους πανεπιεστήμονες της Wind (στο 1231 που ασχολούνται με το Internet) και η απάντηση ήταν να παρω τηλέφωνο στη samsung... Anyway! το πρόβλημα σε μένα ηταν τελικά στις ρυθμίσεις της wind στο προφίλ wind Internet . Συγκεκριμένα για κάποιο λογο στο ρυθμίσεις ->σύνδεση -> συνδέσεις -> my internet ->Διαχείριση υφιστ. συνδ. και κάνοντας επεξεργασία το προφίλ (Wind Internet) στην επιλογή για προχωρημένους (πατώντας 2 φορές το "επόμενο") μου είχε επιλέξει το "Συγκεκριμένη διεύθυνση IP". όταν το άλλαξα σε " διεύθυνση IP απο τον διακομιστή" όλα έπαιξαν μια χαρά!!! Αυτά απο εμένα!
×
×
  • Create New...