Jump to content

DREAMAN1618

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DREAMAN1618

  1. Γεια σας και καλη τυχη σε ολους μας!!!ειναι πολυ καλο κινητο και συγχαρητηρια σε οποιον το κερδισει!
  2. Γεια σας παιδες. μια ερωτηση να σας κανω.. στο Ν95 8GB,πηγα στην νοκια και μου περασαν τους χαρτες γιατι και καλα,ειναι παραεισαγωγης δεν ειναι απο alpha copy,και δεν τους εχει περασμενους μεσα. μου το εκαναν και αναβαθμιση. μεχρι προχθες δουλευαν οι χαρτες κανονικα. προχθες που ζητησα καθοδηγηση,μου ζητησε συνδεση με το δικτυο. υποψιν πως για να ρωτησει την συνδεση με το δικτυο,ειχε κλειδωσει δορυφορους. σε αλλη περιπτωση δεν βγαζει κενσορα,αλλα δειχνει τον δρομο και τις οδους. δεν καταφερα να κανω συνδεση με το δικτυο,μαλλον γιατι στις ρυθμισεις ειχα επιλεξει να μην κανει χρηση δικτυου ποτέ. σημερα που πηγα να ανοιξω τους χαρτες....δεν ειχε τιποτα.ειχαν εξαφανιστει ολοι. ουτε καποια εφαρμογη περασα,ουτε επαιξα με το κινητο ωστε να διαγραψω κατι. χαρτες δεν υπαρχουν. κλειδωνει δορυφορους,αλλα εχουν χαθει οι διευθυνσεις και οι δρομοι. ειναι δλδ οπως ηταν πριν περασω στην νοκια τους χαρτες. μηπως γνωριζει κανεις κατι? συγγνωμη για την..πολυλογια μου:)
  3. σ ευχαριστω πολυ.κριμα παντως που δεν μπορει να αναψει το flash.
  4. παιδες γεια σας. δεν ξερω αν εχει απαντηθει η ερωτηση στις προηγουμενες σελιδες και με συγχωρειτε αν εχει απαντηθει. εχω το Ν93 και μπορω οποιαδηποτε στιγμη ειτε τραβαω βιντεο ειτε οχι να ενεργοποιησω το flash ωστε να αναβει συνεχεια. τωρα που πηρα το Ν95 8GB,ενω στις φωτογραφιες μ αναβει το flash οταν χρειαζεται,στην λειτουργια βιντεο δεν μ αναβει καθολου και ας εχει μαυρα σκοταδια.μηπως πρεπει να το παω για φτιαξιμο,αναβαθμιση ή ετσι ειναι? και αν μπορω χωρις να τραβαω βιντεο να αναβει το flash. Ας αναβει ενω τραβαω βιντεο ευχαριστημενος θα ειμαι:D παιδες περιμενω την βοηθεια σας ωστε να μπορεσω να κοιμηθω το βραδυ!!!
  5. ok,σ ευχαριστω πολυ φιλαρακι.ηδη θα το ξεκινησω τωρα να το κανω και ας ελπισω πως θα βγαλω ακρη.
  6. Γεια σας παιδες και χρονια πολλα. πηρα προσφατα απο επιδοτηση κινητης τηλεφωνιας(καλυτερα να μην πω ποια,αν και δεν εχω προβλημα),το Ν95 8GB. πηγα στην νοκια,γιατι ηθελα να αναβαθμισω ενα Ν93 που εχω το οποιο δεν εχωμεινει καθολου ευχαριστημενος(τεσπα,ας μην αλλαζω θεμα).ρωτησα αν μπορουν να με περασουν χαρτες,και βλεποντας το κινητο μου ειπαν πως το συγκεκριμενο Ν95 8GB απο την συγκεκριμενη εταιρια κινητης τηλεφωνιας,ειναι παραεισαγωγης,made in denmark(γραφει made in finland στο κουτι συσκευασιας),και γι αυτο τον λογο δεν μπορει να με περασουν στα nokia center,τους ελληνικους χαρτες. μηπως γνωριζετε κατι γι αυτο το θεμα,και αν υπαρχει λυση? και συγγνωμη παιδες για το μακροσκελες μηνυμα μου. οι εντυπωςσεις μου για το κινητο....:πυροβολαει!πολυ γρηγορο,πανεμορφο,η μπαταρια του(ειμαι τωρα στην 2 πληρης φορτιση),και με πηγε με αρκετο παιξιμο 3 μερες.
  7. παιδες,να ρωτησω κατι: με εστειλαν με bluetooth αρχειακια ηχου mp3,και ενω στο μηνυμα μου λεει κανονικα τον τιτλο,μολις το περναω στην καρτα μνημης και το αποθηκευω μου βγαζει μια γραμματοσειρα κορακιστικη οσο αναφορα τον τιτλο.εχω αφει απιστευτο ξενερωμα.βεβαια,προχθες πηρα το κινητο,δεν το εχω μαθει ακομα,αλλα ειχα πιο πριν το 7610 δεν μου τα εκανε αυτα.μηπως γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω?
  8. η τελευταια ενημερωση που ειχα ηταν η : 20.0.058 τωρα αν βγηκε πιο καινουρια εκδοση,δεν ξερω..!!:)
  9. ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΜΙΝΙSD ΣΤΑ 4GB ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
  10. γεια σας παιδες.χαιρομαι που σ αυτο το site βρισκω τοσο πορωμενους με τα τηλεφωνα.εδω οταν πηρα το 7610 με το κολλημα που ειχα φαει μεχρι να το μαθω κοντευε να με χωρισει η κοπελα μου:)) σημερα παρηγγειλα το Ν93 γιατι εληγε η επιδοτηση συσκευης αλλιως θα περιμενα το Ν95.αν και προτιμω αυτα που ανοιγοκλεινουν.σιγουρα θα εχω πολλες ερωτησεις για το 93.να ειστε καλα παιδες και χαιρομαι να διαβαζω τα σχολια σας!!!
×
×
  • Create New...