Jump to content

xCoder

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xCoder

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 18

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

xCoder's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. xCoder

    OnePlus X

    Για όσους θέλουν να πειραματιστούν με Cyanogen, σήμερα ανέβηκε νέα ROM (work in progress) με βάση το Cyanogen 13.0 η οποία είναι σε δοκιμαστική φάση CyanogenMod 13.0, ROM for the OnePlus X :blink:
  2. xCoder

    OnePlus X

    Μια "χαζή" ερώτηση: πως θα καταλάβω αν συνδέομαι σε 4G; Το εικονιδιάκι πάνω μου βγάζει είτε το H είτε το 3G... ανάλογα με το σήμα... στα default settings του κινητού είναι στο LTE, επίσης έχω και τις ρυθμίσεις αυτόματα από την cosmote.
  3. xCoder

    OnePlus X

    Το παρήγγειλα Δευτέρα βράδυ και Πέμπτη πρωί με express το παρέλαβα :) Πρώτες εντυπώσεις - Συσκευασία / Ποιότητα : άριστα - Εμφάνιση : άψογη - Αίσθηση στο χέρι : πάρα πολυ καλή, ελαφρύ αλλά γλιστράει. Συνεπώς, μόνο με τη θήκη του :) - Κάμερα : αρκετά καλή, θα μπορούσε και καλύτερα (ειδικά το βράδυ) - Οθόνη / πλήκτρα : πάρα πολύ καλή και στα χρώματα (ειδικά το μαύρο) και στην απόκριση. Για τα μη φωτιζώμενα πλήκτρα το έχουν αναφέρει όλοι, αλλά σε 15 λεπτά το συνηθίζεις - UI / Oxygen : όμορφο, γρήγορο, απλό, χωρίς περιττά πράγματα (εκτός της google που θέλουν ξήλωμα όλα :lol: ) - Θήκη SIM / SD : έξυπνο, αλλά αν πρέπει να βάλω / βγάλω, πρέπει να ψάχνω τη βελόνα ... - Σύνδεση wifi : πολύ καλή, πιάνει πολύ καλά στο σπίτι μου σε πολύ δύσκολα σημεία. - Τηλεφωνία / ομιλία : πολύ καλή, και με τ' ακουστικά που έχω ακούγεται άριστα. - bluetooth : ok, δεν είδα κάποιο θέμα. Συνδέεται κανονικά με PC (windows και linux) και άλλα κινητά που έχω (android, blackberry) Παιχνίδια δεν παίζω, οπότε δεν θα το κρίνω εκεί καθόλου :) Το κινητό είναι κυριολεκτικά value for money Αυτά προς το παρόν
  4. xCoder

    OnePlus X

    Μια σύντομη ερώτηση πριν το παραγγείλω Με Paypal πρέπει να έχω balance ή μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα ; Ευχαριστώ πολύ
  5. Από Geekbuying, πέρσι Μάιο 2013 πήρα ένα Bedove i5 για τη σύζυγο. Μέσα στο μήνα παρουσίασε πρόβλημα στην οθόνη ΧΩΡΙΣ πέσιμο ή κακή χρήση. Έκτοτε ακολούθησε Γολγοθάς, πάνω από 30 emails με διαφορετικά άτομα. Εν ολίγοις πήγαν να μας πείσουν ότι το έπαθε από χτύπημα, μετά μας είπαν να πάρουμε άλλο και να μας κάνουν έκπτωση και στο τέλος να τους το στείλουμε για επισκευή πληρώνοντας τα ανταλλακτικά (νέα οθόνη) + τα ταχυδρομικά να πάει και να ρθει. Στο τέλος και αφού επιμείναμε, δέχθηκαν να το επισκευάσουν και να πληρώσω μόνο την αποστολή του κινητού. Αυτό που περιγράφω πήρε 1 ΧΡΟΝΟ ακριβώς, αφού μέχρι να συνεννοηθούμε (χάρη στη σύζυγο τελικά) και μέχρι να πάει και να έρθει από κινα το κινητό, το ξαναπήρα στα χέρια μου τον Ιούνιο του 2014 :lol: :lol:
  6. επειδή στο γραφείο έχω proxy (στο σπίτι δεν έχω φυσικά), υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για να το αλλάζει είτε αυτόματα είτε με κάποιο εύκολο τρόπο ανάλογα με το δίκτυο που βρίσκομαι; ευχαριστώ πολύ
  7. καλημέρα, ερώτηση: αυτό το προγραμματάκι Voodoo Control γιατί δεν γίνεται kill με τίποτα... ;
  8. οκ, μια χαρά ... μο 2ο reboot εστρωσε .... την ίδια απορία είχα, απάντησε ο kyrillos13 .... ουσιαστικά κάνεις copy το zip file (κάντο μετονομασία σε "update.zip για ευκολία) στην SD κάρτα, μετά πας σε recovery mode, κι όταν κάνει reboot στο μενού που θα σου ανοίξει επιλέγεις το "apply sdcard: update.zip" ... θα κανει 1 δευτερόλεπτο το update.... για να μπεις σε recovery mode κράτα πατημένο το power button όταν είναι ανοικτό το κινητό φυσικά και μετά στο μενού με τις επιλογές τηλεφώνου, επέλεξε "recovery" --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  9. να φανταστώ ότι επιλέγω το - apply sdcard: update.zip :rolleyes:
  10. καλησπέρα έχω βάλει την v6.0 non-OC (είχα την 4.0) , μια χαρά όλα αλλά έχω 2 θεματάκια: α. δεν μπορώ να γράψω ελληνικά (ενώ έχω βάλει τα ελληνικά στο locale). δεν τα έχει καθόλου στο πληκτρολόγιο.... πως θα το στρώσω αυτό; :) β. πως θα περάσω την 6.1; ευχαριστώ πολύ!
  11. καλημέρα, αν έχεις κατεβάσει το αρχείο με κατάληξη .apk , σύνδεσε το κινητό σου στον υπολογιστή και αντέγραψέ το στην sd κάρτα σου. Μόλις το αντιγράψεις άνοιξε το αρχείο και τρέξε την εγκατάσταση.
  12. Ενα μεγάλο THANKS στον kyrillos13 (αν και βάζελος :p ) οι οδηγίες άψογες και η αναβάθμιση σε JPF και καπάκι σε Kyrillos' Rom v2.2 (Based on XXJPF) Version with special lagfix ήταν καθόλα επιτυχημένη στη συσκευή μου :)
  13. μια εφαρμογή της προκοπής για να παίρνουμε screenshots υπάρχει; thanks!
  14. Τι ακριβως εννοεις; αν εχεις κατεβασει το apk αρχειο βαλτο στην SD και τρεξτο... Sent from my GT-I5800 using Tapatalk
  15. Αστο... απαντάω μόνος μου :lol: Compatibility mode και run as Administrator....
×
×
  • Create New...