Jump to content

d_device

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by d_device

  1. ...και για όσους χρησιμοποιούν ένα dect τηλέφωνο συνδεδεμένο σε VoIP Port και έχουν πρόσβαση στις ρυθμίσεις του router τους, μπορούν από κει να ρυθμίσουν τα codec τους (και πολλά άλλα) και να είναι σχεδόν πάντα, με άριστη σύνδεση με τον συνομιλητή τους.
  2. Ισχύει αυτό που είπε ο spiliot. Αυτό το καιρό πάντως nikolaosp, εμένα μου δουλεύει κανονικά (τηλέφωνα σε Ελλάδα και Αγγλία).
  3. Το θέμα είναι ότι αυτά που γράφουμε εδώ και το φόρουμ είναι στην Ελλάδα. Απλά θα σου πω αφού μένεις στο εξωτερικό εκτός ΕΕ ότι την εγγραφή σε κάποια απ’ τις εταιρείες VoIP τη κάνεις από αυτή που είσαι και αυτή η χώρα δεν έχει ΦΠΑ. Δε ξέρω τους νόμους σας εκεί, αλλά λογικά το 12,50 θα πάει στο 10,40. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνεις ενώ εγγράφεσαι γιατί σε καθοδηγεί η διαδικασία.
  4. Υπάρχει τρόπος, απλά επειδή δεν το λες και απόλυτα νόμιμο με τους νόμους της Ελλάδος και ΕΕ όσον αφορά το ΦΠΑ, πρέπει να ψαχτείς λίγο μόνο σου. Ψάξου και σ’ αυτό το νήμα και αλλού, γιατί δε θα σου δώσει κάποιος βήμα-βήμα οδηγίες τι να κάνεις, γιατί ο τελευταίος που ήξερα ότι δίνει εδώ με Π.Μ., στάλθηκε Σιβηρία 🙂 (μπορεί να διαγράφηκε και για άλλο λόγο, δεν είμαι σίγουρος).
  5. Συμφωνώ απολύτως ότι είναι λίγο λιγότερο, χοντρικά το έγραψα για να μη ξεψειρίζουμε τη μαϊμού 😄. Η ένστασή μου είναι σ' αυτο inc. που γράφουν γιατί μετά από τόσα χρόνια στην Αγγλία θα μας κάνουν να πάμε πάλι πίσω στα θρανία!!!
  6. Κι εγώ δε το έχω κάνει και ίσως κάποιο απ' τα παιδιά εδώ που το πήραν το πακέτο, να μας έλεγαν. Τώρα όμως κατάλαβα τι εννοείς, γιατί εγώ απ' τα Αγγλικά που ξέρω inc. σε ποσό, που π.χ. έχει 10% κάποιου φόρου σημαίνει, 2 - 10% = 1.8. Άρα αν όπως λες αφαιρείται όλο το δύευρο, σημαίνει ότι οι φόροι είναι από πάνω και το inc. είναι παραμύθι.
  7. Κουβέντα να γίνεται... για τη μαϊμού 😄 . Στα screenshots και για τις δύο εταιρείες έχει incl. fees and taxes (Voip-a-Lot), inc. taxes and fees (CallingCredit). Η πρώτη λέξη μόνο inclusive, included ή including μπορεί να εννοεί, άρα δε συμπεριλαμβάνει και το ΦΠΑ? Τη διαίρεση την έκανα ως 2 / 0.006 / 60 (λεπτά) = 5.5 ώρες
  8. Μιας και πιάσαμε τα μαθηματικά, με 0.006 (μέσα και το ΦΠΑ) για VoipaLot είναι 5.5 ώρες σε σταθερά και κινητά, αλλά το ίδιο και τα σταθερά της CallingCredit και με 0.007 (μέσα και το ΦΠΑ), είναι 4.45 ώρες για τα κινητά της CallingCredit. Όπως γράφτηκε παραπάνω, ξεψειρίζουμε τη μαϊμού.
  9. Δε νομίζω ότι ποτέ το κινητό θα ανταποκρίνεται όπως το σταθερό, ως αναφορά τη καθυστέρηση. Έχω FTTH χωρίς να τρέχουν άλλες εφαρμογές ή χρήστες και να απασχολούν το ρούτερ, χρησιμοποιώ τη δική τους εφαρμογή και με ρυθμισμένο το QoS και ποτέ, όποιες ώρες αιχμής ή μη κι αν δοκίμασα, δε κατάφερα να μιλήσω χωρίς αυτή τη μικρή καθυστέρηση. Όσο για την CallingCredit… Στο δικό μου λογαριασμό που δεν έχω subs (page 1) πάντως, μου βγάζει όταν πατήσω πάνω στα κόκκινα γράμματα τη δυνατότητα για απεριόριστα στην Ελλάδα (page 2). Όταν πατήσω στο “subscribe” με πάει στις πληρωμές (page 3), όπου εκεί θα πρέπει να πληρώσω και να ενεργοποιήσω το subscription για Ελλάδα. Δε ξέρω τι γίνεται παρακάτω γιατί δε θέλω να το ενεργοποιήσω, μιας και δε μου χρειάζεται για τη χρήση που κάνω.
  10. Είναι σωστό αυτό που λες, αν κάποιοι προτίθενται να μπουν σε μια καινούργια διαδικασία και να κάνουν κάποιους συμβιβασμούς. Αν δε σου λέει κάτι ένα δεκά-ευρο (ή όποιο ποσό) πάνω-κάτω κάθε μήνα, δεν ασχολείσαι δυστυχώς.
  11. Καλημέρα, Πρώτον, ισχύει το παραπάνω, άρα και που μου το βγάζει προς ενεργοποίηση δεν μου είναι χρήσιμο, εκτός κι αν γίνουμε περισσότεροι εδώ μέσα!!! (συν ότι υπάρχουν τα δωρεάν λεπτά απ' το κινητό με κάθε ανανέωση). ...και δεύτερον, απ' τη μέχρι τώρα εξάμηνη εμπειρία μου με τη CallingCredit γι' αυτό που έγραψε ο jaranor, υπάρχει πάντα αυτή η καθυστέρηση, είτε με σύνδεση Wi-Fi σε ρούτερ ή εκτός σπιτιού με 3G . Αναγκαστικά πρέπει να γίνονται κάποιοι συμβιβασμοί όταν ακολουθούμε αυτή την οδό. Μόνο με σύνδεση στο ρούτερ με ATA/NetPhone στο LAN ή ασύρματο/αναλογικό ρυθμίζοντας το VoIP απ' τη FXS port, δεν έχει καθυστέρηση. Δοκίμασα μόνο, τα δικά τους για κινητό MobileVoip και VoipConnect για PC και το Zoiper και φυσικά με το sip enabled. Τελικά έχω κρατήσει τις δικές τους εφαρμογές, κυρίως γιατί μου βγάζουν το υπόλοιπο και μόλις επισκευάσω το ATA που δούλεψε από το 2005 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, θα ξεφορτωθώ και το δεύτερο ρούτερ που χρησιμοποιώ για το VoIP.
×
×
  • Create New...