Jump to content

Mikeledimi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Mikeledimi

  • Ημ. Γέννησης 11/03/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Mikeledimi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να ψωνίσω από tomtop ευρωπαϊκή απόθηκη Γερμανία. Αλλά στην τιμή δεν λέει για φόρους. Τι παίζει ξέρει κανείς? Ευχαριστώ.
  2. Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να ψωνίσω από tomtop ευρωπαϊκή απόθηκη Γερμανία. Αλλά στην τιμή δεν λέει για φόρους. Τι παίζει ξέρει κανείς? Ευχαριστώ.
  3. Το δικό μου απο 24/4 είναι ακόμη αεροδρόμιο και σήμερα επιτέλους ξεκόλλησε. Γίνονται και θαύματα.
  4. Από κινητό πατάς πάνω στο όνομα σε αυτόν που θες να κάνεις το σχόλιο και σου βγάζει ακριβώς από κάτω ένα παράθυρο λέει απάντηση. Πατάς την απάντηση και γράφεις το σχολιο σου.
  5. Έχεις μέλλον ακόμα. Τα post nl έχουν θέμα. Εμένα από 24/4 είναι αεροδρόμιο.
  6. 50 μερες? Πω πω. Και καλά θα κάνεις κάνε dispute μην το αφησεις. Σε εμένα λήγει αύριο από ali και θα κάνω dispute σιγουρακι.
  7. Ειδικά στα post nl ακόμα τα πράγματα δεν είναι καλά. Από τις 24/4 σήμερα κλείνω 40 ημέρες στο αεροδρόμιο. Ειδωμεν.
  8. Το δικό μου να σκεφτείς είναι από τις 24 Απριλίου στο αεροδρόμιο.
  9. Εγώ έχω δύο δέματα από τις 24/4 από post nl όπου έχουν φτάσει αεροδρόμιο και το ένα έχει προχωρήσει. Όσο για το άλλο ακόμα αναμένω. Οπότε υπομονή.
  10. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Οπότε η τηλεφωνήτρια μάλλον θα έκανε λάθος από ότι κατάλαβα? Γιατί όταν ξαναπήραν μου είπαν ότι ο σάκος σου δεν έχει ανοιχτεί. Δεν ξέρω εάν φαίνεται αυτό στο τηλεφωνικό κέντρο. Πιστεύω να είναι μέσα το αντικείμενο και να μην τρέχουμε για αλλά.
  11. Τώρα να σκεφτείς πήρα ξανά τηλ την εξυπηρέτηση το σήκωσε μια ευγενέστατη κοπέλα και μου είπε ότι ο σάκος δεν έχει ανοιχτεί ακόμα. Μάλλον λέει θα είχε κάτι λάθος η θα πατήθηκε κάτι λάθος στον υπολογιστή. Τι να πω φίλε μου. Ας περιμενουμε και την απάντηση του Άγγελου.
  12. @Αngelos32 Άγγελε καλησπέρα. έχουμε ξαναμιλήσει πριν κάποιες μέρες και μου είχες πει ότι το δέμα που περιμένω θα φύγει από το κατ αεροδρομίου μέχρι τις 5 Ιουνίου. Όλα καλά μέχρι εδω και σε ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σου. Έχω το tracking number LT644409400NL. Σήμερα πήρα το κέντρο εξυπηρέτησης των ΕΛΤΑ και μου είπε ότι ο σάκος έχει ανοιχτεί αλλά το δέμα σου δεν είναι μέσα. Είναι δυνατόν να γίνει αυτό? Σε ευχαριστώ.
  13. Εγώ έχω δύο δέματα εκεί από 24/4. Το ένα προχώρησε στις 26/5 το άλλο δεν έχει προχωρήσει ακόμα. Υπομονή κ όλα θα γίνουν.
  14. Τυχερός είσαι. Όπως φαίνεται ξεμπλοκαρει το σύστημα σιγά σιγά. Σε εμένα δύο που φτάσαμε αεροδρόμιο στις 24/4 το ένα ξεκόλλησε χθες και το άλλο περιμένω. Θα ξεκολλήσει και αυτό που θα πάει. Ο άγγελος έπεσε μέσα. Να ναι καλά το παλικάρι που μας εξυπηρετεί.
  15. Ένα από τα δύο πράγματα που ήρθαν μέσω nl post στις 24/4 στο αεροδρόμιο σήμερα προχώρησε. Φαίνεται ότι προχωράει το πράγμα σιγά σιγά.τωρα περιμένω και το άλλο. Άγγελε σε ευχαριστω για τις απαντήσεις σου φίλε.
×
×
  • Create New...