Jump to content

Amy1908

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Amy1908

  1. Amy1908

    iPhone 12 Pro Max

    Ναι ενταξει οντως ειδικά το aod που χρησιμοποιώ και βολεύει πχ να δεις την ωρα χωρίς να αγγίξεις το κινητο αλλά γενικά πιστεύω αξίζει η αλλαγή και ειναι λεπτομέρειες αυτές που τις ξεχνας αν υπερτερεί αισθητά σε άλλα πράγματα...όσους έχω ρωτήσει πάντως είναι πιο πολλά τα θετικά της μετάβασης παρα τα αρνητικά..
  2. Amy1908

    iPhone 12 Pro Max

    Ναι όντως η έλλειψη fingerprint για μενα προσωπικά θα ναι λιγο δύσκολο αλλά έχω δει πόσο γρήγορα ξεκλειδώνει το κινητο με face ID σε σχέση με κάποιο samsung και πραγματικά γίνεται σε ενα δευτερόλεπτο. Πιστεύω τωρα για τις κάμερες ναυαρχίδες είναι και τα δύο μοντέλα οπότε θα έχουν μικρές διαφορές δεν είναι κιολας αυτό που με καίει αλλά απλά να συνηθίσω το διαφορετικό λογισμικό.
  3. Amy1908

    iPhone 12 Pro Max

    Δεν έχω κάποιο πρόβλημα και όπως είπα ήταν πολύ κατατοπιστικος ο φίλος. Απλά θέλω να μάθω κάποια πράγματα από όσους έχουν την συσκευή πριν την πάρω στην κατοχή μου. Ζήτησα τα θετικά και τα αρνητικά και μου τα παράθεσε. Αλλά μετά από όλες τις απαντήσεις των φίλων πλέον θα κανω την μετάβαση με κλειστά μάτια προς το iphone!
  4. Amy1908

    iPhone 12 Pro Max

    Πραγματικά σε ευχαριστώ πολύ λεπτομερείς και κατατοπιστικη απάντηση. Έχεις απαντήσει σε όλες μου τις απορίες που σκεφτόμουν αλλα εχω κατι τελευταίο...συνδέεται κανονικά σε Bluetooth αυτοκινήτου;
  5. Amy1908

    iPhone 12 Pro Max

    Οπότε θα πάω μου φαίνεται σε 12 pro max και ελπίζω να μη το μετανιώσω. Κάτι άλλο θετικό έχεις να προτεινεις σε σχέση με τα android?
  6. Amy1908

    iPhone 12 Pro Max

    Αα οκ τωρα καταλαβα τι εννοεις. Γενικά πιστεύω η apple έχει κάποιες ιδιαιτεροτητες σε σχέση με όλες τις άλλες εταιρίες που λιγο πολυ έχουν την ίδια πλεύση. Ισχύει πως "μια φορα iphone για παντα iphone? "
  7. Amy1908

    iPhone 12 Pro Max

    Η αλήθεια είναι πως δεν είχα ποτέ θέματα με την μπαταρία των Samsung. Απλά είδα την μπαταρία του iPhone και λεω "θα μου κρατάει έστω μια μερα; " Οπότε ενταξει τωρα ησύχασα με αυτό. Τι εννοείς USB type C? Η έλλειψη του ανταπτορα; Ολοι λιγο πολυ έχουμε ήδη στην κατοχή μας οποτε δεν θα ναι θέμα αυτό αν και θα έπρεπε να έχει εφόσον δίνεις ένα μεγάλο ποσό να το αποκτήσεις!
  8. Amy1908

    iPhone 12 Pro Max

    Ναι έχω δει πολλά βίντεο με τις ώρες απλα ήμουν κολλημένη για χρόνια με τα samsung και φοβάμαι ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οχι ενταξει κολλημένη σε θέματα τετοια δε με λες οπότε με υπομονή όλα θα γίνουν ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν και με πολύ μικρότερη μπαταρία από s21 βγάζει τοσο πολυ; Η αλήθεια είναι σε εφαρμογές που κ που κολλάνε τα galaxy
  9. Amy1908

    iPhone 12 Pro Max

    Ωραία σε ευχαριστώ. Γενικά θα έχω αρκετές διαφορές πιστεύεις από ένα android? Θα με δυσκολεψουν;
  10. Amy1908

    iPhone 12 Pro Max

    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Δηλαδή γίνεται και offline να ακούω την μουσική που εχω αποθηκευμένη;
  11. Amy1908

    iPhone 12 Pro Max

    Πχ φωτογραφικό υλικό και τραγούδια. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----
  12. Amy1908

    iPhone 12 Pro Max

    Γειά σας. Εδώ και χρόνια είμαι κάτοχος samsung θα ήθελα ωστόσο να δοκιμάσω iphone ποσο μαλλον το 12 pro max. Έχω όμως τις αμφιβολίες μου οχι τοσο σε κλασσικά θέματα όπως η κάμερα,η μπαταρία αλλα σε θέμα πχ μεταφοράς δεδομένων σε PC που γνωρίζω ότι δεν είναι τόσο εύκολο όπως ένα android phone. Θα ήθελα λοιπόν οποίος έχει την καλή διάθεση να μου παραθέσει τα υπέρ και τα κατά μιας μετάβασης από samsung σε iphone συσκευή!
×
×
  • Create New...