Jump to content

maraki12promax

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by maraki12promax

  1. εγω που ανεφερα για το 6s plus εννοειται πως γνωριζω πως γινετε αλλαγη μπαταριας σερβισ κτλπ απλα δν θελω να μπω σε αυτην την διαδικασια διοτι οταν πεση σε τοσο η υγεια της μπαταριασ αλλαζω και κινητο αν βεβαια υπαρχει η δυνατοτητα ... αν δεν υπαρχει βεβαια θα παω να αλλαξω την μπαταρια απλα την ερωτηση γενικα για την υγεια τις μπαταριας την εκανα απλα μηπως παρατηνω πιο πολυ στο να πεση η μπαταρια του 12 pro max διοτι αυτη την φορα θα μεινω για παρα πολυ καιρο με το κινητο 1339 ευρω το οποιο ειναι σκυλι και γενικα οσα iphone ειχα . το αλλο θεμα που εχω ακουσει ξανα λεω απλα εχω ακουσει ειναι αν μπω σε αυτην την διαδικασια να ανοιχτη το κινητο για αλλαγη μπαταριας η οποιαδηποτε αλλη βλαβη μπορει να δημιουργηθει και αλλη ζημια αν δεν ξερει η δεν δοση προσοχη ο α-β υπαλληλος και δεν εννοω οτι ειναι ολοι αχρηστοι απλα δεν δινουν τοσο προσοχη η την καταλληλη προσοχη που χρειαζεται και μετα αν γινει κατι αντε να βρεις ακρη απλα ετσι εχω ακουσει για το συγκεκριμενο θεμα και εκφερω την γνωμη μου εδω μαζι σας και αυτο δεν γιντε μονο σε κινητα και γενικα στην καθημερινοτητα μας φιλας τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα !
  2. ευχαριστω για τις απαντησεις θα το δοκιμασω 40-80% λεω και θα δω και το βιντεακι τι λεει το ρωταω και το ψαχνω διοτι δεν με ενοιαζε και τοσο παλια που ειχα το iphone 6s plus και τωρα εχει φτασει η υγεια της μπαταριας 77% θα μου πειτε παλιο μοντελο πανε 5χρονια τωρα αλλα νταξη το εψαξα λιγο μπας και το βοηθησω λιγο το θεμα καταλαβατε .. τελος παντων ευχαριστω πολυ παρακολουθω καθημερινα τις συζητησεις και βοηθατε σε πολλα θεματα καλο βραδυ σε ολους :)
  3. καλησπερα στην παρεα της apple να κανω μια ερωτηση παιδια ψαχνομαι γενικα για να μαθω πως να κρατησω την υγεια της μπαταριας μ σε πολυ καλη κατασταση και ενας φιλος μου ειπε πως εχει δοκιμασει να φορτιζει το iphone του νμζ το 11 εχει απο 30%μεχρι80% ισχυει κατι τετοιο ξερει καποιος εγω ηξερα παντα πως πρεπει να κατεβει πολυ η μπαταρια 1-4% να το φορτισω μεχρι 99% αλλα μου ειπαν πως στα νεα κινητα δεν ισχυει αυτο εχουν αλλαξει η μπαταριες λιθιου
×
×
  • Create New...