Jump to content

antonis_46

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by antonis_46

  1. Αφού είναι τόσο χαμηλής αξίας, δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα με το τελωνείο.
  2. Κατανοώ ότι το πακέτο σου έχει κάποια καθυστέρηση, δεν σημαίνει όμως ότι θα καθυστερήσει και το πακέτο του φίλου, στο ποστ του οποίου έδωσα μια απάντηση. Δεν πηγαίνει με κάποια ειδική αποστολή στο Ρουφ το δέμα κανενός μας, εάν όμως δει κάποιος στο τρακινγκ του δέματος του μετά από ΓΕΤΑ Αθηνών να έχει πάει Κέντρο Διαλογής Ρουφ, κατά πάσα πιθανότητα έχει περάσει τελωνείο. Δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκεται το άτοπο στα γρφόμενα μου. Όσο για το ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα γραφόμενα μας συμφωνώ απολυτα.
  3. Καλημέρα, το δέμα σου λογικά δεν χρεώθηκε με δασμούς στο τελωνείο, διότι δεν σου ζήτησαν απόδειξη αγοράς, και δεύτερον αυτά που περνάνε από εκτελωνισμό τα στέλνουν στο κέντρο διαλογής Ρουφ. Το γράφω με κάθε επιφύλαξη, γιατί με το ελληνικο τελωνείο ποτέ δεν ξέρεις.
  4. Πάρε τηλέφωνο στο τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ και ρώτησε τους εάν το έχουν. Λογικά θα το έχουν, απλά ο ταχυδρόμος δεν σου έφερε την ειδοποίηση ακόμα. Εάν σου πουν ότι το έχουν στο κατάστημα ΕΛΤΑ, τότε μπορείς να πας να το παραλάβεις με την ταυτότητα σου.
  5. Όταν κάνεις αναζήτηση το πακέτο σου στην ιστοσελίδα της GLS, μαζί με την πορεία του δέματος σου, θα σου εμφανίσει σε ένα σημείο τον αριθμό αποστολής της ACS που αποτελείται μόνο από αριθμούς. Όταν φτάσει Ελλάδα θα ενεργοποιηθεί αυτός ο αριθμός αποστολής, και θα μπορείς να παρακολουθείς την πορεία του με την ACS
  6. Καλησπέρα σε όλους, περιμένω πακέτο από Ολλανδία, το οποίο έχει αποσταλεί προς Ελλάδα στις 27/11. Από τότε δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Έχει κάποιος κάποια πληροφορία για δικό του πακέτο από Ολλανδία, για να έχουμε μια εικόνα του τι γίνεται;
×
×
  • Create New...