Jump to content

haytek

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by haytek

  1. Δηλαδη αν εγω παω τωρα στο εξωτερικο και αντιμετωπιζω προβλημα εκει να μην το αναφερω? Να το ονομασουμε τοτε λοιπον, το τοπικ "S22 ULTRA προβληματα που συνανταντιοντε στην Ελλαδα μονο" !!! Και οχι τιποτα αλλο, τα θεματα που ειχα τα ειχα με s21 ultra που ανεφερα στις χωρες προηγουμενως.. Αρα δεν μας νοιαζει το κομματι roaming και κτλπ.. Μονο τα εντος.. Οκ τουλαχιστον θα γνωριζω απο εδω και μπρος για να ειμαι εντος θεματος! Υ.Σ. Δεν νομιζω οτι ειναι "αλλα μερη του κοσμου" η Ανατολικη Μεσογειος και η Ιταλια, ουτε το "Νοτια της Κρητης" . Εδω κοντα ειναι..
  2. Oχι φιλε μου δεν εννοω τις δημοσιευσεις και το τι ακουγεται. Το εχω αντιμετωπισει εγω ο ιδιος στις παραπανω τοποθεσιες που το ανεφερα. Σε καποιες μαλιστα τα προβληματα ειναι καθημερινα και χρονια βλεπε Μαυρη Θαλασσα και Ρωσια οπως και Ανατολικη Μεσογειο. Απλα πλεον παρατηρουνται κι αλλου, σιγουρα οχι στην Ελλαδα μεχρι στιγμης δεν μου εχει τυχει.
  3. Αν ειδες τι εγραψα, κατεληξα στο οτι θα εκανα re-calibrate το gps του κινητου για να δω αν οντως φταιει το κινητο. Εγραψα κατι με αρχη μεση και τελος. Απο εκει και περα, η γνωμη σου ειναι απολυτα σεβαστη αν κολλαει η οχι. Προταση εκανα οχι υποδειξη.
  4. Θα ηθελα την αποψη σου λιγο πιο αναλυτικα αν ειναι εφικτο φιλε μου ως προς το γιατι δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Στην αποψη μου διαφωνεις ή στις αρχες λειτουργιας και στα τοσα απειρα συμβαντα που δεν τα λεω εγω αλλα μεγαλοι θεσμοθετημενοι οργανισμοι αλλα και διαφορα σαιτ σε αεροναυτιλια,ναυτιλια και αστικη χρηση του gps ή συγκεκριμενα για την εν λογω συσκευη?
  5. Οπως εγραψα και σε προηγουμενο μου ποστ , το GPS λειτουργει με δορυφορους. Τα τελευταια τουλαχιστον 3 χρονια σε περιοχες οπως Ρωσια(και γενικοτερα στη περιοχη της Μαυρης Θαλασσας) και Ισραηλ παρατηρουνται καθημερινα και διαρκή φαινομενα απωλειας σηματος GPS/ εσφαλμενης θεσης λογω στρατιωτικης δραστηριοτητας-παρεμβολων. Πλεον παρατηρουνται και σε περιοχες της Ιταλιας και προς Ιονιο μερια,οπως υπαρχουν εδω και καιρο και στην Αιγυπτο εως κατω απο τη Κρητη και γενικα στην Ανατολικη Μεσογειο. Οποτε αν αναλογιστουμε και την κατασταση στην Ουκρανια, ειναι αρκετα λογικο να μην οφειλετε στη συσκευη. Εχω δει με τα ματια μου 2 συσκευες σε αποσταση καποιων μετρων, η μια να κλειδωνει και η αλλη να μην κλειδωνει ή να κλειδωνει και να δειχνει λανθασμενα στοιχεια για καποια μετρα. Εχω δει συσκευη να κλειδωνει και να χανει το σημα για σερι ποσες ωρες και την επομενη να μην εχει ουτε μια αποσυνδεση. Το σημα το εκπεμπει ο δορυφορος με λιγα λογια, η συσκευη (δεκτης) το αποκωδικοποιει και μεσω μιας μεθοδου μετρησεων αποστασεως(αγγλικα trilateration) σου εμφανιζει την ακριβη σου θεση. Δεν ειμαι απολυτος στο παραπανω, αλλα για μενα καπου στη μεση ή προς τα εκει ειναι η εξηγηση. Απλως εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι το σημα GPS δεν ειναι παντα σφαλμα του δέκτη. Ακομα και η τροποσφαιρα(συνθεση της αλλα και μετεωρολογικες συνθηκες) επηρεαζει ενα σημα GPS σκέψου. Εγω στη θεση σου αν θελεις την ταπεινη μου αποψη θα ηταν να κατεβαζα μια εφαρμογη να κανει calibrate το gps του κινητου και να ξαναδοκιμαζα για να σιγουρευτω οτι δεν φταιει το κινητο. -πιο δυνατο σημα στο s22 ultra -ευρος χρωματων καμερας στο s22 ultra το προτιμω (και δη την νυχτα) -πιο γρηγορη φορτιση (εμενα προσωπικα με βοηθαει αρκετα) -για καποιο λογο με απογοητευσε σε σχεση με το 12αρη το προ μαξ , η μπαταρια του δεν με ενθουσιασε -πολυ περιορισμενες τροποποιησεις στο μηλο, εν αντιθεσει με το s22 ultra που το παιζεις μπαλα οπως θες -σε πολλες εφαρμογες στο 13 παρατηρησα φαινομενα lag/crash -wifi καθολου σταθερο σε streaming platformes Αν θες πιο διεξοδικα το συζηταμε και μεσω πμ ! Μαζι σου, ακολουθω τοσα γκρουπ εδω και χρονια και ποτε δεν βγηκα να πω το παραμικρο για οτι συσκευη περασε απο τα χερια μου και να ευλογησω τα γενια μου. Η συσκευη ειναι θεμα γουστου και θεμα τσεπης. Εννοειται να αναλυσουμε ορισμενα κομματια στη συσκευη, απλως βρισκω κακο το να καταστραφολογουμε ή να βλεπουμε 1000 καλα σε ενα κινητο και να εστιαζου με στο 1-2-3-4 αρνητικα που ενδεχομενως σε λιγες ημερες να μην υπαρχουν καν σαν αρνητικα.
  6. Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα θεμα με τη συσκευη, και ειναι η 2η συσκευη s22 ultra που χρησιμοποιω. Δεν διαφωνω οτι πολλοι αντιμετωπιζουν θεματα , αλλα και το θεμα με τις χαμενες κλησεις συμβαινει σε αλλες συσκευες αντιστοιχης αξιας και δεν ειναι αστοχια, αλλα λυνεται με ενα software update. Και το θεμα GPS είπα και σε προηγουμενο μου ποστ οτι ενδεχομενως μπορει να μην φταιει η συσκευη. Το αν εχει καποιος την δυνατοτητα να το αντιληφθει ειναι δικο του θεμα, αν δεν κατεχει τις βασικες γνωσεις/αρχες λειτουργιας του Global Positioning System. Καθομαστε και υπεραναλυουμε το on-time screen , drain και τα λοιπα. Εγω (γνωμη μου) το λεω "βγαζω απο τη μυγα ξύγκι" .. Σαν γενικη εικονα το κινητο ειναι δυνατο? Είναι . Μπορει να υπερκαλυψει τις δυνατοτητες και του πιο απαιτητικου χρηστη ? Μπορει. Το αν τελειωνει ελαφρως πιο γρηγορα η μπαταρια ειναι ακρως υποκειμενικο και απο πολλους ασταθμητους παραγοντες. Στο κατω κατω κλεφτες θα γινουν αυτοι που κατασκευαζουν powerbanks? 😂😂 Περα απο το χαβαλε, εμενα μου βγαζει ολοκληρη μερα και σιγουρα δεν θα αλλαζα το κινητο. Οχι γιατι ειμαι βαμενος sammy fanboy, αλλα γιατι ειχα και το 13 προ μαξ και αλλα flagships και ως γενικο συνολο αυτη τηστιγμη εχω μπροστα μου μια συσκευη κοσμημα. Ακομα και η φερραρι εχει ατελειες.... Μην εστιαζουμε στο δεντρο, να δουμε το δασος αυτο ειναι η αποψη μου. Ενα κινητο ειναι στο κατω κατω , καφε θα συνεχιζουμε να παιρνουμε απο τη καφετερια της γειτονιας..
  7. Καλημερα σε ολους! Το θεμα GPS ας μη βιαστουμε να το ριξουμε στη Σαμυ ! Οπως ολοι γνωριζετε, το GPS λειτουργει με δορυφορους, τα τελευταια τουλαχιστον 3 χρονια σε περιοχες οπως Ρωσια(και γενικοτερα στη περιοχη της Μαυρης Θαλασσας) και Ισραηλ παρατηρουνται καθημερινα και διαρκή φαινομενα απωλειας σηματος GPS/ εσφαλμενης θεσης λογω στρατιωτικης δραστηριοτητας-παρεμβολων. Πριν 4 μηνες περνωντας απο Ιταλια και προς Ιονιο, αρχισαν να υπαρχουν διαρκή θεματα και εκει (λογω Λιβυης) οπως υπαρχουν εδω και καιρο και βορεια απο την Αιγυπτο εως κατω απο τη Κρητη . Οποτε αν αναλογιστουμε τι συμβαινει στην Ουκρανια, πιθανως εως αρκετα σιγουρο αν καποιος αντιμετωπισει περιστασιακα τετοια θεματα να μην οφειλετε στο κινητο.. Εδω διπλα μας συμβαινουν ολα αυτα, δεν εχει να κανει με φυσικα εμποδια και κεραμοσκεπες. Αντικειμενικα παντα, οχι οτι εχω s22 ultra και ευλογω τα γενια μου! Δοξα το θεο ουτε θεματα GPS εχω παρατηρησει , ουτε χαμενες κλησεις.
  8. Παύλο σε ευχαριστώ για την αμεση απάντηση αλλά δεν είναι αυτό. Θα προσπαθησω να το πω με πιο απλά λόγια. Θέλω όταν συνδεομαι με το iphone στο WIFI , να τραβάει ιντερνετ μονο η εφαμοργη FACEBOOK/MESSENGER/VIBER/INSTAGRAM, όλες οι υπολοιπες που εχω εγκαταστημενες , να μην μπορουν να τραβήξουν internet μέσω του wifi (γιατι ειναι με ογκοχρεωση και αμα μου τραβηξουν ιντερνετ, θα μου φαει την καρτα) . Ουσιααστικά ενα προγραμμα FIREWALL που να μην επιτρεπει καν στις υπολοιπες εφαρμογες να εχουν προσβαση στο ιντερνετ ( να τις μπλοκαρω εγώ δηλαδη).
  9. Καλησπέρα παίδες ! Θα ήθελα τα φώτα των πιο εμπειρων σε iOS, λόγω επαγγελματος (ναυτικος) ταξιδεύω αρκετα και η συνδεση που εχουμε στο πλοιο ειναι με WIFI. Μπαινεις σε μια σελιδα, βάζεις το username/password της κάρτας ογκοχρεωσης που αγοράζεις και σου δίνει πρόσβαση. Τοσο καιρο παιζω με android γιατι τα android έχουν εφαρμογες όπως το NoRooT Firewall που ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ απο το να ΤΡΑΒΑΝΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ από το WIFI .. Στα iPHONE 11 PRO MAX έχω δει μονο το να ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ μέσω data ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Ψάχνω εδώ και 2 χρονια τουλάχιστον τρόπο ή να κυκλοφορήσει κάποια εφαρμογή που να κάνει αυτό που περιέγραψα. Να μπλοκαρει εφαρμογες από το να τραβανε δεδομένα από το WIFI , να μπλοκάρει δηλαδή την εφαρμογη απο την πρόσβαση στο ιντερνετ. Ξέρω οτι μαλλον δεν υπάρχει τρόπος, αλλά ρωτάω μήπως τυχαινει να έχουμε κάποιο γνώστη εδώ στο φόρουμ. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
×
×
  • Create New...