Jump to content

captains

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About captains

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

captains's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. η παραπανω πληροφορια ειναι απο υπευθυνο προσφορων για προσωπικο σωματιου , οπου μετα απο ερευνα του δε προχωρησε σε εναλλακτικο παροχο για ολο το σωματιο (δε ξερω περισσοτερα δηλ πως και τι εγινε και κατεληξε σε αυτο το συμπερασμα, προφανως εχει κανει την ερευνα του και δε μιλαμε για ιδιωτη που ασχοληθηκε 5 -10 λεπτα για το σπιτι του) , δε εχω παρει την αδεια του οποτε ουτε το ονομα ουτε το σωματιο μπορω να αναφερω, του ξανα εστειλα ερωτημα μηπως αλλαξε κατι στην πορεια... οπως και θα σας πω εαν υπαρχει κατι τωρα περι της ειρωνειας ο καθενας οτι εχει βγαζει αλλος χρησιμα κα ιαλλος σκουπιδια, εγω ζητησα απλα διασταυρωση στοιχειων επειδη δε εχω γνωση Η ειρωνεία είναι το όπλο των δειλών αν εισαι μαγκας φιλε βρες κατι χρησιμο (για ολους) - αποδειξεις οτι δε ισχυει τα παραπανω .. δηλ οτι ενδεχομενος καποιος η καποιοι εναλλακτικοι παροχοι δε χρεωνουν παραπανω απο τη ΔΕΗ μεσα σε 1 ετος συνολικα, με υποπτους τροπους εκτος συμβασης - εκτος ανερτημενου τιμοκαταλογου
  2. ψαχνω το θεμα λιγο πιο ζεστα και ανακαλυψα την εξπς πληροφορια οτι οι εναλακτικει (εκτος δεη) κανουν εκαθαρισμο χρονου στο τελός του ετους και υπερχρεωνουν η καθε μια με διαφορε τεχνικες (προφανως παρανομα) ..στο τελος βγαινουν πιο πολλα απο δεη. Υπαρχει κανεις να εχει συμβολαιο περισσοτερο απο ΕΝΑ ΕΤΟΣ για να μας ΕΠΙΒΑΙΒΑΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΟΧΙ ? υπαρχει εκκαθαιστικο ετους ... ?
  3. εψαξα λιγο στο ιντερνετ και βρηκα Σύγκριση χρεώσεων παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος https://www.tsig.gr/electricity?company=&KWH1=1&KWH2=1 εχει δοκιμασει κανεις να συγκρινει μεσω της παραπανω σελιδας , ειναι σωστοι αραγε οι υπολογισμοι ? σε σχεση με ΔΕΗ η ελιν φαινεται πολυ καλη λυση (μηδεν παγια και οριο ΟΤΣ μηδεν και φτηνοτερο τιμολογιο απο ΔΕΗ) ενδιαφερομαι + για για εξοχικο (αλλο ρολοι) .. 0 παγια εχει κανεις συμβολαιο με την ελιν να μας πει περισσοτερα ?
×
×
  • Create New...