Jump to content

syrianok

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by syrianok

  1. Επανέρχομαι μετά απο ένα μήνα, πολύ καλή δουλειά τα τσιρότα νικοτινης τελικά. Ενω η 《θεραπεία 》λέει 12 εβδομάδες νομίζω οτι στην 6η θα τα σταματήσω τελείως (τελειωνω την 5η τωρα). Ξεχνάω να τα κολήσω πλεον το πρωι και αισθανομαι οτι μου ειναι περιττα εδω και 4 βδομαδες. Περισσοτερο τα κραταω για να ολοκληρωσω αυτο που λενε στις οδηγιες, αλλα δεν μπορω να περιμενω αλλες 6 εβδομαδες.. Υπενθυμιζω 20 χρονια φανατικος καπνιστης που αδυνατουσα να μεινω ακαπνος πανω απο ωρα
  2. Όπως προείπα χρησιμοποιώ τα έμπλαστρα της nicorette, προς το παρον πάει καλα με κάτι μικρές φρίκες του ενος λεπτού 2 φορές τη μερα εύκολα διαχειρίσιμες, τρίτη μέρα σήμερα άκαπνος σήμερα. Εννοείται παλαιότερα που είχα κάνει προσπάθειες τις πρώτες μέρες σκότωνα κι έγω, τώρα ως δια μαγείας μπορεί να είμαι έτοιμος να αρπάξω, αλλα το διαχειρίζομαι εύκολα και δεν το χάνω όπως τις προηγούμενες φορες.. Σίγουρα ο καθένας έχει και διαφορετικές παρενέργειες, προς το παρον μου πάει καλά, σκέφτομαι να κάνω όλη την θεραπεία που αναφέρει η nicorette (σύνολο 12 εβδομάδες με έμπλαστρα με σταδιακη μείωση νικοτινης απο την 8η εβδομάδα και μετα) για να είμαι σίγουρος οτι δεν θα ξανακυλήσω. Αν κάποιος έχει κάνει με λιγότερες εβδομάθες θεραπεία και έχει πιάσει ας μας πει (μήπως να ξεμπερδεύω μια ώρα αρχίτερα και γλυτώσω το εβδομαδιαίο εικοσάευρω που κοστίζουν)!
  3. Καλησπέρα σας, καλό μήνα και καλή εβδομάδα! Έπεσε η συγκυρία αρχή εβδομάδας-μήνα οπότε βρήκα μια καλή ευκαιρία για να κάνω την απόπειρα διακοπής για μια ακόμη φορά. 37 ετων αισίως με 20 χρόνια καπνίσματος. Έχω δοκιμάσει αρκετές φορες τη διακοπή, το καλυτερο που έχω καταφέρει είναι 7 μηνες πριν 5 χρονια. Αυτή τη φορά έχω πάρει τα έμπλαστρα της nicotette, προς το παρον όλα καλα αν και πρωτη μέρα αλλά χωρίς επιθυμία μέχρι στιγμής. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Εχω διαβάσει όλα τα μνμ του φόρουμ και αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω γιατι μου δώσατε κουράγιο!
×
×
  • Create New...