Jump to content

nanassis77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

nanassis77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Απ'οτι γνωρίζω το version 7 κυκλοφορεί μόνο στα Γιαπονέζικα. Αν γνωρίζει κάποιος τη γλώσσα μπορεί να το πάρει από κει. Επίσης είναι θέμα χρόνου να το κυκλοφορήσει στα ελληνικά και η digital solutions. ;)
  2. Εχω την εντύπωση οτι 250 δολάρια κάνεί μόνο ένα συγκεκριμένο πακέτο εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα όλο το οδικό δίκτυο της Ευρώπης. Οσο για τις χώρες η κάθε μία (ολόκληρη) είναι στα 115€ όπως λέέι και το site της http://www.digitalsolutions.gr, και όχι στα 200 δολάρια της destinator.
  3. Εαν έπερνε κανείς το Digital Router hp2210 με Compact Flash GPS και και περίπου στα 590,00 € θα εξακολοθούσες ακόμη να πιστεύεις οτι το MIO είναι καλλίτερο? ;)
  4. ...Για ακόμη καλύτερη αγορά πάρε το Digital Router με 545 €- που είναι και HP- γιατί το ΜΙΟ είναι ΜΙΟ -. Επίσης, δεν χρησιμοποεί extra κάρτα με αποτέλεσμα να είναι πιο γρήγορο στο Routing και στη λειτουργία του Navigation αφού οι χάρτες πιάνουν μόλις 8ΜΒκαι είναι embended στη μνήμη του ;)
  5. Η αρίθμηση στους δρόμους θα διατεθεί από την εταιρεία από 1η Δεκεμβρίου, όπως μας ενημέρωσαν ;)
  6. Γειά σου KOstas73. Επειδή με ενδιαφέρει το destinator. Το Interface αυτού του προγράμματος δεν περιέχει ονοματολογία. Και αν δεν υπάρχει τότε πω΄ς ξέρεις που είσαι? Αν υπάρχει ονοματολογία τότε ποιά η διαφορά με το Digital Router? Ευχαριστώ
  7. Παιδιά το λογισμικό αυτό περιέχει Αττική και κεντρικό οδικό δίκτυο Ελλάδας. Σε πάει από Αρτα Καβάλα και από Καβάλα Πελοπόννησο κτλ. Αν είχε όλο το επαρχιακό θα λέγαμε, έχει και ναυτικούς χάρτες ??? Είναι πολύ καλό για την Αττική. Εχει πολύ καλές ενημερώσεις, πλούσιο χάρτη με πολλά σημεία ενδιαφέροντος που φαίνονται συνεχώς πάνω στο χάρτη, μαζί με ονοματολογία οδών. Δεν νομίζω οτι στο χάρτη θα μπορούσε να απεικονίζεται κάτι άλλο.
  8. Αρα δεν είμαι ο μόνος που το λέει απίστευτο... Για πές μας τις δικές σου εντυπώσεις vassilis tech fun για να ακούσουμε και μια δεύτερη γνωμη. Οχι τιπότα άλλο... :rolleyes:
  9. Οταν το αγόρασα στις αρχές Σεπτεμβρίου δεν τις είχε. Πρίν 2 εβδομάδες με ενημέρωσαν και μου έστειλαν δωρεάν νέο cd που είχε όλες αυτές τις αλλαγές. :)
  10. Παιδιά, να σκεφτώ λίγο πώς μπορώ να σας βοηθήσω και θα σας στείλω περισσότερα screen shots!!
×
×
  • Create New...