Jump to content

member21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About member21

  • Ημ. Γέννησης 14/09/1972

member21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. member21

    Lycos mail

    Εδώ και μισό χρόνο έχω αγοράσει απο την Lycos αποθηκευτικό χώρο 1 gb για τα mail μου. Με 20 ευρώ το χρόνο έχω τα παραπάνω συν domain δικό μου και δυνατότητα να έχω 50 mail διευθύνσεις. Μόλις χθες με ενημέρωσαν οτι απο δω και στο εξής ο αποθηκευτικός χώρος μου γίνεται 10 gb εντελώς δωρεάν. Καλή φάση? :) :) :) :lol: :alien:
  2. Μη με θεωρήσεις κολλημένο :cool: ,θυμωμένο ίσως με τις τακτικές της κοσμοτε, αλλά ας υποθέσουμε α) οτι είμαι συνδρομητής της κοσμοτε και β) οτι εχω μια συσκευή συμβατή με το imode. Γιατί δεν έχω imode? Επειδή δεν έχω τα settings. Τα γνωρίζεις να μου τα δώσεις? :o Και ας μη μπορώ να μπω. Δεν θέλω να κάνω τον προφήτη αλλα οι μέρες του κλειδωμένου imode φθάνουν στο τέλος τους. Ο νόμος της αγοράς λέει "δώσε σε όλους για να καταναλώνουν". Νομίζεις πως η κοσμοτε δεν γνωρίζει πόσα χάνει που δεν εχουν ολοι οι συνδρομητες της πρόσβαση?
  3. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για το 910 σαν τον windows explorer με το οποίο μπορώ να μεταφέρω αρχεία του συστήματος απο τον ένα φάκελο στον άλλο? Χρησιμοποιώ τον file manager αλλά ενώ βλέπω τα αρχεία του συστήματος αδυνατώ να μεταφέρω αρχεία, π.χ. να κάνω overwrite αρχειάκια για να έχω κάποια προγραμματάκια για πάντα χε χε χε ;)
  4. Μα αν μπορώ να μπω με συγκεκριμένης τεχνολογίας συσκευές τότε γιατί κρατάνε κρυφές τις ρυθμίσεις? Απλούστατα γιατί όλοι μπορούν να έχουν imode. Με όλες τις συσκευές ή σχεδόν όλες. Δεν μπορεί ξαφνικά η nec και η samsung να κατέχουν το μυστικό της cosmote. Τέλος πάντων αργά ή γρήγορα θα μαθευτούν όλα. Εδώ το p900 έγινε p910 και βλέπει duo pro και δε θα μπορώ να έχω εξαιτίας κάποιων στενοκέφαλων στον οτε, imode στο κινητάκι μου? Μη τρελλαθούμε τελείως ----Δώστε τη τεχνολογία στο λαό ρεεεεεε!!!-----
  5. Παιδιά με συγχωρείτε αλλα τα έχω πάρει στο κρανίο!!! Είναι δυνατόν να μη γνωρίζει κανείς τις ρυθμίσεις για το imode και να μην μπορούμε να μπαίνουμε και μεις που δεν είμαστε κάτοχοι των nec, samsung κλπ? Ήμαστε συνδρομητές και απαιτούμε και imode. Εδω διέρευσε ο κώδικας των windows και δεν μπορεί κάποιος απο τη cosmote να μας δώσει τα settings? ήμαρτον. όλο αυτό που συμβαίνει μου θυμίζει τα modem του οτε με το adsl. Σε υποχρέωναν στην αρχή να έχεις adsl μόνο με modem δικά τους. Ε κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τα κινητά. Μόλις τελειώσει το στοκ θα δώσουν και τις ρυθμίσεις.
  6. ελληνικούς χαρακτήρες μπορείς να γράψεις με το querty. το ορίζεις εσύ απο τις προτιμησεις
  7. Ρε παιδιά σόρρυ που ίσως σας στην χαλάσω. Ειλικρινά αξίζει ο κόπος να δώσει κανείς 230.000 δρχ. για ένα τηλέφωνο που στην καλύτερη θα το κρατήσει για 1,5 χρόνο το πολύ? Πιστεύετε ειλικρινά πως θα βγάλει τα λεφτά της η αγορά του τηλεφώνου?
×
×
  • Create New...