Jump to content

elritsa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About elritsa

  • Ημ. Γέννησης 28/06/1981

elritsa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. αυτο το χερω κ εγω ελεγα μηπως μπορουσα να το κανω μονη μου!!
  2. μια φιλη μου αγορασε το 6280 απο την αγγλια και θελει να του βαλει ελληνικα ξερει κανεις αν μπορει να τα εγκαταστησει μονη της και να μην πηγαινει στη ΝΟΚΙΑ??
  3. δούλεψε!!! ευχαριστω πολυυυυυυυυ!!!! :D
  4. την πηρα απο ενα καταστημα με κινητα! οχι κατι συγκεκριμενο! απο το Ηρακλειο Κρητης! μετα απο μεγαλη ερευνα!! αξιζει να την ψαξεις παντως!! :)
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ CRYSTAL ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ 6280! 8,5 € ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!! ΤΗ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!! ΤΕΛΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ CRYSTAL ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΗΚΗ!! :yahoo: ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΕΝΑ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ! http://mobile.brando.com.hk/CrystalCase6280.php ---------------------------------------------------------------------- Εχει κανεις το moby explorer για να μου δωσει μερικες οδηγιες??:what: ----------------------------------------------------------------------- 1.ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - ΣΥΛΛΟΓΗ - ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΜΗΧΑΝΗ??? 2.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΣΤΟ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ "ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ" ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟ ΒΑΛΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΤΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ!! ΟΣΟ ΓΙΑΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΜΗΧΑΝΗ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΗ ΒΡΩ Κ ΝΑ ΣΤΗ ΣΤΕΙΛΩ!
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 6230 ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ!!! ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΝΟΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 15,00 €. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΠΟ??? :(
  7. :) ναι βρήκα ταβλι!!! αλλο ενα καλό site δεν ξερω αν έχει ειπωθει ειναι το http://www.mobango.com!!! πολυ ανανεωμένο! :up: ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ή ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΥΦΟΣ ΓΙΑ ΝΟΚΙΑ 6280 ΠΑΝΤΑ! :)
  8. γεια σας! μπορει καποιος να μου στειλει κανενα ταβλι για nokia 6280? (elritsa@patfinder.gr) Ευχαριστώ!!!
×
×
  • Create New...